A kérdésem a következő lenne. Szemezek a Samsung winyóval.Halk, gyors,3 év garancia. Olvasva a topicot arra a megállapításra jutottam, hogy:
160GB-nál kell a Samsung Patch az XP-hez, 120GB-osnál nem.ABIT KT7E lapom van (ATA 100), melynek BIOS-sza látja a 137GB feletti winchestereket is.
A Windows XP-nek általánosságban van gondja a 160GB-tal, vagy csak a Samsung ilyen, és Patch kell hozzá????
120GB-ban gondolkodom a közeljövőben elsősorban. Ehhez nem kell a Samsung Patch???? (Lehet, 160GB lesz a végén.)
A Samsung Patch XP-re való feltétele kb. miben áll???? Elindítom és kész???? vagy van vele más egyéb procedúra????
Ez akkor lesz időszerű, ha meglesz a winchester, de aki tud, pár szóval írja le a patch feltételét.
Ha esetleg úgy alakul, hogy modern Samsung winchester veszek, ami ATA 100 "felett" van, ettől függetlenül ATA 100-ban működhetnek, magyarul "visszafelé" kompatibilisek????(Nem vagyok tisztában a mostani SATA, PATA ... vezérlésekkel)
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv
macska
ui: Szemezek a Samsunggal. Az XP Patch-et letöltöttem a biztonság kedvéért. Már csak a winyót kell megvenni,....valamikor.
[ 2003. december 22.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.