HWSW Informatikai Kerekasztal: cFos az új csodadriver DSL-eseknek? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

cFos az új csodadriver DSL-eseknek?

#221 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 23. 03:11

Idézet: deuce - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 3:05

azt viszont nem értem, hogy "felkapcsol maxra". akkor ezek szerint limitál ilyenkor? és jelentősen? akkor mi van az értékes bájtokkal? pingidőbe forgatja át a nem-letöltést a vonalon? hehe a tcp/ip+cfos meglepően új dolgokra képes.. :D

Igen, limitál, de pont ez bene a jó, csak annyira limitálja a letöltésemet, hogy még a pingek is elfogadhatóak legyenek. Ez úgy vettem észre, hogy 50-60k le/10k fel. És lehet mellette játszani. Ja 1,5M/192k val tolom.(freestart szerint 224, de inkább 192 :( )
- Where are we going?
- Let's go find out.

#222 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 03:35

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 4:11

Igen, limitál, de pont ez bene a jó, csak annyira limitálja a letöltésemet, hogy még a pingek is elfogadhatóak legyenek. Ez úgy vettem észre, hogy 50-60k le/10k fel. És lehet mellette játszani. Ja 1,5M/192k val tolom.(freestart szerint 224, de inkább 192 :( )

na végre egy olyan valami, amire azt mondom, hogy nem tudok igazán belekötni. viszont beraktam egy pipát a netlimiterbe, harmad sebességű letöltésnél 17-18as pingjeim vannak, nélküle 500asak. probléma megoldva, lehet játszani.
én még mindig úgy látom, hogy helyettem dönt a cfos, és a saját szája íze szerint, hova mennyi jusson a sávból. azt, hogy ezt jó ízléssel szabályozza vagy sem, én nem tudom eldönteni, és nem is akarom, de az ftp mániámon nem segít ez a program. azon sem, ha esetleg nem akarok annyira "décéféker" lenni mint te, és a torrent seedet akarom minimalizálni, hogy a haverom tudjon dc-n tölteni rólam 100byte/s felett is... :D
teljes uralom, full control, ezt adja nekem a netlimiter, érted? :D
utálom ha helyettem dönt valami kevésbé befolyásolható, hájperintelligens valami. ;)

gyíkozó barátunk meg hova tűnt? annyira kíváncsi lennék ehhez a pingesdihez mit tud hozzászólni, mert úgy tűnik a cfossal már nem fele, hanem inkább harmad sebességgel töltesz, ha játszani akarsz... :D ahaha lol

nincs újdonságérzete a cfosnak továbbra sem, az automatizáláson kívül.. :(

Szerkesztette: deuce 2005. 03. 23. 03:37 -kor

#223 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 03:43

Idézet: deuce - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 3:35

teljes uralom, full control, ezt adja nekem a netlimiter, érted? :D

Te meg azt nem akarod megérteni, hogy ez az uralom nálam is megvan. Most jól be van lőve a renccer, ezért nem kell turkálnom a beállításokban. De ha azt akarnám, hogy a dc-s feltöltés menjen, akkor egyszerűen visszábbveszem az azureus feltöltését, ugyanezt eljátszhatom a letöltésre is. FTP-t is ugyanilyen könnyen állítgathatom(TC). Ennyi.

szerk.: miért baj az, ha visszaesik a letöltés játék közben? Valamit valamiért. Ennyi belefér szerintem.

Szerkesztette: Pietrosz 2005. 03. 23. 03:48 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#224 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 03:52

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 4:43

szerk.: miért baj az, ha visszaesik a letöltés játék közben? Valamit valamiért. Ennyi belefér szerintem.

nem baj, azt nem is neked szántam, hanem az 1 beszólásos macskajancsinak aki megállapította szörnyen bölcs módon, hogy fele sebességgel netezek, vagymi. :D fáradt vagyok már, és utálom az ilyen kibicmanókat, akik beböfögnek 2 összevissza értelmezhető mondatot, majd lelépnek. bár végülis ha azt nézem, hogy nem csak adsl-en szoktam netezni, hanem valamivel gyorsabb hálókon is itt-ott (netlimiterrel felezem mindig a sebességet szigorúan,hehe), akkor akár sajnálhatom is szegény párát, aki ismeretlenül beugat.  :p

