Miro PCTV Pro
Elküldve: 2002. 11. 26. 06:45
,hogy a letöltött upgrade-t
hogyan lehet a gépre felrakni?
elinditom a file-t és ezt irja ki:
Studio 7 could not be found
on this computer.
Please re-install from original CD-ROM,
then run this update program again.
Elküldve: 2002. 11. 26. 06:53
5.11 verzió telepítő cd-t.
Ezen a cd-n rajta volt a hőn áhított Studio szoftver 7-es verziója.De a mocsok cég Trial verzióban adta.Inditáskor azt a tanácsot kaptam a progitól ,hogy upgrade-jem.
A többit az előbbi felszólalásomban írtam le.
De sajnos ugyanez van ha a stusio 7-ost akarom upgrade-ni.

Elküldve: 2002. 11. 26. 10:20
Ha vki müködésre tudta bírni az 5-ös driver-ben a radió részt, írja már le, hogy hogyan....
Mert én lassan megőrülök tőle...
Nálam, ha átkapcsolok rádióra, beírom a frekiket, és nem történik semmi, csak zaj hallatszik, rádió semmi...
Thx.:
Tomka
u.i.: természetesen PCTV Pro-m van

Elküldve: 2002. 11. 26. 13:36
ui.: Letöltöttem az 5.20-as drivert a prohardver oldaláról, még nem próbáltam, remélem müxik.
Elküldve: 2002. 11. 27. 00:01
Hogyan lehet ugy beallitani, hogy a digitalizalt avi lejatszasakor szinkronban maradjon a kep es a hang?
Leallitom a lejatszast, es ugyanoda pozicionalok, akkor jo, de csak egy darabig...
Gondolom az Options fulon kene vmit allitani, de mit? Mihez szinkronizaljak? Ha beallitom az interleave-et capture-ra, vagy full-ra, akkor par kepkocka utan leall hibaval a digizes, ha none, akkor megy a digizes, csak nincs szinkronizalva a kep meg a hang...
Unom mar, hogy mindig Nandubbal kell utolag szinkronizalni az avit, ha meg szeretnem nezni egyben az aznapi Star Treket...
Mas: miert nem all le a digizes, ha lejar a beallitott idotartam?
Elküldve: 2002. 11. 27. 11:18
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Szinten iuVCR kerdes:
Hogyan lehet ugy beallitani, hogy a digitalizalt avi lejatszasakor szinkronban maradjon a kep es a hang?
Gondolom az Options fulon kene vmit allitani, de mit? Mihez szinkronizaljak? Ha beallitom az interleave-et capture-ra, vagy full-ra, akkor par kepkocka utan leall hibaval a digizes, ha none, akkor megy a digizes, csak nincs szinkronizalva a kep meg a hang...
[/quote]
Hát emiatt hanyagolom én is az IUVCR-t. Gondoltam, én vagyok láma, mert még nem nagyon panaszkodott rá senki. Nemtom, tán csak MPEG-et gyárt, aki használja, vagy mi.
Elküldve: 2002. 11. 27. 13:29
Valszeg az "Internal FPS detector" volt a megoldas.
Elküldve: 2002. 11. 29. 11:06
idézet:
Ezt írta tthom:
Hi Emberek!
Ha vki müködésre tudta bírni az 5-ös driver-ben a radió részt, írja már le, hogy hogyan....
Mert én lassan megőrülök tőle...
Nálam, ha átkapcsolok rádióra, beírom a frekiket, és nem történik semmi, csak zaj hallatszik, rádió semmi...
Thx.:
Tomka
u.i.: természetesen PCTV Pro-m van[/quote]
Válaszolok magamnak, hátha mást is érdekel...
Na, hagytam a francba a hozzáadott progit, a TheFlyDS-el müködik a rádió...
Így most csak három progit használok felváltva...
Dscaler - TV nézés
TheFlyDS - rádió hallgatás
PCTV - felvétel mpeg2-be
Rulz... 2002...
Na, sziasztok:
Tomka
Elküldve: 2002. 11. 29. 12:35
idézet:
Ezt írta zoolio:
Próbáld meg a master stream: audio beállítást.[/quote]
Azzal kezdtem az elejen...
Elküldve: 2002. 12. 04. 21:48
Meg van a megoldás a Pinnacle Studio 7 upgrade telepitésére .+ még a crack is megvan .ha valakit érdekel :www.tar.hu/strapi123
na hi!

