HWSW Informatikai Kerekasztal: foobar2000 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

foobar2000 advanced audio player Értékeld a témát: -----

#1601 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 26. 22:26

Idézet: papagéno - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 22:10

Köszi a választ!!!
A hangkártyára gondolsz? Odáig el sem jut. Amikor beállítom a KS-t , akkor a lejátszást el sem indítja a Foobar!!! Én valamilyen beállítási hibára gyanakodom.
És ezt a hibaüzenetet küldi:

Unrecoverable playback error: KS output error: error opening device

Van erre gyógyszer???
Üdv: Papagéno

Milyen hangkártya? Az "Output Format / Postprocessing" beállításai?
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1602 Felhasználó inaktív   papagéno 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 26. 23:18

Idézet: StSanya - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 22:26

Milyen hangkártya? Az "Output Format / Postprocessing" beállításai?

M Audio FW. Audiophile hangkártya.
16-bit

#1603 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 06:46

Idézet: mzso - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 18:59

A legújabb aoTuv os vorbis encodert hogy kell használni foobarral? Nekem nem megy.

Valószínűleg nem támogatja a pipe encodingot, ezért tempfile-t kell hozzá kreáltatni, hogy azt konvertálhassa aztán. Kb. 2 karakterrel meg lehet oldani az encoder settingsnél. Otthon szerintem van nekem tempfile-os parancssorom valamelyik konverterhez, de szerintem gyorsabb, ha utánanézel magad ennek fényében, mert én most legalább vasárnap estig nem megyek haza :think:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#1604 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 07:39

Idézet: alvaro - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 6:46

Valószínűleg nem támogatja a pipe encodingot, ezért tempfile-t kell hozzá kreáltatni, hogy azt konvertálhassa aztán. Kb. 2 karakterrel meg lehet oldani az encoder settingsnél. Otthon szerintem van nekem tempfile-os parancssorom valamelyik konverterhez, de szerintem gyorsabb, ha utánanézel magad ennek fényében, mert én most legalább vasárnap estig nem megyek haza :think:

Azt nem tudom támogatja-e de már úgy is próbáltam az a %s. Mindent  próbáltam ami eszembe jutott. De vagy az volt hogy "cannot  flush file", vagy a paramétereket nem tudta átadni. >Ezt< a fórumot is néztem de nem segített.

#1605 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 13:57

Nem használja senki ezt az encoder-t?

#1606 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 14:09

Idézet: mzso - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 13:57

Nem használja senki ezt az encoder-t?

Egyszer használtam, vagymi. Vagy egyszer, és azóta is... Azért is zavarbaejtő, persze nálam könnyen előfordul, hogy nem emlékszem valamire. Igaz, az lenne a furcsa, ha nem így lenne. Csak, mondom, most messze vagyok a gépemtől, nem tudom kipróbálni (Ráadásul arra sem emlékszem, milyen oggencem van... volt aotuv, volt... talán most is. Volt Lancer is, de sztem már nincs. A fene jobban tudja. Nagyon régen nem nyúltam hozzá :think:)

#1607 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 12:17

Az óta megjelent egy újabb aotuvos encoder. Viszont ha minden igaz itt van egy enkóder ami azt használja, és a foobar is tudja használni.

#1608 Felhasználó inaktív   bmwm3csl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 00:18

hello

én ma.. illetve tegnap raktam fel a progit először... egyenlőre nincs semmi különösebb véleményem a progiról... viszont ha tudtok segíteni egy két dologban nekem, amit én nem igazán találtam meg benne, akkor lehet hogy áttérek erre a winampról, ha már mindenki ennyire dícséri :) 
szóval olyan kérdésem lenne,hogy én netes rádiót szeretnék hallgatni.. azt nem tudom a progin belül elérni url cím megadásával? mert nekem egyenlőre csak közvetlenül az oldalról sikerült elindítanom:( na meg a playlist-en se nagyon igazodtam el, mert hiába töltök meg egyet zenével, valamit hozzá akarok adni, akkor törli az egészet... na mindegy... erre majd úgyis rájövök! most a netes rádió a legfőbb kérdés...

köszi a segítséget...

