HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#1161 Felhasználó inaktív   Strapi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 11. 26. 06:45

Ha már itt tartunk ,tudja valaki
,hogy a letöltött upgrade-t
hogyan lehet a gépre felrakni?
elinditom a file-t és ezt irja ki:
Studio 7 could not be found
on this computer.
Please re-install from original CD-ROM,
then run this update program again.

#1162 Felhasználó inaktív   Strapi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 11. 26. 06:53

A probléma ott kezdödőtt ,hogy megkaptam a Miro PC TV Pro
5.11 verzió telepítő cd-t.
Ezen a cd-n rajta volt a hőn áhított Studio szoftver 7-es verziója.De a mocsok cég Trial verzióban adta.Inditáskor azt a tanácsot kaptam a progitól ,hogy upgrade-jem.
A többit az előbbi felszólalásomban írtam le.
De sajnos ugyanez van ha a stusio 7-ost akarom upgrade-ni.
:(

#1163 Felhasználó inaktív   tthom 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 11. 26. 10:20

Hi Emberek!

Ha vki müködésre tudta bírni az 5-ös driver-ben a radió részt, írja már le, hogy hogyan....

Mert én lassan megőrülök tőle...

Nálam, ha átkapcsolok rádióra, beírom a frekiket, és nem történik semmi, csak zaj hallatszik, rádió semmi...

Thx.:

Tomka

u.i.: természetesen PCTV Pro-m van :)

#1164 Felhasználó inaktív   zoolio 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 11. 26. 13:36

Sajnos nem kaptam még választ a korábban feltett kérdésemre, vagyis hogy w2k alatt iuVCR-t használva a stereo mód hogyan varázsolható elő? Nagyon kérlek benneteket, segítsetek!

ui.: Letöltöttem az 5.20-as drivert a prohardver oldaláról, még nem próbáltam, remélem müxik.

#1165 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 27. 00:01

Szinten iuVCR kerdes:

Hogyan lehet ugy beallitani, hogy a digitalizalt avi lejatszasakor szinkronban maradjon a kep es a hang?

Leallitom a lejatszast, es ugyanoda pozicionalok, akkor jo, de csak egy darabig...

Gondolom az Options fulon kene vmit allitani, de mit? Mihez szinkronizaljak? Ha beallitom az interleave-et capture-ra, vagy full-ra, akkor par kepkocka utan leall hibaval a digizes, ha none, akkor megy a digizes, csak nincs szinkronizalva a kep meg a hang...

Unom mar, hogy mindig Nandubbal kell utolag szinkronizalni az avit, ha meg szeretnem nezni egyben az aznapi Star Treket...

Mas: miert nem all le a digizes, ha lejar a beallitott idotartam?

#1166 Felhasználó inaktív   mincza 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 27. 11:18

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Szinten iuVCR kerdes:

Hogyan lehet ugy beallitani, hogy a digitalizalt avi lejatszasakor szinkronban maradjon a kep es a hang?
Gondolom az Options fulon kene vmit allitani, de mit? Mihez szinkronizaljak? Ha beallitom az interleave-et capture-ra, vagy full-ra, akkor par kepkocka utan leall hibaval a digizes, ha none, akkor megy a digizes, csak nincs szinkronizalva a kep meg a hang...
[/quote]

Hát emiatt hanyagolom én is az IUVCR-t. Gondoltam, én vagyok láma, mert még nem nagyon panaszkodott rá senki. Nemtom, tán csak MPEG-et gyárt, aki használja, vagy mi.
Az a nézet, hogy fejlődünk, téves. A neandervölgyi esténként a tűz villódzását bámulta, kortársaink a monitort. De a tűz legalább melegített is...

#1167 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 27. 13:29

Addig probalkoztam, amig talaltam egy jo beallitast:
Kép

Valszeg az "Internal FPS detector" volt a megoldas.

#1168 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 27. 18:41

Tevedtem, hosszabb tavon (fel ora) ez sem jo :mad:

#1169 Felhasználó inaktív   zoolio 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 11. 27. 19:31

Próbáld meg a master stream: audio beállítást.

#1170 Felhasználó inaktív   tthom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 29. 11:06

idézet:
Ezt írta tthom:
Hi Emberek!