Szerkesztette: deuce 2005. 03. 23. 03:54 -kor

#225 Felhasználó inaktív   wwww 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 05:02

Deuce! Bálint Antónia milyen az ágyban? Biztos van kialakult véleményed róla, hisz láttad az időjárásjelentésben.. :rolleyes:

Deuce, neked kialakult váleményed van a cFosSpeed-ről pedig 10 percet se volt a gépeden.

Véleményed van a DC-ről, pedig mint mondtad sosem DC-ztél igazán.

Idézet

nem nekem valo sajnos a sok faker, lassu letoltes, bugos fileok, hibas fajlok, nagykepu operatorok...

Nem leszólás, szíved joga mi érdekel, de nem tudsz dc-zni. Lassú letöltés? Én szte mindig fullon töltök, ha dc-zek (ritkán mostanság). Van faker és van hibás fájl? Igen, éppúgy mint vírus a neten. És? Oppal én még csak akkor futottam össze, mikor kirúgattam egy-két marhát, aki szétkapcsolgatással őrzi a letöltési sebességét, ahelyett, h felnyomná a cFosSpeedet, vagy legális limites klienst használna. :rolleyes:

Idézet

a netlimitert csak szeretnék tiltani, de nem tudják, mivel nem is tudnak róla, ha a gépemen van

Asziszed? XY banned because: netlimiter...... :rolleyes:  ezt külföldi hubokon rendszeresen látom.

Ftp korlátozásához minek a netlimiter? Minden rendes ftp progi tudja korlátozni a saját sebességét.
Én ftp-zek is. De érdekes, el tom dönteni, h mi fontosabb éppen az ftp-ről a film v a dc-ről jövő cumó.
Ehhez sztem épp nem kell a cFosSpeed. Ahhoz kell, h ha épp letöltök teljes sebességgel és közben böngészek, akkor gyorsan betöltődjön a lap -eközben gondolom visszavesz a letöltésből kicsit- és utána azonnal visszaálljon a ~64k download. A cFos nélkül ezt Te úgy tudod megvalósítani, h letöltés fullon, aztán kiugrasz a netlimiterbe, adsz sávszélt a böngészőnek, majd vissza a böngibe, rákattintasz a linkedre, majd megint ki a netlimiterbe és vissza 100%-ra a letöltést. És ezt eljátszod minden egyes kattintásnál.  Még mindig nem érted mire jó a cFosSpeed?

Ja és a cFos(Speed) egyáltalán nem új.

Én pl először a sima cFos-t raktam fel (lehet, Te is), semmi látható változás nem történt! Aztán felraktam a cFosSpeed-et és csak néztem. Akkoriban sokat dc-ztem. Ha sokan töltöttek tőlem és nem korlátoztam a kliensben az upload-ot, akkor a download leesett 20-30k-ra még akkor is, ha LAN-ostól töltöttem. Felraktam végül a cFosSpeed-et. Mostanság 55k alatt már görbül a szám :mad: . ;) ....jahh és közben tőlem tölthetnek ahogy akarnak.
Hát DC-ben ennyit ér a cFosSpeed. És mindemellett még egy kicsit gyorsabban is böngészek.

Ha tényleg újra kipróbálod, javaslom a cFosSpeed-del tedd, ADSL-hez nekem az jött be. Szívesen elküldöm mailben a fullost, véletlenül több licencet vásároltam. :)
Sajnálom jótündér, a kívánság az kívánság. Hajolj csak szépen előre!

#226 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:28

Nincs valahol valami normalis help ehhez a programhoz?
A honlapon is csak leiras van.

#227 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:41

Sracok, lehet csusztatonak hivni a cikket, a helyzet azonban az, hogy hivatalosan meg mindig nem kaptunk semmi informaciot az Axelerotol es egyetlen visszajelzes a VIVAnettol jott, sőt, valoszinuleg nekik koszonheto a gyors javulas is, ugyanis azonnal jeleztek a problemat a Matavnak.

