Idézet: Desorder - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 14:10
irtam meg, hogy ugy tudtam "megcsinalni", hogy kikapcs gep, megmozgat card.....
ez utobbival annyit mar sikerult megtudnom hogy nem kell megmozgatni a kartyat csak reboot kell...;D
meg meg aztis kiprobaltam hogy a DEVICE managerben letiltom a kartya osszes dolgat es utana pedig ujra aktivva teszem...ekkor is mukodott utana jol..(bar egyszer igy sem javult meg.)
irtatok hogy tegyem at masik PCI-be.. Ez Megtortent.
Nos a fejlemenyek a kovetkezoek...Most is csinalja, sott mostmar olyat is csinalt, hogy nezem a tv-t,
kapcsolgatom, nezem, aztan megint elkapcsolom es fekete feheren jon be az adok 3/4-e..kikapcolom a
tunert, megint be, aztan ugyan az lesz mint fentebb, hogy "hangyafoci" lesz...csak reboot segit a
dolgon... ez eddig egyszer tortent csak... ujra raktam a drivert is, 5.50 est is, szinte mindent...es
csinalja meg mindig..sajna..;((( meg egy otletem van a WINFOS ujrarakasa (winxp)..de ehhez most lusta vagyok...
....hasonlo "effekt" volt a video kartyaval is mar, bootolasnal neha 16 colors modban jeleniti meg a
loading folyamatot meg a tobbit...itt is csak reboot segit.....(fel ev alatt kb 5szor volt ilyen...szal tunerrel tobb a baj...)
szerintetek milehet a baj?? a tap nem birja??
nemertem en ezt....fele evig semmi ilyesmit nem csinalt a kartya!
Én azért nem lennék lusta friss ablaxot telepiteni. Semmi plusz program, kodek, stb, csak a driverek, meg a Pctv cuccai.
Igaz, mielőtt a Pctv-t feltenném, csinálnék egy mentést (Driveimage vagy Ghost).
Mikor én próbálkoztam a wdm-es driverekkel, ezt is tettem. Aztán mikor belőttem a tunert, azaz meglett, hogy melyik driver/szoftver az optimális, akkor a mentett rendszert visszatéve csak ezek kerültek már fel, meg a többi prog és újra mentés.
Tény, egy kicsit macerásnak tűnik, de egy mentés visszaállitása alig 5-6 perc.
Ja még valami eszembe jutott. Én a Directx 8.1-et használom, de olvastam valahol, hogy a 9-essel valami baja van a tunereknek és a picipuha kiadott hozzá egy javitást:
http://www.microsoft...d0-b4310675b02b
Bár lehet, nálad nem ez a baj.
Másnak talán jól jön a link.