BTW, én is hasonló kapcsolós megoldáson gondolkoztam, amíg nem tudtam, h létezik ilyen izolátor, de szkeptikus vagyok, h az működne-e. Nemtom pontosan milyen kapcsolóra gondolsz, de én a napokban sokat kísérleteztem ezzel az izolátorral meg nélküle, h hogyan reagál a földhurok különböző csatlakozók egymáshoz érintésére. Nagyon makacs kis valami!

Pl. ha az F-elosztót, ami már az izolátor után jön a sorban az izolátor "testéhez" érintem, akkor újra búgás van. (Na, ez biztos van, akinek evidens, én teljesen amatőr játékos vagyok.

)
Szóval ha a fémes kapcsolat megmarad, akkor szvsz a földhurok is. Másrészt a TV-out csatlakozót nem szabad bekapcsolt állapotban felkötni, ezt te is tudod, és ez is felkötésnek minősül, h hirtelen ráküldöd a jelet, nem? :confused: Eleve úgy boot-ol a Radeon, h már tudja lesz-e TV out vagy sem. Tehát megint maradna a kikapcsolgatás...
Egyébk kölcsönadom neked szívesen, ha gondolod. Szándékosan nem vágtam szét a kábelt miatta, az F-elosztó elé iktattam be egy kis koax toldalékkal, h könnyen ki tudjam szerelni, el tudjam rejteni, ha jön majd a UPC a saját izolátorával!

Persze ez gondolom nem sebtiben 2004. május 1-jén lesz, talán az euróval együtt, a UPC-től én semmi jóra nem számítok, ezért gondoltam, h nem várok tovább...
Bár a Matáv Kábel se kutya, gyuszkó nagyon irkálta, h ők mennyire készülnek. Én beszélgettem a KON-PAT-ban az eladó emberkével, ő mesélte, h ez az izolátor halál zsír, mindenféle szabványnak megfelel, mert ezt a Matáv által kiírt tenderre készítették, akik aztán b*sztak belőle rendelni tőlük egy darabot is...

Gondolom ezért ilyen drága a cucc, mert most a mezei fogyasztó fizeti meg a K+F-et!
[ 2003. április 14.: Moe szerkesztette a hozzászólást ]