Idézet: Macska - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 15:25
Anno én is körbejártam a FAT32 kérdést. FAT 32 32GB-ig szabvány. Gyakorlatban pedig 80GB-ig maximum. E fölött NTFS.
Win XP alatt a 40GB-os winyóm (40GB egyben, WinME alatt lett formázva) FAT 32-ben 2X partíciós tábla összeomlás miatt megfeküdt ki-be kapcsolás után. (Amíg win 98-cat használtam, a 40GB egyben, a FAT 32-vel sosem volt gond.) Ekkor meguntam a dolgot, és 40GB NTFS-ben leformázva. Azóta gondmentes. XP alatt a 40GB is NTFS nálam, 100GB fölött pedig mindenképp NTFS. Te tudod, de ha összeomlik a FAT tábla XP alatt, az adataid odavesznek... .
hat win98 alatt max 15 gigas vinyom volt,errol a korszakrol nem tudok nyilatkozni bovebbet,utana xpm volt,majd mikor kijott az sp2,akkor valtottam arra
volt a gepben 40-es,80-as,160-as vinyo,mindegyik fat32
aramkimaradas,stb elofordult nem is egyszer,de egyik vinyonak sem lett semmi baja,es mint mar irtam egyszer,az sem erdekelne tulsagosan,ha megis megtortenne az adatvesztes,mert van mindegyik vinyorol egy backup mirror
gyakorlatban 80 giga a maximum fat32nel? akkor en valami csodat tettem,mert most is fat32 van az osszes 160-as vinyomon (nem,nincsenek tobb reszre particionalva)
amugy elvileg 2 terabyte a hatara a fat32nek...