Elküldve: 2002. 12. 05. 00:34
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Azzal kezdtem az elejen...[/quote]
A helpben a FAQ résznél van egy ajánlott beállítás, azt nézted már? Esetleg mintavételezést rakd fel 48khz-re.
Elküldve: 2002. 12. 05. 23:15
Tegnap vetem én is 1 Pinnacle PCTV Pro kártyát, 5.11 softverral adták.
Elsőre nálam is jelentkezett hogy a hangfalakon hallotam az egér vinyó stb zörejét, de hála istennek ahogy belül kötötem össze a hangkártyán AUX in-re, megszünt a jelenség, ekkor kicsit megnyugodtam, hála istenek nem kell forrasztani

Most olyan problémám van hogy, nem igazán tökéletes a kép

ja és bizonyos idő után ujraindul a gépem, de csak ha elinditotam 1x a Dscaler-t, és mindig böngészés közben indult ujra :confused: , meg persze 1 csatornát sem birtam befogni

most a kártya PAL-ra van állítva!
nálatok kijelzi az adó nevét?, mert nálam azt sem, pedig a régi noname tunerkártyám kijelezte, volt olyan hogy kiirta hogy RTL KLUB, de akkor meg nem találta meg az összes csatornát, akkor azt hiszem az országot németre vettem.
ha van vkinek ötlete a sok bajomra, ne tarsa vissza

azt nem irtam hogy UPC kábel van, a TV-n tökéltes a kép.
Előre is köszönöm
[ 2002. december 05.: [-Roter-] szerkesztette a hozzászólást ]
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2002. 12. 07. 00:10
Ma vettem egy PCTV (nem pro) kártyát és "kisebb" gondo akadt vele.Végignézegettem a témát de még mindig nem tudom pontosan hw hiba-e. A gép eddig nem fagyott, asus tusl-2, geforce2 mx400, 1000es celeron (nem tulhajtva). Felraktam a drivereket rendben (5.11) eddig jo. Viszont amint elindul a TV lejátszó progi max 1 perc múlva szétfagy a gép (csak reset gomb). Még csatornat se birtam beallitani. Próbáltam másik PCI slotot, vettem az IRQ-t fixre meg hagytam automatan de ugyanez. Próbálkoztam drivercserével vagy ugyanez, vagy a 4.01 fel se ment rendesen.
Viszont észrevettem a kártya eléggé melegszik. Ahol a tuner (azt hiszem az) rész van ott sut annyira sokaig nem is tudom ott tartani az ujjam. Ez gondolom nem normalis, bar nem tudom mennyire kell melegednie de ezt nem hinnem.
Valami otlet? (Megpróbálom kicsréleteni)...

Bocs ha hosszu lettem volna.
Elküldve: 2002. 12. 07. 01:28

Elküldve: 2002. 12. 07. 14:50
Nos visszavittem es nekik mukodott szowal elorelepes semmi

Tovabbra sincs sehol semi driver/eszkoz utkozes. A PcTv fagyaszt a Dscaler meg nem talalsemmit es elszall. 4es driver fel se megy rendesen. Az 5ossel meg a teszt a legvegen a video capture resznel failed.
Valami 5let?
Admon
Elküldve: 2002. 12. 09. 23:00
idézet:
Ezt írta [-Roter-]:
Sziasztok!
Tegnap vetem én is 1 Pinnacle PCTV Pro kártyát, 5.11 softverral adták.
Elsőre nálam is jelentkezett hogy a hangfalakon hallotam az egér vinyó stb zörejét, de hála istennek ahogy belül kötötem össze a hangkártyán AUX in-re, megszünt a jelenség, ekkor kicsit megnyugodtam, hála istenek nem kell forrasztani![]()
Most olyan problémám van hogy, nem igazán tökéletes a képkicsit mákos, meg néha hullámzik ez a saját softverével van. kiprobáltam a Dscaler 4.01-et, de az meg csatorna keresésnél egyszerűen leáll, kidob a programból :confused:
ja és bizonyos idő után ujraindul a gépem, de csak ha elinditotam 1x a Dscaler-t, és mindig böngészés közben indult ujra :confused: , meg persze 1 csatornát sem birtam befogni![]()
most a kártya PAL-ra van állítva!
nálatok kijelzi az adó nevét?, mert nálam azt sem, pedig a régi noname tunerkártyám kijelezte, volt olyan hogy kiirta hogy RTL KLUB, de akkor meg nem találta meg az összes csatornát, akkor azt hiszem az országot németre vettem.
ha van vkinek ötlete a sok bajomra, ne tarsa vissza
azt nem irtam hogy UPC kábel van, a TV-n tökéltes a kép.
Előre is köszönöm
[ 2002. december 05.: [-Roter-] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
vki?![]()
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2002. 12. 10. 08:21
Valaki nem tud 5.11-es driver elérhetőséget?
Kérlek segítsetek!
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:43
Zoolio