HWSW Informatikai Kerekasztal: Ozaki HM050 vs Genius Sw 5.1 Home Theater - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ozaki HM050 vs Genius Sw 5.1 Home Theater

#61 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:03

Nekem igy van elrendezve. Kár hogy a centert nem tudtam rendesen elhelyezni, de szerintem így is tök jó. Kicsit ratyi a kép de a célnak megfelel.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  1.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

#62 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:04

Nem lehet egyszerrre nagy képet csatolni (kár :p )
Ja az állványokat én csináltam. Milyenek??? :D

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  2.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

#63 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 20:18

Klassz!Határozottan klassz! :taps:
Nekem is saját az állvány,illetve mondjuk úgy hogy volt egy szorgos haverom... ;)
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#64 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 20:21

Ja és csak most látom milyen kép van a monitorodon... :D

#65 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 02:50

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. máj 3, hétfő - 14:11

;) Hali. Nekem is  Geniusom van. Marha jól szól.Szerintem ilyet vegyél. Én nem sokat gondolgoztam ezen

Mar reg el van dontve, az lesz... Csak koltozes utan, az meg meg 2 het... :(

#66 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 02:53

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. máj 3, hétfő - 20:04

Nem lehet egyszerrre nagy képet csatolni (kár :p )
Ja az állványokat én csináltam. Milyenek??? :D

Kifejezetten tesztenek! ;) Milyen magasak? Nekem 80 centire kell majd valahogy (mert front hangfalak olyan magasan lesznek)... Csak azt nem tudom meg, hogy allvany legyen, vagy csak siman falra felfurjak valami tartot. Valszeg a 2. lesz, egyszerubb egy helytakarekosabb. ;)

A center meg amig nem talalok neki valami esszerubb helyet, a melynyomon lesz.. :p

#67 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 04:57

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj 4, kedd - 3:53

Kifejezetten tesztenek! ;) Milyen magasak? Nekem 80 centire kell majd valahogy (mert front hangfalak olyan magasan lesznek)... Csak azt nem tudom meg, hogy allvany legyen, vagy csak siman falra felfurjak valami tartot. Valszeg a 2. lesz, egyszerubb egy helytakarekosabb. ;)

A center meg amig nem talalok neki valami esszerubb helyet, a melynyomon lesz.. :p

Köszi  :p . Az elsők 1m, a hátsók 90cm magasak. Szerintem csinálj te is állványt ha nem akarod szétfúrni a hangfalat. Szerintem kár lenne érte. Nem volt drága nekem 12e Ft-ből megvolt, és olyanra csinálod, amilyenre akarod. Még a centerrel vagyok bajba. azt kellene vhogy magasabbra tenni, csak sajna az asztal nem engedi.
A centerrel vigyázz. Egy párszor én is majdnem megjártam. Nekem sem így volt rögtön berendezve. Először nálam is össze-viszaság volt. Ha hangosan hallgatod a zenét a center elkezd mászkálni. :)

#68 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 07:26

Csak egy tipp egyik ismerősöm így rögzített centert TV-re: Szal tudjatok régen voltak ragasztgatós monitorszűrők, ahoz hasonló ragasztó felületre lenne szükség azt szépen fölrakni rá a centert és a leglejtősebb moncsin is fennmarad. Bár megmondom őszintén nem értem nekem a TV-hez van belőve a cucc szal TV tetején csücsül és elég gömböjű a szentem mégsem ugrik le róla. Jha és moncsin sem volt rossz szal valami leszedhető mégis "fogós" ragasztót alá.. addig ugysem lesz senki nyugodt amíg a tv/moncsi felől jön a zene/film! :D

Üdv

#69 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 16:39

Hali. Megint én.  ;)
Nézegettem a képeiteket :eek: és úgy gondoltam kipróbálom hogy a centert nem ott lennt hagyom (lásd csatolt képeim), hanem felrakom a monitor mellé. Na most ezzel az a problémám hogy kicsi az asztal és nagy a monitor. Kipróbáltam állítva is. Szerintem a hatás ugyan az volt.
Kérdés: Ha a centert állítva rakom, akkor nem befolyásolja a hangzást?  :confused:

#70 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 21:43

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 17:39

Hali. Megint én.  ;)
Nézegettem a képeiteket :eek: és úgy gondoltam kipróbálom hogy a centert nem ott lennt hagyom (lásd csatolt képeim), hanem felrakom a monitor mellé. Na most ezzel az a problémám hogy kicsi az asztal és nagy a monitor. Kipróbáltam állítva is. Szerintem a hatás ugyan az volt.
Kérdés: Ha a centert állítva rakom, akkor nem befolyásolja a hangzást?  :confused:

Szerintem elvileg befolyásolja,de gyakorlatilag az a legegyszerübb ha kipróbálod.Ha téged nem zavar,nem veszel észre különbséget,akkor lelked rajta.Bár megmondom őszintén szerintem írtó hülyén nézne ki...
A monitor tetején semmiképp nem fér el?Ha nem akkor csinálhatnál egy olyan állványt,ami a monitor körül van,tehát a monitor két szélén lenne a talpa,és a monitor felett átnyúlna,szerintem nem is lenne izléstelen...Te ahogy látom úgyis profi vagy az állványkészitésben... ;)

#71 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 03:17

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 5:57

Köszi  :p . Az elsők 1m, a hátsók 90cm magasak. Szerintem csinálj te is állványt ha nem akarod szétfúrni a hangfalat. Szerintem kár lenne érte. Nem volt drága nekem 12e Ft-ből megvolt, és olyanra csinálod, amilyenre akarod. Még a centerrel vagyok bajba. azt kellene vhogy magasabbra tenni, csak sajna az asztal nem engedi.

Nem, nem a hangfalakat akarom felfurni :D, hanem egy tartot a falra, es arra a hangfalat. :D

Idézet

A centerrel vigyázz. Egy párszor én is majdnem megjártam. Nekem sem így volt rögtön berendezve. Először nálam is össze-viszaság volt. Ha hangosan hallgatod a zenét a center elkezd mászkálni. :)

Hmm... Segond, kivagok valami regi labtorlobol gumitalpakat. :p

#72 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 03:23

Idézet: IThomas - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 22:43

Szerintem elvileg befolyásolja,de gyakorlatilag az a legegyszerübb ha kipróbálod.Ha téged nem zavar,nem veszel észre különbséget,akkor lelked rajta.Bár megmondom őszintén szerintem írtó hülyén nézne ki...
A monitor tetején semmiképp nem fér el?Ha nem akkor csinálhatnál egy olyan állványt,ami a monitor körül van,tehát a monitor két szélén lenne a talpa,és a monitor felett átnyúlna,szerintem nem is lenne izléstelen...Te ahogy látom úgyis profi vagy az állványkészitésben... ;)

Nekem ott van a szerencsem, hogy Samsung NF959 monitorom lesz, annak meg jo nagy alfold a teteje... Szoval van remeny. ;) Elvileg szamadatok alapjan rafer.. ;)

#73 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 04:54

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 4:17

Nem, nem a hangfalakat akarom felfurni :D, hanem egy tartot a falra, es arra a hangfalat. :D

Hmm... Segond, kivagok valami regi labtorlobol gumitalpakat. :p

Aha, akkor vmit félreértettem. OK. :D
A gumitalp nem is rossz megoldás.  :think:

#74 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 05:00

Idézet: IThomas - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 22:43

Kipróbáltam, de aztán le is mondtam róla. Pont azért, amit mondtál. Marha hülyén néz ki.
Az az álvvány nem is rossz ötlet. Szerintem az lesz. Már csak az a gond hogy Samsung 957p-m van és ugyebár az 19". Kicsit magas ;) .
Kérdés: Ha most fölé építek még egy állványt akor a center nem lesz túl magasan?  :confused:
Mondjuk most van egy ÚJ ötletem is, de azt csak akkor ha ez befuccsolna.
Ja kössz az elismerő szavakat.  :p

#75 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:25

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 6:00

Kipróbáltam, de aztán le is mondtam róla. Pont azért, amit mondtál. Marha hülyén néz ki.
Az az álvvány nem is rossz ötlet. Szerintem az lesz. Már csak az a gond hogy Samsung 957p-m van és ugyebár az 19". Kicsit magas ;) .
Kérdés: Ha most fölé építek még egy állványt akor a center nem lesz túl magasan?  :confused:
Mondjuk most van egy ÚJ ötletem is, de azt csak akkor ha ez befuccsolna.
Ja kössz az elismerő szavakat.  :p

Epits egy kisebb allvanyt, tedd ala a centert es ra a monitort :D
AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#76 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 05:19

Idézet: Temes - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 11:25

Epits egy kisebb allvanyt, tedd ala a centert es ra a monitort :D

Már próbáltam. Ha a monitor alá teszek egyállványt akkor nagyon magasan lesz :sandor: .
Most is egy picit fel kell nézni a monitorra. Ez semmi féle képpen nem jó.

Azon gondolkoztam hogy megépítem azt az állványt, amit mondtatok.
Kérdés: Nem baj hogy magasabban lesz akkor a center, mint a két első hangfalam???  ;)

#77 Felhasználó inaktív   strasky 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 08. 07:44

Hello

Vettem Én is egy Geniust de van vele egy kis problémám!Nem akar szólni a center se winamp-ban sem pedig dvd-nél!Mikor először bekapcsoltam (még nem volt rákötve a Rear Left hangfal) tökéletes szólt azzal a fordítókábellel.Mikor kicsit később rákötöttem a maradék 1 hangfalat és bekapcsoltam már nem szólt a center!Minden kábel a helyén van és egy SB Live! 5.1-es kártyám van!
Szeretném ha valaki segítene mert miután már egyszer működött nem értem hogy most miért nem szól?!Sajnálnám ha vissze kéne vigyem!
SEGÍTSÉG

THX
Bye

#78 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 09:32

Idézet: strasky - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 8:44

Hello

Vettem Én is egy Geniust de van vele egy kis problémám!Nem akar szólni a center se winamp-ban sem pedig dvd-nél!Mikor először bekapcsoltam (még nem volt rákötve a Rear Left hangfal) tökéletes szólt azzal a fordítókábellel.Mikor kicsit később rákötöttem a maradék 1 hangfalat és bekapcsoltam már nem szólt a center!Minden kábel a helyén van és egy SB Live! 5.1-es kártyám van!
Szeretném ha valaki segítene mert miután már egyszer működött nem értem hogy most miért nem szól?!Sajnálnám ha vissze kéne vigyem!
SEGÍTSÉG

THX
Bye

A prohardveren már kitárgyaltuk. :)

#79 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 09:34

Idézet: N@rß! - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 6:19

Kérdés: Nem baj hogy magasabban lesz akkor a center, mint a két első hangfalam???  ;)

Miért lenne?Nekem meg alacsonyabban van...De hogy megnyugtasd saját magadat,csak próbaképpen valahogy biztos megtudod oldani hogy kb olyan magasságba helyezd a centert mintha állványon lenne.Hallgasd,teszteld,épits... :D

#80 Felhasználó inaktív   N@rß! 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 01:11

Idézet: strasky - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 8:44

Hello

SEGÍTSÉG

THX
Bye

Hi. Mikor megvettem és először összeraktam otthon, nekem sem ment. Hosszas keresgélés (na jó tök véletlen találtam meg :D ) után a hangkártyához (Genius Sound Maker - maradjunk hűek a márkához + lóvém sem volt ilyen célra :p ) kapott mixerben megtaláltam a megoldást.
Nekem csak annyio volt, hogy be kellett X-elni (ezt: Enable virtual 5.1 speakers and reverbration) hogy ugyan máán legyen centerem és lett.  :D Ennyi
Lehet hogy neked is csak ennyi lenne. Probáld ki lehet hogy nálad is van vmi hasonló. :D  :D  :D

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.