#1609 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 02:22

<koszik> a szo amit kerestel az 'egyelore'

Playlist torlesre:
  • "Preferences > Core > Enqueue incoming files... "
  • Foobar2000/Preferences/Core/Commandline/Always send to playlist: <ide pedig beírsz egy olyan playlistet, amit nem kívánsz megtartani, vagyis állandóan felülírható; pl. Default>

"De ha ugyanitt bejelölöd az "Enqueue incoming files by default ..." checkboxot, akkor az éppen aktuális playlist végére fogja beszúrni a Tcmd-ből megnyitott dolgokat. Ha az "Always send to playlist"-tel kombinálod, akkor mindig a megjelölt playlistbe fognak kerülni a cuccok."

• 0.9.x-nel: "File/Preferences.../General/Commandline/Enqueue incoming files by default when adding from commandline."

Net radiohoz: File -> Add location (ctrl+u)

#1610 Felhasználó inaktív   bmwm3csl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 09:36

Idézet: blash - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 2:22

Playlist torlesre:
  • "Preferences > Core > Enqueue incoming files... "
  • Foobar2000/Preferences/Core/Commandline/Always send to playlist: <ide pedig beírsz egy olyan playlistet, amit nem kívánsz megtartani, vagyis állandóan felülírható; pl. Default>

"De ha ugyanitt bejelölöd az "Enqueue incoming files by default ..." checkboxot, akkor az éppen aktuális playlist végére fogja beszúrni a Tcmd-ből megnyitott dolgokat. Ha az "Always send to playlist"-tel kombinálod, akkor mindig a megjelölt playlistbe fognak kerülni a cuccok."

• 0.9.x-nel: "File/Preferences.../General/Commandline/Enqueue incoming files by default when adding from commandline."

Net radiohoz: File -> Add location (ctrl+u)

oh... köszönöm a segítséget! tényleg csak egyenlőre,mert lenne még egy kérdésem:) hogy a net rádiót hogy tudom felvenni? a winamp streamripperjével ez szinte tökéletesen működödött. na most ha a foobar-ban is lehet ilyen tevékenységet folytatni, akkor a winamp már megy is a süllyesztőbe!:D

ezért is köszi a segítséget...

#1611 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 12:45

Tenyleg az egyelore szo kell neked, N betu nelkul.

[quote name='http://bash.hu/14617']<trinitix> egyenlore orulok hogy talaltam eletcelt
<koszik> egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe
<koszik> a szo amit kerestel az 'egyelore'[/quote]

Streamet menteni [u]0.8.x[/u]-nel ezzel lehet: [url="http://hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=15308"]foo_read_http (streamsave mod)[/url]

Cue-t es vmi audio file-t csinal, de vmit at kell irkalni a cue file-ban, hogy le is lehessen jatszani vagy at kell nevezni az audio file-t... Ott a forraskodja is, de senki sem csinalta meg 0.9.x-hez :/

Miota nem lehet ide rar-t feltolteni?

Csatolt fájl:

Szerkesztette: blash 2008. 04. 16. 12:46 -kor

#1612 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 13:04

Sziasztok!

Hogyan tudom megúszni a lehető legkevesebb macerával a régebbi verziójú foobar uninstallját és az új telepítését úgy hogy a skinjeim megmaradjanak és tudjam használni az új foobarral is szenvedés nélkül? Van egy két skin amit elég macerás volt feltenni foobar alá, megfelelő leírás hiányában, úgy hogy 100%-osan műkoödjenek, (fontok, egyedi peek meter, vis, stb) amit valahogy végülis megoldottam. És szeretném az új verzióval is használni ezeket a skineket csak a macerát szeretném elkerülni... :think:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1613 Felhasználó inaktív   bmwm3csl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 13:34

Idézet: blash - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 12:45

Tenyleg az egyelore szo kell neked, N betu nelkul.

Idézet: http://bash.hu/14617

<trinitix> egyenlore orulok hogy talaltam eletcelt
<koszik> egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe

Streamet menteni 0.8.x-nel ezzel lehet: foo_read_http (streamsave mod)

Cue-t es vmi audio file-t csinal, de vmit at kell irkalni a cue file-ban, hogy le is lehessen jatszani vagy at kell nevezni az audio file-t... Ott a forraskodja is, de senki sem csinalta meg 0.9.x-hez :/

Miota nem lehet ide rar-t feltolteni?