Ha vki müködésre tudta bírni az 5-ös driver-ben a radió részt, írja már le, hogy hogyan....

Mert én lassan megőrülök tőle...

Nálam, ha átkapcsolok rádióra, beírom a frekiket, és nem történik semmi, csak zaj hallatszik, rádió semmi...

Thx.:

Tomka

u.i.: természetesen PCTV Pro-m van :)
[/quote]

Válaszolok magamnak, hátha mást is érdekel... :)

Na, hagytam a francba a hozzáadott progit, a TheFlyDS-el müködik a rádió...

Így most csak három progit használok felváltva... :)

Dscaler - TV nézés
TheFlyDS - rádió hallgatás
PCTV - felvétel mpeg2-be

Rulz... 2002...

Na, sziasztok:

Tomka

#1171 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 29. 12:35

idézet:
Ezt írta zoolio:
Próbáld meg a master stream: audio beállítást.[/quote]
Azzal kezdtem az elejen...

#1172 Felhasználó inaktív   Strapi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 12. 04. 21:48

Hello!
Meg van a megoldás a Pinnacle Studio 7 upgrade telepitésére .+ még a crack is megvan .ha valakit érdekel :www.tar.hu/strapi123
na hi! :)

#1173 Felhasználó inaktív   Mr. Hankey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 05. 00:34

idézet:
Ezt írta nyunyu:

Azzal kezdtem az elejen...
[/quote]

A helpben a FAQ résznél van egy ajánlott beállítás, azt nézted már? Esetleg mintavételezést rakd fel 48khz-re.

#1174 Felhasználó inaktív   Roter ^.^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 05. 23:15

Sziasztok!

Tegnap vetem én is 1 Pinnacle PCTV Pro kártyát, 5.11 softverral adták.
Elsőre nálam is jelentkezett hogy a hangfalakon hallotam az egér vinyó stb zörejét, de hála istennek ahogy belül kötötem össze a hangkártyán AUX in-re, megszünt a jelenség, ekkor kicsit megnyugodtam, hála istenek nem kell forrasztani :)
Most olyan problémám van hogy, nem igazán tökéletes a kép :( kicsit mákos, meg néha hullámzik ez a saját softverével van. kiprobáltam a Dscaler 4.01-et, de az meg csatorna keresésnél egyszerűen leáll, kidob a programból :confused:
ja és bizonyos idő után ujraindul a gépem, de csak ha elinditotam 1x a Dscaler-t, és mindig böngészés közben indult ujra :confused: , meg persze 1 csatornát sem birtam befogni :(
most a kártya PAL-ra van állítva!
nálatok kijelzi az adó nevét?, mert nálam azt sem, pedig a régi noname tunerkártyám kijelezte, volt olyan hogy kiirta hogy RTL KLUB, de akkor meg nem találta meg az összes csatornát, akkor azt hiszem az országot németre vettem.
ha van vkinek ötlete a sok bajomra, ne tarsa vissza :)
azt nem irtam hogy UPC kábel van, a TV-n tökéltes a kép.

Előre is köszönöm

[ 2002. december 05.: [-Roter-] szerkesztette a hozzászólást ]
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez

#1175 Felhasználó inaktív   Admon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2002. 12. 07. 00:10

Sziasztok,

Ma vettem egy PCTV (nem pro) kártyát és "kisebb" gondo akadt vele.Végignézegettem a témát de még mindig nem tudom pontosan hw hiba-e. A gép eddig nem fagyott, asus tusl-2, geforce2 mx400, 1000es celeron (nem tulhajtva). Felraktam a drivereket rendben (5.11) eddig jo. Viszont amint elindul a TV lejátszó progi max 1 perc múlva szétfagy a gép (csak reset gomb). Még csatornat se birtam beallitani. Próbáltam másik PCI slotot, vettem az IRQ-t fixre meg hagytam automatan de ugyanez. Próbálkoztam drivercserével vagy ugyanez, vagy a 4.01 fel se ment rendesen.
Viszont észrevettem a kártya eléggé melegszik. Ahol a tuner (azt hiszem az) rész van ott sut annyira sokaig nem is tudom ott tartani az ujjam. Ez gondolom nem normalis, bar nem tudom mennyire kell melegednie de ezt nem hinnem.
Valami otlet? (Megpróbálom kicsréleteni)... :(
Bocs ha hosszu lettem volna.

