HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#501 Felhasználó inaktív   tamas13 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 08. 19:10

Asszem elég világosan leírták a weboldalon hogy az 5.8-as driver a PCTV stereo Philips SAA chipsetes TVtunerhez való, tehát a BT8xx PCTV (rave) és PRO kártyákhoz nem jó.

[ 2004. február 08.: tamas13 szerkesztette a hozzászólást ]

#502 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 08. 19:28

idézet:
Ezt írta tamas13:
Asszem elég világosan leírták a weboldalon hogy az 5.8-as driver a PCTV stereo Philips SAA chipsetes TVtunerhez való, tehát a BT8xx PCTV (rave) és PRO kártyákhoz nem jó.

[ 2004. február 08.: tamas13 szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

lehet hogy leirtak vilagosan de en nem vettem eszre! :confused: mindegy, legalabb megnyugodtam hogy nem kell babralnom semmit. :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#503 Felhasználó inaktív   Johnny Mnemonic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 08. 19:37

Regebben vettem egy pctv rave kartyat es mostanaban elkezdett szivatni.
Ha bent van a akrtya a gepben,akkor nem bootol be rendesen,de csak akkor ha fent van valamilyen kataliszt driver.Ha sima vga-kent van beallitva a videokari akkor megy,persze lassu mint az allat.Ha felteszek megint egy vga drivert,boot kozben a winfos logo utan fekete kepernyo es kesz.Mitol lehet ez?
Van olyan is amikor sikerul bebootolnom,de akkor meg 3d-s jatekonal fagy a gepem.

Valamit viszont eszre vettem es egyik tippem szerint ez is lehet az okozoja a problemamnak.
Ha bent van a tv kari akkor az 5V-om csak 4,85 korul mozog,ha nincs bent akkor 5,02V.Lehet hogy keves a tapom?a keves 5V miatt problemazik a vidkartya?
Vagy talan szoftveres gond lehet?A wdm driverek nem fernenek ossze a vga-val?

Ha valakinek van ertelmes tippje irjon!

#504 Felhasználó inaktív   insert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 00:46

idézet:
Ezt írta Desorder:
hat en sajna nemtom milehet meg a baj. nekem az a kiba***tt windosz-messenger volt a ludas...aztis innen tudtam meg enis meg regebben.. :)))) ki kellet szedni a windosz components-bol meg a konvtarat is deleteztem 'oszt kesz..azota jo nekem...[/quote]Azért köszönöm hogy probáltál segiteni, de másképpen sikerült megoldanom a problémát. Találtam a neten egy másik hangkártya drivert (SBlive 5.1 XP alá 2001 oktober-november az általam talált utolso driver!!! ) azota ugy szol mintha lavorbol szolna, minden inditásnál hibaüzenet nem talál hardvert! de müködik. És ez is valami, még küzdök az ügyön.
"Lehet hogy én találtam fel, de Bill tette híressé" -- viccelődött Bradley, ám Gates nem nevetett.

#505 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 11:28

Nu, hat probalkoztam a HBOs dologgal, felraktam a 5.50es drivert, ami kepes volt alapbol rave-nek ismerni fel a PROs kartyamat, egyuttal levette a timeshiftet es csak mpeg1-be es miro XLbe lehet rogziteni... De ugye igy meg sztereon szol pl. WinDVR. Esetleg erre (is) valami megoldas? Plusz ha nem nagy keres valaki legalabb azt megmondhatna, hogy volt e olyan jellegu problemaja (megoldasrol mar nem is almododom :)), ami nekem a HBOval. Koszike, Depeche

#506 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 11:28

Nu, hat probalkoztam a HBOs dologgal, felraktam a 5.50es drivert, ami kepes volt alapbol rave-nek ismerni fel a PROs kartyamat, egyuttal levette a timeshiftet es csak mpeg1-be es miro XLbe lehet rogziteni... De ugye igy meg sztereon szol pl. WinDVR. Esetleg erre (is) valami megoldas? Plusz ha nem nagy keres valaki legalabb azt megmondhatna, hogy volt e olyan jellegu problemaja (megoldasrol mar nem is almododom :)), ami nekem a HBOval. Koszike, Depeche

#507 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 11:29

Es elnezest a duplazasert :)

#508 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 12:33

Olvasni, olvasni, olvasni...

