idézet:
Ezt írta tomesz:
Külön capture progit nem akarok használni, van a Vision-nel is elég szívás, elég nekem annak a lelkivilágát kitapasztalni…)[/quote]
Pedig erdemes, mert joval kevesebb szivas van pl. az [url="http://"http://www.iulabs.com/iuvcr/index.shtml"]iuVCR[/url]+[url="http://"http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=7420"]DScaler[/url]-rel, mint a Vision-nal.
En reszemrol az 5.11 csomagbol csak a drivereket raktam fel, mast nem.
Kinlodjon a Visionnal, aki akar.
Miro PCTV Pro
Elküldve: 2003. 09. 03. 14:22
Elküldve: 2003. 09. 03. 14:36
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Pedig erdemes, mert joval kevesebb szivas van pl. az [url="http://"http://www.iulabs.com/iuvcr/index.shtml"]iuVCR[/url]+[url="http://"http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=7420"]DScaler[/url]-rel, mint a Vision-nal.
En reszemrol az 5.11 csomagbol csak a drivereket raktam fel, mast nem.
Kinlodjon a Visionnal, aki akar.[/quote]
Hát, lehet megfontolom a dolgot. W98SE alatt is jó a az iuvcr? Vmi olyat hallottam, hogy csak az XP-t komálja (ellentétben velem). Honlapja szerint "Windows 98 and Windows ME also supported but not recommended" - nem túl bíztató....
[ 2003. szeptember 03.: tomesz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 03. 15:11
idézet:
Ezt írta tomesz:
Honlapja szerint "Windows 98 and Windows ME also supported but not recommended" - nem túl bíztató....[/quote]
Az asszem a FAT32 fajlrendszer meretkorlatja miatt van.
Hamar tullepheto a 4GB, ha rosszul van beallitva a progi...
Elküldve: 2003. 09. 03. 18:12
Elküldve: 2003. 09. 03. 19:18
idézet:
Ezt írta tomesz:
... W98SE alatt is jó a az iuvcr? Vmi olyat hallottam, hogy csak az XP-t komálja (ellentétben velem). Honlapja szerint "Windows 98 and Windows ME also supported but not recommended" - nem túl bíztató....
[/quote]
Én is használom, bár nem rendszeresen, mert XP az alapértelmezetten induló oprencer. De W98SEhun alatt sem volt gondom az IUVCR-rel.
Nyunyu! Nem hiszem, hogy a 4G korlátra gondolt, hiszen XP-t fat32-re is lehet telepíteni, ill. lehet vele rá írni. Nincs kikötve/ajánlva, hogy IUVCR-rel lehetőleg NTFS-re formázott partícióra vegyél. Ugyanakkor tény, hogy kepcsörölni/vágni egészségesebb az NTFS.
Sztem csak arról van szó, hogy XP alatt fejleszti/teszteli/optimizálja, a W9x/WMe alá meg vagy odaigazítja, vagy sem.
Elküldve: 2003. 09. 03. 19:38
[ 2003. szeptember 03.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 03. 20:18
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Vagy azert irta oda, hogy XP kell neki, mert az iuVCR csak WDM driverekkel megy, mig w98 alatt altalaban nem WDM-et hasznal az ember.
[ 2003. szeptember 03.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Belém bújt a kisördög: akkó' azt írta volna.
Lehet, csak az XP-t tarja egy átlag felhasználó kezében is elég stabilnak a dologhoz. Vagy sápot húz Redmondból, hogy javítsa az XP/W2K eladási statisztikát.
Elküldve: 2003. 09. 07. 01:37
jo rég irtam ebbe a topicba vagyis meg az elsö részébe
most hogy uj gépem lett ami erösseb fel raktam ki probalni
ezt az 5.5 ös cumot
de nagyon ugy latom hogy ami képminöséget ez produkal az hulladék a 4.02 höz képest
a sok szar ami bele van rakva egyátalán nem kell
ez tv tuner nem digi kártya ...
egyszerüen nem értem hogy lehet igy elbaszni valamit ami jo volt .. meg par napot tesztelem ezt a 5.5 ös drivert de ahogy nezem semmit sem valtozot ahoz képest amit legelöször raktam fel asszem az az 5.00 full cd valtozat volt
szerintem aki jo képet akar rakja vissza a 4.02 es verziot
tényleg az ujabb pctv pro kartyakon a stereo chip tápellátása még mindig el van szurva vagy mar kijavitották a tervezési hibat vagy meg mindig at kell alakitani a kartyat hogy normalis legyen a hang ..
vagyis inkabb ne legyen zajos ...
valaki le tudna fotozni az uj kartyat
kivancsi lennék rá
mert pl az enyémen még philips tv tuner van
no udv mindenkinek
Elküldve: 2003. 09. 07. 01:44
baszik hasznalni az overlay modot
nem ugy mint a régi
HÁT EZ EGY SZAR
már bocsi de jelenleg nem nagyon tudok szebbet
és értelmesebbet mondani erre a szar driverre
és SW re amit csinaltak hozza
ez röhely

