HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#2921 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 31. 22:27

Pfff, ezt a rablast.

27$-ert mar iuVCR-t kap az ember.

Szerkesztette: nyunyu 2004. 12. 31. 22:30 -kor

#2922 Felhasználó inaktív   Creator 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 01. 16:40

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 19:40

www.axico.hu

PCTV pro upgrade MPEG2 (41004521) nettó 2,500 huf...

THX!
Ez se rossz megoldás "2. Internet nélkül – megvásárloható az upgrade CD (2500+ÁFA), külön PRO, STEREO, USB2" , de ez már mintha duplája lenne az 5 eurós árnak, inkább egy egyszerübb megoldás kellene.

#2923 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 02. 19:30

Neked nem az az .ax fájl kell, hanem egy .pf2. De többet nem segíthetek, keresd meg melyik. ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2924 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 09:18

Idézet: Creator - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 16:53

Pinnacle PCTV Pro-t használok, és a MPG2 aktiválás a gondom. Egy pár órába beletellet hogy elolvastam a fórumot, találtam is rá több megoldást.
1,A Pinnacle web lapján aktiválni és fizetni 5 eurót, nem az árral van a bajom hanem azzal hogy beirjam a visa kártyám számát
2,A régebbi driver 5.30 vagy 5.50 használata, jobb szeretném az 5.90-et használni
3,Pinnacle Stidio 9 felrakása, ami aktiválja. Sikerült szereznem egy Studio Plus 9.3-at, de ez nem aktiválta valószinü ebből is régebbi verzió kell.
4,Fájl másolás a régebbi driverből, ez lenne a legjobb megoldás csak nemsikerült rájönnöm hogy melyik fájlokat kell másolni és mivel nincs régebbi driverem igy elégnehéz. Sikerült letöltenem a PCLEVideo23.ax fáljt, de ezt ha bemásoltam a helyére akkor el se indult a vision.
Ebbe szeretném kérni a segitségeteket hogy pontosan mit, hova esetleg egy link ahonnan le lehetne tölteni.

BUÉK!

A VisionId.dll-t is ki kell cserélni egy régebbi változatra!

Üdv!

#2925 Felhasználó inaktív   Creator 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 03. 11:56

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 18:30

Neked nem az az .ax fájl kell, hanem egy .pf2. De többet nem segíthetek, keresd meg melyik. ;)

Mykee!
Köszi, igen mostmár tudom hogy a 99999.pf2 fájl kell, ha valaki esetleg megszánna vele, akár link vagy e-mail /creators@freemail.hu/.
Ja és még a VisionId.dll, és akkor müködik is, más nem kell ?

#2926 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 12:24

Idézet: Creator - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 11:56

Mykee!
Köszi, igen mostmár tudom hogy a 99999.pf2 fájl kell, ha valaki esetleg megszánna vele, akár link vagy e-mail /creators@freemail.hu/.
Ja és még a VisionId.dll, és akkor müködik is, más nem kell ?

Két módszer van:

Az egyik a Mykee által említett módszer, amikor a Studio 9 segítségével aktiválódik az MPEG2.

A másik pedig:
A PCLEVideo23.ax és a VisionID.dll fájlok kicserélése régebbi változatokra.

Üdv!

Szerkesztette: Gozi 2005. 01. 03. 12:25 -kor

#2927 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 19:55

Szevasztok!

Szeretnék vásárolni egy TV tunert, és egy Pinnacle PCTV Pro-t néztem ki magamnak. Persze használtan szeretném venni, hogy olcsó legyen. Olvasgattam a hozzászólásokat (Rohadtul kevés az időm, nem sikerült még végigolvasni az egész topicot, azért mégiscsak 59 oldal...), és most már teljesen elbizonytalanodtam, hogy kell-e ez nekem. Mármint a PCTV Pro.
Ha most megkérdezem itt, a PCTV-s topicban, hogy mit ajánlotok kártyának, az hülyén néz ki.
De azért mégis megteszem, mer' én egy bátor legény vagyok. ;)

A cél: TV nézés és rádió hallgatás. A TV-ből való felvétel nem elsődleges cél számomra, szóval ha nem fog menni, akkor nem leszek elkeseredett. (Ha megy, akkor meg örülök neki, jó kis filmek mennek néha a Dunán.) Ezenkívül rádió tunerral megáldott TV kátyát szeretnék. Ez fontos. Talán még fontosabb, mint a TV tuner jelenléte :rolleyes:. Ez most hülyén hangzik, de így van. (Csak azt ne mondja valaki, hogy vegyek egy rádiót...)

A gépem, amibe be kellene illeszteni a kártyát, így néz ki:
MSI 845E Max
Intel P4 2.0 GHz
512MB RAM
ATI 9550 VIVO 128 MB
SB128 hangkártya
DTK 300W táp
WinXP ENG SP2

Ezek a fontos adatok. 
A szomszéd szobában is van egy TV tuner kártya, most nem tudom, hogy milyen, holnapra megnézem. Hogy milyen a képe? Mivel előttte még nem láttam TV tuner képét, nincs összehasonlítási alapom, de szerintem közepes minőségű.
(De ez sem jelent semmit, mert egy lány gépében van a kártya, és a csatornákat is én állítottam be neki... A tökölős dolgokkal meg nem foglalkoztam. Örült, hogy van PRO7-je :D. Én meg örültem, hogy ő örül. Pluszpontnekem.)

Szóval szerintetek érdemes belevágnom a Pinnacle PCTV Pro vásárlásába, vagy sem? Persze erre a kérdésre is mindenki lefejeli az asztalt, de hátha valaki azért tud tanácsot adni.

Előre is kösz a szorgos hozzászólásokat.

Üdv. Sike
"This world is not like mine
This future's far behind"

#2928 Felhasználó inaktív   robur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 20:47

Hali!
Bocs hogy ide kell ezt irnom, de én nagyot csalódtam ebben a kártyában. Nállam a képe se volt meggyőző, a hangot meg se tudtam normálisan csinálni(5.1-be), a csatornákat kb. percek alatt tudja kapcsolni, hol van kép és hang hol nincs, késik néha a hang vagy a kép(nemgyenge gépen), teletext is egy..., a softvere és drivere egy kalap ....!!! Nekem csak bosszuságot okozott. :reklamacio:
Azóta egy Leadtek Winfast-om van és mit mondjak ég és föld! :). Valaki tvtunert is tud gyártani.

Szerkesztette: robur 2005. 01. 03. 21:00 -kor

#2929 Felhasználó inaktív   Creator 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:03

Idézet: Gozi - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 11:24

Két módszer van:

Az egyik a Mykee által említett módszer, amikor a Studio 9 segítségével aktiválódik az MPEG2.

A másik pedig:
A PCLEVideo23.ax és a VisionID.dll fájlok kicserélése régebbi változatokra.

Üdv!

Köszönöm mindenkinek a segitséget. A Studió 9 nem aktiválta nekem, nem válltoztatott semmit a Pixie könyvtárba levő 999999.pf2 fájlon és ua. ilyen nevü fájt se rakott fel sehova /vagy nem találtam meg/. Ha a Studió 9-el próbálok digizni akkor vállaszthatom az mpg2-t csak mikor le okézom röktön ugyanugy aktiválni akarja.
Elkezdtem a másik módszert, találtam is 5.50 PCLEVideo23.ax  /thx Desoder/ és két VisionID.dll-t is csak ezeket nem tudom milyen verzió. Mostmár odajutottam hogy aktiv DVD kivállasztás csak amikor elinditom a felvételt nemcsinál semmit. Olvastam hogy még a Vision001.dll-t is ki kell cserélni, de ezt már sehol nemtalálom. Ha valaki megszánna és elküldené, vagy akinek müködik igy, esetleg összecsomagolná a három fájlt és igy elküldené vagy feltenné ideiglenesen valahova, nagyon megköszönném. Kérem ne irjátok azt hogy töltsem le a 5.50-ás drivert és vegyem magam ki magamnak belölle, mert elég terjedelmes és modemes netem van.