#1176 Felhasználó inaktív   Tressy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 07. 01:28

javaslatokat kérnék hogy milyen alaplapot érdemes tenni ez alá a trükkös kártya alá epox kilöve :D most jellenleg egy msi kt3 ultra 2 lapom van de nem nagyon hajlandó sztereoba menni.Persze rakosgattam mindenféle variációba a buszokba és a következökre jutottam páratlan számú buszokban ha volt más kártya akkor elvétve ment sztereoba vagyis ha ha hangkártya a 2 esben pctvpro a 4 esben gond nélkül stereo ha bedugtam a háló kártyát a 3masba vagy az 5 ösbe nincs stereo de úgyan ez volt ha a hangkártyát dugtam páratlan számuba semmi stereo de az az érdekes hogy nagyon ritkán hajlandó 3 kártyával alkalmanként sztereoba menni ma is pl ment sztereoba 1x de elmentem játszani és aztán megint akartam nézni semmi stereo :confused: sajna nincsen semmi magyarázatom rá miért csinálja ez.Próbáltam irq hozzá rendelésel is de nem sikerült zöldágra vergödni vele ezért gondoltam hogy átcserélem valami más lapra mert szerencsére ismeröstöl vettem a lapot és nem probléma szóval szükségem lenne pár socket A-s lap tipusra amiket használtok és persze müxik rendesen benne a pctvpro sztereoba ez elött egy epox lapom volt de azzal meg az volt a gond nem volt képes 512 DDR ramot bekezelni jól se egybe se külön abba ment sztereoba a pctv.Na szóval milyen lapot érdemes tenni ez alá?

#1177 Felhasználó inaktív   Admon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2002. 12. 07. 14:50

Hi,
Nos visszavittem es nekik mukodott szowal elorelepes semmi :(
Tovabbra sincs sehol semi driver/eszkoz utkozes. A PcTv fagyaszt a Dscaler meg nem talalsemmit es elszall. 4es driver fel se megy rendesen. Az 5ossel meg a teszt a legvegen a video capture resznel failed.
Valami 5let?
Admon

#1178 Felhasználó inaktív   Roter ^.^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 23:00

idézet:
Ezt írta [-Roter-]:
Sziasztok!

Tegnap vetem én is 1 Pinnacle PCTV Pro kártyát, 5.11 softverral adták.
Elsőre nálam is jelentkezett hogy a hangfalakon hallotam az egér vinyó stb zörejét, de hála istennek ahogy belül kötötem össze a hangkártyán AUX in-re, megszünt a jelenség, ekkor kicsit megnyugodtam, hála istenek nem kell forrasztani :)
Most olyan problémám van hogy, nem igazán tökéletes a kép :( kicsit mákos, meg néha hullámzik ez a saját softverével van. kiprobáltam a Dscaler 4.01-et, de az meg csatorna keresésnél egyszerűen leáll, kidob a programból :confused:
ja és bizonyos idő után ujraindul a gépem, de csak ha elinditotam 1x a Dscaler-t, és mindig böngészés közben indult ujra :confused: , meg persze 1 csatornát sem birtam befogni :(
most a kártya PAL-ra van állítva!
nálatok kijelzi az adó nevét?, mert nálam azt sem, pedig a régi noname tunerkártyám kijelezte, volt olyan hogy kiirta hogy RTL KLUB, de akkor meg nem találta meg az összes csatornát, akkor azt hiszem az országot németre vettem.
ha van vkinek ötlete a sok bajomra, ne tarsa vissza :)
azt nem irtam hogy UPC kábel van, a TV-n tökéltes a kép.

Előre is köszönöm

[ 2002. december 05.: [-Roter-] szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

vki? :(
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez

#1179 Felhasználó inaktív   zozo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 08:21

Sziasztok!
Valaki nem tud 5.11-es driver elérhetőséget?
Kérlek segítsetek!

#1180 Felhasználó inaktív   zoolio 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 12:43

Látom más is kínlódik ezzel a sztereó problémával. Röhej, hogy egy szaros tunerkártyához kell alaplapot venni. Én már azon gondolkozok, hogy kivágom a francba ezt az ócska pctv pro-t, és veszek egy Hauppauge-t.

Zoolio

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.