Idézet: FixY - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 17:09
Vicces kedvű egy gyártó lehet aki ilyet csinál... Akkor mi a ****ért kell a lámpának pislognia ha forgalmaz? (mert ugye így nem tudhatom, hogy a villódzása valódi forgalmat jelez vagy csak hűti magát a lámpa
Egyébként az is érdekes, hogy pl. a desktop gép bekapcsolásakor is heves villogásba kezd a WLAN lámpa.
No meg (nem akarok senkit bántani) az is egy izgalmas dolog, hogy van egy viszonylag nagy tudású routerem épp csak a doksi közelíti a 0-t... A CLI parancsainak szintaktikáját leírták ugyan, de csak a töredékéről lehet tudni, hogy pontosan mire való.
(ezek egy részét is más zyxel eszközök doksijából bányásztam elő)
Ezt most személyes sértésnek vettem. Mutass nekem a piacon még egy olyan routert, aminek 4-5-600 oldalas doksija van.
Egyet mindig elfelejtetek. Ezek SOHO routerek. Azért ennyi és azért ilyen, mert a "Mass media"-nak, a szürke IT-lag tudatlan embereknek készült. Az, hogy egyesek - gondolom pénzspórolási okokból ezt veszik és azt várják tőle, amit egy ZyWALL 2 tud - az megint más. A parancssori műveletek, gondolom belátod nem az egyszerű embereknek van. Őket csak megzavarnák. Az, hogy az eszköz ezt is tudja egy dolog. De ha kíváncsi vagy rá, olvass, kérdezz, tanulj. Mi is ezt tesszük, ha valamit nem értünk.

Súgó
A téma zárva.