Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 18:13
Értem én Assaiki, h. nagyon menő árral szemben úszni, meg mindenkinek megmondani, h. mindenkinél jobban tudok vmit... legalábbis ezt állítani. Felsoroltak ész érveket, ha ezek téged nem érdekelnek, akkor nincs miről beszélni. Ha te inkább több winyót használsz, és naponta letükrözöd mindet, az az egyik legbiztonságosabb módja az adatok biztonságba helyezésének (főleg ha NTFS van rajtuk :Đ ) Csak tudod az észszerűség nem ezt diktálja...
Az, hogy nálad még nem történt adatvesztés FAT32-n áramkimaradás esetén, bőséges mák kérdése is. Csak szajkózod itt az okosságod, mígnem majd mikor egy pl. 700 megás file letöltése 99%-nál tart, és (jaj ne adj Isten a FAT-en) adatvesztéskor sérül a file, na akkor majd backup-olj bőszen

rendben,ha lehet a tobbit mar ne ide toljuk,de mivel itt irtal,akkor ezt meg itt valaszolom meg,csak hogy osszefuggo legyen...
mi az hogy felsoroltak esz erveket,hadd kerdezzem mar meg? egyetlen erv az volt az ntfs mellett,hogy aramszunetkor nem veszik el ez meg az... erre en irtam,hogy nem igazan erdekelne akkorse,ha elvesznenek az adatok (de nem vesztek el) mert letukrozom oket.
namost te nagyon okos lehetsz am,ha azt hiszed azert tukrozom az adatokat,mert hogy hatha eltunik minden a fat32-es vinyomrol

) persze,igy van... meg veletlenul sem azert tukrozom,mert nem bizok a vinyokban (igen,meg a samsungban se igazan)
de azert jol megmondtad a frankot,lehet hogy nem is en vagyok a meno?

amugy mondd mar el milyen arral szemben uszasrol beszelsz? mivel nem ment a fat32,ezert folraktam az ntfs-t ra.. idaig tiszta? namost ezutan mar bocs,de en megis kivancsi vagyok arra,hogyha a fat32 hivatalos limitje a szabvany szerint 2 tera,akkor nalam miert akadt meg 200 giganal.... az szurja a szemed hogy miert vagyok ilyen kivancsi? szoval furcsa hogy epp te emlegeted az esszeruseget....
telleg makos vagyok hogy mar tobb eve nem volt semmi adatvesztesem (alap xp ota),de akkor miert nem nyerek a lotton?
hmm,miert pont 700 megas filet?

najo,akkor legyen... ha egyszer le tudom tolteni,akkor tobbszor is,szoval nem igazan erdekel elveszik-e vagy se,de elarulom neked,hogy nem szokott elveszni,meg akkor sem,ha epp folyamatban volt a toltese (logikus,ha ugy tolti egy adott program,hogy mittudomen,fel magankent hozzairja vinyora a tobbi adathoz)
legkozelebb ha hosszaszolsz,akkor elotte gyujts ossze nehany "esz ervet" es csak utana irj
Szerkesztette: Assaiki 2005. 06. 26. 17:51 -kor