[ 2003. szeptember 07.: Sonique szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 07. 01:45
Elküldve: 2003. 09. 07. 10:19
idézet:
Ezt írta Sonique:
szerintem aki jo képet akar rakja vissza a 4.02 es verziot
tényleg az ujabb pctv pro kartyakon a stereo chip tápellátása még mindig el van szurva vagy mar kijavitották a tervezési hibat vagy meg mindig at kell alakitani a kartyat hogy normalis legyen a hang ..
vagyis inkabb ne legyen zajos ...[/quote]
Meg mindig el van szurva.
Felveszi a 12V ingadozasat, es ez mely, dormogo hangkent jelenik meg a tuner kimeneten.
Elküldve: 2003. 09. 07. 11:46

mint a sajátomat
Elküldve: 2003. 09. 07. 17:32
neki allok böngészni és ha scoll oszok lefele megakad a kép
hat ez röhely és ezért még pénzt akarnak kérni

jo lenne ez az uj progi de a régi driver
normalis overlay modban
de asszem ha nem tudvalaki valami értelmeset az overlay modra akkor UNINSTALL
és megy vissza a 4,02
[ 2003. szeptember 07.: Sonique szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 07. 19:17
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S
Elküldve: 2003. 09. 09. 23:31
szal aztat vettem eszre hogy win98 alatt (vfw) egyaltalan nincs nekem alapzaj (ritmikus pruttyoges) de win2000 alatt (wdm) meg van....;-( sajna w2k-t kell hasznalnom mert 98 alatt fagy meg csak akkor indul el a progi ha lefuttatom elotte mindig azt a kiba***ott tesztet..;-(.... gondolom a win-xp is wdm driveres szal az nekem nem oldana meg a gondom...ez a wdm driver egy kalap szar...roszul csinaltak meg? avgy mi? na midnegy...
amugy nemreg volt nalam egy alaplapcsere mert a regi via-s alaplapommal *(matsonic) alig-alig ment..(hihetetlen szarul)...//regebben reszleteztem mar..//
mostmar megvagyok bar meg igy is eppenhogy eleg az 1 GHZ...;-(
byez
Elküldve: 2003. 09. 10. 10:34
idézet:
Ezt írta attilav:
És a terratec tunerkártyák ? Hangkariban jókat mondanak róluk, ráadásul az áruk is kedvező ! és jár hozzá a povervcr vagy windvr.[/quote]
Hajra.
Terratec mindig a jo minosegu, am driverrel elegge megvert hardvereirol volt hires.
Bar nem tudom, hogy a Pinnacle support-ot alul lehet-e mulni...
Elküldve: 2003. 09. 17. 20:39
Elküldve: 2003. 09. 18. 06:15
idézet:
Ezt írta Depeche:
Udv. Olyan problemaval fordulnek hozzatok, mely lehet, hogy abbol adodik, hogy nem tul reg vagyok tulajdonosa a topic cimeben szereplo kartyanak. Naggyabol elolvastam amit eddig, ebben (II.) topicban irtatok, es par dolgot mar most is hasznositottam, de akadt egy oleg idegelo gond: digitalizalasra akarnam hasznalni a virtualvrc nevu progit, mivel a tobbi progival ellentetben ez felismer, es aranylag jo minosegben hozza nekem az osszes adot, amit a sajat progi nem tudott. De. A vilag osszes kincseert sem adja stereoban a dolgokat, mig a "vision" igen, de ugye annak sokkal gyengebbek az opcioi, plusz nem is ismer fel minden adot. Allitottam mar mindent, mindenhol stereot allitvan be, de azert sem, csak a mono, csak a mono. Nu, kerem a tisztelt topic tarsakat, segijjenek nekem, hatha valami folott elsiklott az amugyis sekely figyelmem. Segitsegeteket elore is koszono. Udv, depeche[/quote]
Talán az a baj, hogy tényleg csak nagyjából olvastál.
Lásd: 2003. július 09. 20:37 -i beirásomat, hogy miért nem sztereó.
Aztán pedig a 2003. augusztus 03. 17:37 -i beirást, hogy miként lehet mégis rávenni (tény, kicsit körülményes, de megy).
![]()
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?
Elküldve: 2003. 09. 18. 08:46
Pinnacle pvtv pro-m van, 1 eves, az ujabb fajta.
Most egy olyan lakásban lakom, ahol nincs kabeltv, hanem egy nagy antennarol jonnek a földi adók.
Amikor az egyik adórol atváltok egy masikra, akkor amig nem allitodik be a sztereo hang, addig monoban szol a kartya. ez eddig nem is baj,mert a regi helyen jo volt a mono hang is, de itt a mono hang helyett iszonyatos zugas van. mit lehet tenni, mi lehet az oka?
ha tudtok valamit irjatok meg
kosz
moonster
Moonster, az OrK!
Elküldve: 2003. 09. 18. 09:47
idézet:
Ezt írta yogibear:
Talán az a baj, hogy tényleg csak nagyjából olvastál.
Lásd: 2003. július 09. 20:37 -i beirásomat, hogy miért nem sztereó.
Aztán pedig a 2003. augusztus 03. 17:37 -i beirást, hogy miként lehet mégis rávenni (tény, kicsit körülményes, de megy).
[/quote]
Nu udv
Igen, efelett a megoldas felett tenyleg elsiklott a figyelmem, mea culpa erte. Node. Itt ezzel a modszerrel is marad az egesz ugyanolyan mono, mint eddig:/ Tobbszor vegignyomtam, vcr bekapcs, es amit leirtal. De sajna semmi valtozas:/ Most meg probalkozok, aztan felek at kell ternem a vision nevu "csodara", ha sztereot akarok /marpedig ugy vagyok vele, mint Te: ha mar tudja, akkor AKAROM)/. Ettol fuggetlenul koszonom a valaszt, es ha akad barmilyen mas 5let is, szivesen fogadom. Udv, Depeche