#2930 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:14

Eh emberek...
1. aki PCTV Pro-t akar venni, az nézze meg mit vesz! Mivel a Pinnacle már úgysem támogatja, ezért az 5 (azaz öt) fajtából a jobbikat vegye... ;) Nekem a kétpaneles, második generációs nagyon bevált, három gépben megy ilyen. Bár a Nicam sztereót nem mindegyik sztereopanel bírja, de a rádió pöpecül megy az 5.30-as driverrel vele, így panaszom egy szása.
2. az 5.90-es drivert miért kell erőltetni, ha csak az MPEG kódolója más, a többi uaz, mint az 5.50-é?  :confused:

#2931 Felhasználó inaktív   Creator 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 04. 07:44

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 21:14

Eh emberek...
1. aki PCTV Pro-t akar venni, az nézze meg mit vesz! Mivel a Pinnacle már úgysem támogatja, ezért az 5 (azaz öt) fajtából a jobbikat vegye... ;) Nekem a kétpaneles, második generációs nagyon bevált, három gépben megy ilyen. Bár a Nicam sztereót nem mindegyik sztereopanel bírja, de a rádió pöpecül megy az 5.30-as driverrel vele, így panaszom egy szása.
2. az 5.90-es drivert miért kell erőltetni, ha csak az MPEG kódolója más, a többi uaz, mint az 5.50-é?  :confused:

Mykee!
Nagyon egyszerü, az 5.90 megvan ezzel a CD-vel adták, az 5.50 le kellene tölteni. Irtad hogy a decemberi PCWORLD-be van a Studio Plus Trial, amivel ingyen lehet regisztrálni és az is aktiválja az MPG2-t. Egyszerüen feltelepitem, regisztrálom és automatikusan aktiválja vagy ennél is kell valami fájl másolós trükköt alkalmazni?

#2932 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:17

Sziasztok!

Nos, most ajánlottak megvételre egy harmadik generációs Pinnacle PCTV Pro kártyát.
Az eladó szerint olyan, mint amilyen _itt_ vagy _itt_ látható, de nem Philips tuneres.
Meg szerinte ennek egy kicst jobb a tunere és a hangminősége, mint a 4. generációs "brummogósnak".
Szóval a kérdésem az, hogy ezt megéri-e megvenni, és ha igen, akkor mennyit is érhet vajon?

Kösz a segítséget!

Sike

Szerkesztette: SikE 2005. 01. 06. 10:18 -kor

#2933 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 06. 16:45

Idézet: Creator - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 8:44

Mykee!
Nagyon egyszerü, az 5.90 megvan ezzel a CD-vel adták, az 5.50 le kellene tölteni. Irtad hogy a decemberi PCWORLD-be van a Studio Plus Trial, amivel ingyen lehet regisztrálni és az is aktiválja az MPG2-t. Egyszerüen feltelepitem, regisztrálom és automatikusan aktiválja vagy ennél is kell valami fájl másolós trükköt alkalmazni?

A Studio Trialban elég ingyen aktiválnod az MPEG2-őt és kész. Az megy a PCTV-vel is. ;)

#2934 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 16:48

Idézet: SikE - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 11:17

Sziasztok!

Nos, most ajánlottak megvételre egy harmadik generációs Pinnacle PCTV Pro kártyát.
Az eladó szerint olyan, mint amilyen _itt_ vagy _itt_ látható, de nem Philips tuneres.
Meg szerinte ennek egy kicst jobb a tunere és a hangminősége, mint a 4. generációs "brummogósnak".
Szóval a kérdésem az, hogy ezt megéri-e megvenni, és ha igen, akkor mennyit is érhet vajon?

Kösz a segítséget!

Sike

Passzolom, ezt a verziót nem próbáltam még.

#2935 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 21:23

Ugy tunik, el van szamozva azon a weblapon a verzio.

Elso (Miro) es masodik (Pinnacle) 2 paneles, Philips tuneres PCTV Pro tokegyforma, szerintem az egy generacio, csak ket neven.
Aztan a masodik generacio az egypaneles, Temic tuneres.
Harmadik a brummogo MikroTune MT2032-es
Negyedik a piros, MT2050-es.

