ha valakinek valami baja van wifi ügyben akkor szóljon segítek ha tudok
Balooo
UP
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 12. 12. 10:52
Elküldve: 2003. 12. 12. 10:58
idézet:
Ezt írta Pancser:
Valaki tud valami tanácsot adni hogy RPSMA csatlakozó H155 kábelra történő szerelésekor mire figyeljek ?
Egyáltalán "krimpelő" fogó (azt hiszem igy hivják) nélkül meg tudom csinálni ??[/quote]
mire figyelj?
H-155 kábelböl max 8 méterest készíts mert nagy lesz a veszteség meg a hasznos jel.. bár ha kivágod a jelet egy gridre akkor még egész szépen muzsikál![]()
hát elöször is a krimpelőgyűrűt rakd fel...
megcsupaszítod a küső burkolatot, a középső érig nem tudom honnan szedted a csatit de nagyvalószinüséggel nem fog belemenni a teljes középső vezeték ezért kicsit fabrikálni kell. kb 7-8szálat hagyj meg a középső érböl becinezni de nem túl erősen (ezüst tartalmúval bár kinek mijaz izlése)utána rá az sma belső tüsit megforraszt.....
De ha gondolod dobj egy mélt és legfejebb összerakom neked ha hozol alkatrészt...
Balooo
Elküldve: 2003. 12. 12. 11:01
idézet:
Ezt írta mip:
A kliensek csatlakozhatnak különböző sebességen. Az átviteli sebességet a pillanatnyi terhelés határozza meg.
Egy AP-ra elvben tetszőleges kliens csatlakozhat. Profibb eszközöknél be lehet állítani a max kliensszámot. Gyakorlatban 20-30 kliensnél több ne csatlakozzon.[/quote]
hozzátenném fizikai határa van a max klienscsatlakozásnak (az egyidőben aktív kapcsolatok száma nem haladhatja meg a
32. egyébként meg 5-10 a javasolt mert még egy 54Mbites eszköz esetén is igen gyér lesz az adatforgalom...
meg hát mivel tudjuk hogy egy adott időben csak két eszköz kommunikál jó kis ping idők lesznek 30 rácsatlakoztatott eszköz esetén
hehe
Balooo
Elküldve: 2003. 12. 12. 11:34
idézet:
Ezt írta Balooo:
hozzátenném fizikai határa van a max klienscsatlakozásnak (az egyidőben aktív kapcsolatok száma nem haladhatja meg a
32.
[/quote]
ezt hol olvasod?
Elküldve: 2003. 12. 12. 11:38
idézet:
Ezt írta mosquito:
ezt hol olvasod?[/quote]
linksys eszközök ennyit engednek egyszerre...
volt hozzájuk szerencsém alphasonicnál... bő félévig hegeszteni őket
Balooo
Elküldve: 2003. 12. 12. 11:41
idézet:
Ezt írta Balooo:
linksys eszközök ennyit engednek egyszerre...
[/quote]
ezt nem tudtam.. en asszittem, h fizikai gatat mondjuk csak a MAC
filter listanak a veges volta adhat, ha permit-re van allitva a szabaly..![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 12:07
idézet:
Ezt írta mosquito:
ezt nem tudtam.. en asszittem, h fizikai gatat mondjuk csak a MAC
filter listanak a veges volta adhat, ha permit-re van allitva a szabaly..[/quote]
végülis az is egy fizikai határ de ott több az engedélyezett kliens mint a valós szám...
mert ha valaki lecsatlakozik akkor helyette felcsatizhat más is...
Balooo
Elküldve: 2003. 12. 12. 13:25
Elküldve: 2003. 12. 12. 13:45
Elküldve: 2003. 12. 12. 14:33
idézet:
Ezt írta -=baliNT=-:
o, tenyleg.. a ping.. kb. mekkora lehet 2-3 csatlakoztatott gepnel (54mbitesre gondolok megintcsak)? gondolom ekkor meg siman lehetne akar jatszani is rajta...[/quote]
hmmz
csak annyit irok olvass a 20-30 gép pingjére gondoltam még mielött stabilan belémkötözködnélű
Balooo![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 14:39
Elküldve: 2003. 12. 12. 16:07
Elküldve: 2003. 12. 12. 18:02
Elküldve: 2003. 12. 12. 19:04
idézet:
Ezt írta -=baliNT=-:
nemakartam kotozkodni, csak biztosra menni
nemlesz itt semmi 30-40 gepes lanpartycsak 2-3 geprol lenne szo max. esetleg..[/quote]
nohátakkor kérdésedre a válasz ha nem akarsz furni, faragni, kábelezni akkor jó ötlet a wireless de vannak korlátai mivel ez mikróhullám ezért terjedési szabályok akadályba ütközés esetén csökken a jel minősége.. a gipszkarton falon meg mondjuk 40cm falon még átmeg de három emelettel magasabban lévő havergéépt kössük hálóba az már kicsit cinkes szóval ha elmondod mi a konkrét elképzelés akkor mondom hogy jó é egyébként meg egy légtér, kis elválasztású helyekre nyugodtan ajánlommert jó én mondjuk itthon csak notebookot kötözömbe 11Mbiten meg van vagy 5 méterre az APtol de mikor szomszédba átmentem ott még vígan ment mint a kisangyalka... szal wirelessre fel
azaz UP UP UP![]()
Balooo![]()
Elküldve: 2003. 12. 12. 21:36
Elküldve: 2003. 12. 12. 23:31
Elküldve: 2003. 12. 13. 08:25
Elküldve: 2003. 12. 13. 08:30
Elküldve: 2003. 12. 13. 08:54
idézet:
Ezt írta doszy:
Ha már itt vagyok, egy kérdésem is lenne. Szabad felhasználású már az 5 GHz-es sáv kis hazánkban?[/quote]
az eddig is az volt kishazánkban....
sőt 5Ghz-es tartományban van már 108 nemtévedés száznyolc megabit/sec maximum adatátvitelt támogató eszköz
na majd karikor gondoljatok rám is mikor a puszta közepén netezek
hátúgyennyit hirtelenfelindulásbó'
Balooo