Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:40
Nem volt lazitas az informaciok pedig korrektek voltak, annyit tartalmaztak amit tudni lehetett. Adott szolgaltatoknal nem mukodik a honlap es a program, ennyi, kesz slusszpassz.
Ha pedig visszaolvasol, lathatnad, hogy egyes felhasznalok mar bejelentettek, megsem tortent semmi. Az Axelero ugyfelszolgalat levakarta oket fal dumaval. A helyzet normalizalodasa a VIVAnetnek koszonheto, aki tegnap megreklamalta a Matavnal a dolgot. Az Axelero miert nem volt kepes erre, ha tudott a problemarol? Az oldal legalabn februar eleje ota elerhetetlen volt.
Erre varnek toled valaszt, reklamalok gyongye.
Krinyo
Nézz meg pár hozzászólást és utána mondd, hogy nem volt lázítás.
Már leírtam, de úgy látszik nem érted meg a különbséget. Az Axelero kitiltotta és az Axelero hálózatából nem elérhető két teljesen különböző dolog.
Ha azt mondod, hogy csak annyit tartalmazott a cikk, amit tudni lehetett, akkor ezekszerint te tudtad, hogy az Axelero tiltotta ki. Mint már leírtam ez fizikailag is lehetetlen, ergó hülyeségeket beszélsz, nem a tényeket írtad meg, hanem a saját spekulációidat.
Dolgoztál már komolyabb újságnál? Ugyanolyan könnyű ott egy cikket megjelentetni, keresztülverni, mint a hwsw-n? Ha nem, talán megérted, hogy a Vivanet miért válaszolt gyorsabban. Mert kisebb, rugalmasabb, nincs kommunikációs csoport, nem kell 8 embernek jóváhagynia minden sajtóközleményt, stb, stb.
Azt mondod, az Axelero tudott a problémáról. Ezt arra alapozod, hogy beszélt valaki egy helpdeskessel, aki megnézte egy traceroute-tal és mivel tudta, hogy az Axelero nem tilthat, azt mondta az ügyfélnek (korrektül), hogy a Matáv tiltotta ki.
Mivel nem volt tömeges a hiba, arra gyanakodott, hogy valami átmeneti dologról van szó és nem hozott létre ebből hibajegyet, hanem annyiban hagyta a dolgot.
Hogy ebből te hogy vonod le azt a következtetést, hogy az Axelero tudott róla nem értem. Ezekszerint ha én mondok neked valamit és te azt nem adod tovább a hwsw-nek, akkor mondhatom nyílt fórumon, hogy "pedig a hwsw tudott róla"?