Vagy en tudom rosszul :p

Mindenesetre nekem a brummogos, MT2032-es volt, messze keruld, ha jot akarsz.

#2936 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 06. 23:05

nem nem. Nekem kétpaneles van, de NEM Philips tuneres! Ez még Temic...

#2937 Felhasználó inaktív   Creator 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 07. 07:34

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 15:45

A Studio Trialban elég ingyen aktiválnod az MPEG2-őt és kész. Az megy a PCTV-vel is. ;)

Heuréka!
Nah, végre müködik. Köszi Mykee a segitséget és a türelmet. Leirom hogy mások is tanuljanak belőlle. A lényeg hogy feltelepítem a Studió 9-et és regisztrálom a Pinnaclenél majd a Studió 9-el elinditok egy capturest, ott már aktivnak tünik a DVD /mpg2/ de amikor leokézom akkor felszólit hogy unlokkoljam a mpg2-tőt és elvisz egy olyan oldalra ahol már nincs az 5 eurós fizetés, ad egy unlock kódot és automatikusan aktiválja is, és ezután nem árt lementeni a 999999.pf2 fájlt.

#2938 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 07. 08:11

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 0:05

nem nem. Nekem kétpaneles van, de NEM Philips tuneres! Ez még Temic...

Különben azért zűrös a dolog, mert:
- a képeket egyrészt a készítésük ideje alapján is
- máshol olvasott infók szerint
- saját tapasztalatok alapján
csoportosítottam.
Bár a harmadik generáció nekem is gyanús, de nézd meg, hogy olyan tuner is van, amin integrálva van a rádió és a tv, és nincs bővítő tüskesor, viszont Philips tuneres. Lehet, hogy mégis az az első generáció és utána jött ki a bővíthető változat, de ennek ellentmond, hogy amikor temic tuneres PCTV-t vettem, akkor 2.00 drivert adtak mellé, és külön le kellett tölteni a 2.10-es, amiben már AGP-s videokártya támogatás volt. Tehát kissé zűrös a dolog, és a logika alapján a weboldalon lévő sorrend tűnik a legjobbnak. Nem mondtam, hogy én pontosan tudom, hogy melyik milyen évben jött létre, hanem a különböző infók alapján találtam ki. Lényege az volt, hogy mindenki kösse valamihez a tunerét és ne csak elbeszéljünk egymás mellett, hogy "van egy PCTV-m" és milyen? "Hát van rajta ez, meg az" - ebből nem tudunk meg sokat. Tehát az én kategóriám nem hivatalos, de látható,hogy 5 különböző típus létezik.

#2939 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 07. 08:12

Idézet: Creator - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 8:34

Heuréka!
Nah, végre müködik. Köszi Mykee a segitséget és a türelmet. Leirom hogy mások is tanuljanak belőlle. A lényeg hogy feltelepítem a Studió 9-et és regisztrálom a Pinnaclenél majd a Studió 9-el elinditok egy capturest, ott már aktivnak tünik a DVD /mpg2/ de amikor leokézom akkor felszólit hogy unlokkoljam a mpg2-tőt és elvisz egy olyan oldalra ahol már nincs az 5 eurós fizetés, ad egy unlock kódot és automatikusan aktiválja is, és ezután nem árt lementeni a 999999.pf2 fájlt.

Örülök, hogy megy, csak ki ne szerkesszék, mert én nem mertem ilyen konkrétan itt leírni. ;)

#2940 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 07. 10:29

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 20:23

Mindenesetre nekem a brummogos, MT2032-es volt, messze keruld, ha jot akarsz.

Köszi a válaszokat.

Ma megyek, megnézem, az eladó szerint felrakott hozzá minden drivert, és most nagyon szuperül megy. Ha jó a képe, hangja (és nem brummog), akkor megveszem. Lesz, ami lesz. Már nem akarok sokat tökölni ezzel. :smoker::hungry: 

Ja, még egy gyors kérdés: Everest, vagy vmi egyéb "analizátor" megmondja nekem, hogy milyen tuner+chip van a kártyán?

Szerkesztette: SikE 2005. 01. 07. 10:32 -kor

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149