#509 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 13:52

idézet:
Ezt írta Depeche:
Nu, hat probalkoztam a HBOs dologgal, felraktam a 5.50es drivert, ami kepes volt alapbol rave-nek ismerni fel a PROs kartyamat, egyuttal levette a timeshiftet es csak mpeg1-be es miro XLbe lehet rogziteni... De ugye igy meg sztereon szol pl. WinDVR. Esetleg erre (is) valami megoldas? Plusz ha nem nagy keres valaki legalabb azt megmondhatna, hogy volt e olyan jellegu problemaja (megoldasrol mar nem is almododom :)), ami nekem a HBOval. Koszike, Depeche[/quote]

igen valoban nem artana visszabb olvasni! :D az hogy rave-nek ismerte fel az pl azert van mert valszeg nem kovetted azt a "maceras" felrakasi szertartast/hadmuveletet amit igenyel ez a card!
-5.1-es driver fel
-5.50-es driver rainditasa es ekkor szol hogy elotte lekel szedni az elozot..(ez azert kell hogy lassa elotte milyen driver volt fent! ha neminditod ra csak siman leszeded a regit nemlesz jo!!)
-uninstall regi driver
-install 5.50 driver

nekem ekkor mindig PRO-nak latta...de elotte amig ezt nemtudtam enis szivtam vele hogy akkor most mivan?stb.pl olyan is volt hogy rave-nek latta de midnent tudtam vele amit a PRO tud..csak rave volt kiirva mindenhova..
a masik problemadra nemtom mitmondani..kerem kapcsolja ki.!
:D :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#510 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 14:16

Igen, megenncsak elnezest kivanok: bar szo-szo nyomom kovetem a topic esemenyeit, hazudnek, ha azt irnam, minden sort elolvastam, igy maradhatott ki az ominozus megoldas. Egyuttal koszonom szepen, igy fogom megprobalni. A HBOs caprol pedig asszem lemondok egy darabig:/ Megeccer koszi. Depeche

#511 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 22:54

idézet:
Ezt írta DummyBoy:
Sziasztok!
Ajánljatok nekem légyszi valamilyen egyszerű , könnyen kezelhető TV programot PCTV-hez!
[/quote]

BorgTV, de akkor a távirányítót felejtsd el.

#512 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 04:28

idézet:
Ezt írta DKG:

BorgTV, de akkor a távirányítót felejtsd el.
[/quote]

Sajna kell a kukker ... :(

Mindegy, egyenlőre megint beindult a ChrisTV ... :confused:

Hogy miért szivat? Nem tudom .... :(
"Live Fast! Die Young!"

#513 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 08:08

idézet:
Ezt írta DummyBoy:

Mindegy, egyenlőre megint beindult a ChrisTV ... :confused:
[/quote]

ChrisTV rulez! :D
Bár én ha csak nézni akarom a tévét, akkor a 3.0-ás verziót használom.
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#514 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 10:29

Meg egy kicsit zavarnam a koreitek. Tegnap letoltottem egy masik forumrol egy PCTVs srac vidreszletet, cirka 5 mega volt, 20mp, elvileg (vdub szerint) 2000kbps, es ami a lenyeg, 768*576os felbontas, piszok jo minosegen. Namost "piszok jo" minosegben en is tudok igy felvenni virtualvcr-el, de ha aztan azt osszetomoritem 2000re ugyanilyen felbontasban Dr.Divx-el (nem rohogni :)), akkor az bezony pixeles lesz, csinalhatok en barmit. VirtualVCRel 8000kbpsel feszek fel, DIvx5.11-ben, viszont Vdub ezt nem hajlando osszetomorgetni, mivel "error decompressing video frame 0". Lejatszani sem tom vdubban, barmi massal igen. Node nagyon elkanyarodtam, az igazi kerdes tenyleg az: mivel lehetne es hogyan felbontas csokkentes nelkul(!) 2000kbps-re (kb) osszetomorgetni, hogy ne pixelesedjen ennyire. Es ha mar errol is volt szo (shame on me), csak annyit irjatok "olvasni, olvasni, olvasni" :) (esetleg egy korulbeluli topic helyet meg segitsegkeppen ;)). Udv, Depeche