Oh.... köszi a helpet, de mivel nekem 0.9x -es footbarom van, így ez a streamripperes feladat megmarad a winampnak... "egyelore"....XD

mégegyszer köszi....

#1614 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 13:59

Idézet: McElroy - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 14:04

Sziasztok!

Hogyan tudom megúszni a lehető legkevesebb macerával a régebbi verziójú foobar uninstallját és az új telepítését úgy hogy a skinjeim megmaradjanak és tudjam használni az új foobarral is szenvedés nélkül? Van egy két skin amit elég macerás volt feltenni foobar alá, megfelelő leírás hiányában, úgy hogy 100%-osan műkoödjenek, (fontok, egyedi peek meter, vis, stb) amit valahogy végülis megoldottam. És szeretném az új verzióval is használni ezeket a skineket csak a macerát szeretném elkerülni... :think:

Miért akarod reinstallálni a foobart? Miért nem updatelsz egyszerűen rá a jelenlegi verzióra? Így legalább (valószínűleg) elkerülnéd azt, hogy odavesszen minden.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#1615 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 14:03

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 13:59

Miért akarod reinstallálni a foobart? Miért nem updatelsz egyszerűen rá a jelenlegi verzióra? Így legalább (valószínűleg) elkerülnéd azt, hogy odavesszen minden.

Ja hogy van benne update funkció. :D Nekem ez eddig elkerülte a figyelmem. :) Köszi a tippet.
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1616 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 14:06

Idézet: McElroy - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 14:04

Sziasztok!

Hogyan tudom megúszni a lehető legkevesebb macerával a régebbi verziójú foobar uninstallját és az új telepítését úgy hogy a skinjeim megmaradjanak és tudjam használni az új foobarral is szenvedés nélkül? Van egy két skin amit elég macerás volt feltenni foobar alá, megfelelő leírás hiányában, úgy hogy 100%-osan műkoödjenek, (fontok, egyedi peek meter, vis, stb) amit valahogy végülis megoldottam. És szeretném az új verzióval is használni ezeket a skineket csak a macerát szeretném elkerülni...   :think:

Van valami olyan dolog, ami miatt szeretnél mindenképp átállni 0.9.x-re? Mert ha nincs, akkor szerintem jobban jársz, ha maradsz a réginél, ugyanis jó eséllyel nem hogy újra kell csinálnod mindent, hanem lesz olyan, ami komponens nem is létezik 0.9 alá.
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#1617 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 14:29

0.9.x legtobb dolga nem kompatibilis a 0.8.x-szel. Egyszer probaltam ilyet, aminek az lett a vege, hogy konfigolhattam ujra majdnem mindent.

#1618 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 17:08

Idézet: blash - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 14:29

0.9.x legtobb dolga nem kompatibilis a 0.8.x-szel. Egyszer probaltam ilyet, aminek az lett a vege, hogy konfigolhattam ujra majdnem mindent.

Nekem jelenleg a foobar 0.9.4.4 van fent ls ezt frissíteném a 0.9.5.1 -re.

#1619 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 18:15

Idézet: McElroy - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 17:08

Nekem jelenleg a foobar 0.9.4.4 van fent ls ezt frissíteném a 0.9.5.1 -re.

Simán felültelepíted. Vagy ha óvatos akarsz lenni akkor átmásolod a foobar mappa tartalmát egy másik mappába és azt telepíted felül és így lesz két foobar-od.

#1620 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 08:53

Idézet: mzso - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 19:15

Simán felültelepíted. Vagy ha óvatos akarsz lenni akkor átmásolod a foobar mappa tartalmát egy másik mappába és azt telepíted felül és így lesz két foobar-od.

Én egyszer szívtam meg egy bétával, azóta mindig csinálok backupot foobarról. Amúgy überkulturált, portable, meg minden, nyugodtan lehet kettő egy gépen, anélkül, hogy bezavarnának egymásnak :) Amúgy a 0.9.5 megint hozott valami kisebb változást az új felület mián, pár plugin fölkerült a problémás listára, talán nem is csak vizuális dolgok :think:

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »