Hi all!
Voltam ma a WLAN-OK-nál.

Ott hagytam vagy 70 ropit, megvettem az eszközöket amit javasoltál Michael.
Pontosabban egyenlőre csak az ORION-t meg egy M 19 Yagi-t, és az ajánlott USR routert +egy USR PCI-os kártyát. (no meg csatik,kábel)
Hétvégén lesz a nagy teszt, megy a router a haverom padlására (úgy 2m H155-el rá az ORION).
A YAGI-t meg feldobjuk a "B" (legtávolabbi) klienshez és reménykedünk.....
Majd közlöm az eredményt.
Ha minden ok lesz akkor hétfőn megyek a másik két Yagi-ért no meg kártyáért:)
Most, hogy a "hardveres" része letisztult, már csak azt nem vágom milyen beállításokra lesz majd szükségem....

Mit kell állítanom, hogy a két gép tudjun egymással komunikáni??
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Még az lenne fontos,hogy miként tudjuk korlátozni egymás közt a netet? Mármint,hogy mindenki egyenlő részt kapjon az 1500k-ból. Csak mindenki a saját gépén magának (letöltő programban stb..??), vagy ez a routeren beállítható?Utóbbi jobb lenne.(Ezen az USR 100Mbit-es routeren lehet ilyet állítani??) "
hm..??? :confused:
COMPAL CQ12 : 15.1" SXGA+ (1400x1050) TFT LCD[Samsung 171s 17" TFT külső monitor],ATI RadeOn 9000 64MB DDR , Intel P4 2.4 GHz , 512 MB DDR memória , Toshiba 40 GB merevlemez (5400 RPM 8 MB cache) , Toshiba DVD/CDRW combo , 56K modem , 10/100 LAN , Firewire , 3 x USB 2.0, SD/MMC kártyaolvasó, Infra, S-Video out, PCMCIA Type II