#515 Felhasználó inaktív   Palkova 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 11. 09:52

Talán az itteni Guruk tudnak segíteni:
Egy Pinnacle PCTV kártya, XP prof, AMD 2200, ATI 9200 videokártya, MATÁV kábelTV. Mindenszépen megy, de a királyi MTV1 -nek nincs hangja. A szkenneléskor még, ha jól emlékszem megvolt, de most napok óta nem boldogulok vele. Az összes többi csatorna hibátlanul működik.
Az ötleteket, tanácsokat előre is köszönöm!
P.s. Minden driver az eredeti CD-ről

#516 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 16:53

Ado hangformatumanal Nicam stereo van allitva?

Nezd meg a tv2, RTL Klub normait, ugyanarra kell rakni az mtv-t is.

#517 Felhasználó inaktív   Palkova 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 12. 07:34

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Ado hangformatumanal Nicam stereo van allitva?

Nezd meg a tv2, RTL Klub normait, ugyanarra kell rakni az mtv-t is.
[/quote]

Kösz a választ, de ez egy sima PCTV, és a hangnál nem enged semmit állítani (vagy én nem tudom, hogy hol kell)
Palkova

#518 Felhasználó inaktív   asmany 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 12. 16:47

Egy ideje használom Pinacle tv tunert Geforce tv-outos monitorkártyával.
Az élő adás képe nem látszik a tv-n. Erről még le tudnék mondani, de ez
némelyik mediaplayerrel lejátszott, korábban felvett avi-nál is így van.
Ha ezeket Power DVD-vel indítom, pár másodpercig látszik a kép majd
elsötétül. A monitorkép többi része látszik a tv-n. Nem sikerült
különbséget találni ezek és a jól működő fájlok között. Mi lehet az
oka, hogy lehet megszüntetni? Tud valaki segíteni?

#519 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 12. 21:04

Akkor most én is hadd! :)
Szóval ma hozzájutottam egy piros paneles PCTV Prohoz. Friss a kari, a nagykerben bontották ki. A tapasztalatok:
- a képe nem olyan szép, mint a klasszikus miro verziónak. Az sokkal szebb volt. :(
- A rádió megy rajta, de megnézem meddig...
- A ChrisTV-n bekapcsolva az MSP-t csak a tévén jön a hang, valami miatt a rádión nem, csak egy pillanatra.
- A ChrisTV-ben akkor is szólt a rádió, amikor nem volt bedugva a zsinór a rádió részbe. Ez fura... :confused:
- Ez NEM zörög, brummog, zakatol a vinyótól és az egértől!!!!
- Mintha intelligens lenne, mert ha nincs adás, kikapcsolja a hangot néha... :confused:
- Az 5.30-as driver ismeri. Nem merem feltenni az 5.50-enet, mert ott csúszott nekem a hang. :(

Egyelőre ennnyi. Viszont a ChrisTV-vel elsőre mentek a rádiók, amit semmilyen más progi nem tudott beizzítani ezzel a kártyával. Még a hivatalos progi is zúgni kezdett 20 perc után. :(
Szóval ChrisTV rulez! :D

#520 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 12. 21:05

Ja, és nagyon pöpec a tuner, csak a képe lenne szebb. :(
Mééééééééééééééééér ilyen? :confused:
A ChrisTV-vel még szebb is, mint a hivatalossal, de én meg azzal szoktam felvenni WMV-be. :(

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.