Sziasztok!
Nekem egy érdekes problémám van, legalábbis nekem az, mert még nem találkoztam eddig ilyesmivel.
Pár napja jelentkezett először a probléma: Filmet szerettem volna nézni, nálam tökéletesen működött, de amikor átjelentkeztem a másik felhasználói fiókba, s bekapcsoltam a filmet, akkor itt a monitoron érdekes kékes-szürkés-homályosszerű film fogadott, a tv-n pedig tiszta vörös volt az egész. Windows Media Player lejátszóval próbáltam, majd kipróbáltam egy DIVX lejátszót, aztán a PowerDVD-t, de hiába. Átjelentkeztem utána hozzám, ott tökéletes (!) volt a videó minősége.
Majd tegnap úgy döntöttünk, hogy már amúgyis itt az ideje egy rendszerújratelepítésnek. A probléma nem szűnt meg, csak máshogy jelentkezik. Most már mindkét felhasználói fiókban jelen van. A monitoron ugyan már nem kékes-szürkés-homályos, hanem pl. a fejek tiszta sárgák, olyan csúnyák a színei (kopottak). TV-n újratelepítés után még nem néztem meg, mert még azt be kell állítani. (-nemsokára megcsinálom azt is-)
Amúgy a videókártya: Geforce FX5600-os. Eddig semmi probléma nem volt. AZ XP rendesen működik, a játékok is. Új (azaz más) codecet nem raktam fel. Egyedül a Win Media Player 10-est... Először erre gyanakodtam, mert ezután lett a másik felhasználói fióknál rossz az egész. De most -újratelepítés után- nincs fent. (eddig sem volt nagyon, csak 1 hete kipróbálás céljából)
Még egy aprócska gond: Ez a videókártya szokott olyat, hogy néha ha átjelentkezek másik fiókba, majd vissza, akkor a már futó msn ablakokban a smiley-k színe csúnya sárga lesz. (nagyon citromsárga, és eldeformált kicsit)...
Valaki tud segíteni?

Köszönöm előre is.
Még vmi: Egy olan vad ötlet is az eszembe jutott, hogy megmutatom vkinek milen a monitoron a film s ezért lefényképeztem, azaz screenshotot csináltam... a screenshot hibátlan (!) lett... - jó színekkel-