Elküldve: 2009. 07. 27. 10:06
Sziasztok! A következő problémám adódott pár napja, és próbáltam sok mindent, nem tudom megoldani: van egy külföldi tv-s szolgáltatás, amiért fizetek, és neten, beépülő windows media playerrel tudom nézni a műsort. Pár napja viszont nem akart csatlakozni. Írtam a szolgáltatónak, hogy mi lehet a gond, de közben a munkahelyi gépen is kipróbáltam, ahol tökéletesen üzemelt. Először arra gyanakodtam, hogy DRM-es hiba, feltettem új kodeket, upgrade-eltem a biztonsági komponenseket, semmi. Windows media player 10 után feltettem a 11-et, semmi. Frissítettem az explorert is, hátha, de semmi.
Gondoltam, a wmp a hibás, lekaptam a 11-est, feltettem a 9-est, de azzal sem ment.
Utólag visszatettem a 10-est, majd a 11-est, és annyira sikerült rájönnöm, hogy a wmp-vel van a gond, mert nem hogy ezt, mást, egy videót, vagy mp3-at sem játszik le. Kiírja, hogy a megadott modul nem található. A microsoft websúgója sem segít, mert csak olyan ötleteket ír le, amelyek biztosan nem használnak (hangkártyával van gond szerintük, pedig nem).
Szóval most itt állok tanácstalanul, már arra is gondoltam, hogy újrainstallálom az xp-t végső kétségbeesésemben.
Remélem, tudtok segíteni...