A cikkben semmi sincs ami ne lenne igaz: az hogy a matav vagy az axelero a hunyo, dontsek el ok maguk. A felhasznalok az axeleroval allnak kapcsolatban, oket nem erdekli, hogy ki applikalta a tiltast.

Akar az is lehet -- ahogy a VIVAnet mondta --, hogy esetleg a Matavnal kapcsolt be valami automatikus vedelem es nem vette eszre senki... bar ezt utobbit azert ketlem.

A lenyeg a lenyeg, hogy ujra mukodik minden rendesen.

Udv,
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#228 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:51

Ha kapunk ma infot, azt is le fogjuk hozni, hogy mi volt a problema...

Krinyo

#229 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:08

Idézet: deuce - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 1:59

a program neve nem titok: netlimiter. meg van benne gyonyoruszep grafikon is, amin lathatod az osszes programot, ami a netre kapcsolodik, meg a virusirtodat is, hogy eppen mikor frissit, akar a visszamenoleges grafikonon is...
de azt hittem, hogy egy ilyen forumon ez a program nem ujdonsag, azert fogalmaztam kicsit elevenen, es a provokaciot is szeretem. na mind1. :cool:

Hehe. :)

A cFosSpeeddel szemben a NetLimiterrel nem tudtam elérni a 64k le - 12k fel kombót, csak 64k le - 7k fel kombót. Nem tudom, miért, nem is érdekel.

#230 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:12

Kicsit teszteltem ezt a 2.02-es CFos-t (ingyenesen használható 45 napig).

(deuce: nem tudom te milyen CFos-t próbáltál, de minden beállítási lehetőség előhívható egy egyszerű "Options>" jobb egérgomb kattinttással).

Nos: tesztkörülmények: Axelero DSL 1 megabit lefelé, 160 kbit felfelé, dsl router mögött.

Tesztelés:

- elindítottam saját Axelero Adatparkban található szerverünkre egy 10 megás feltöltést FlashFXP-vel, korlátozás nélkül

- ugyanezzel egyidőben elindítottam az origo szoftverbázisról egy 30 megás letöltést Flashgettel, korlátozás nélkül.

Íme az eredmények (egymás alá csúsztatott, le-fel töltés közel féltávján elkapott flashget és flashfxp ablak, nyilván a nagyobb szám a flashget letöltése):

1. kép: olyan beállítással az opciókban, hogy "Favor bandwith vs ping":

Kép

Ugyanebben az időben a ping az axelero.hu -ra:

axelero.hu [195.228.240.186] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:

Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=176 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=154 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=246 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=255 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=260 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=254 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=148 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=208 ms TTL=124

2. kép: olyan olyan beállítással az opciókban, hogy "Favor ping time":

Kép

Ugyanebben az időben a ping az axelero.hu -ra:

axelero.hu [195.228.240.186] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:

Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=166 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=168 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=135 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=112 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=191 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=166 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=111 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=191 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=129 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=73 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=111 ms TTL=124
Válasz 195.228.240.186: bájt=32 idő=186 ms TTL=124

Remélem hasznos volt.

2. Teszt: ha lesz rá most időm uninstallálom a CFos-t és megcsinálom ugyanezt a tesztet, ha lesz rá időm, simán csak egy normál Windowssal, optimalizáció nélkül. Kíváncsi lettem.

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 23. 09:14 -kor

#231 Felhasználó inaktív   bra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:22

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 20:48

Lol.
Akkor kikellene talan tiltani az osszes Traffic Shaping-t hasznalo programot, OP. rendszert ?
Nem pingel semmit ertsd mar meg a cFos, csak sima Traffic Shapingot hasznal, amik optimalizaljak a csomagokat, mint ahogy ezt teszi a FreeBSD, az osszes linux OP rendszer stb.
Kovetkezo lepese talan a Matavnak, vagy az Axeleronak, hogy a Linuxot hasznalo userjeit is kitiltja ?
Megmondom en neked miert nem tetszik ez a Matavnak, a sok szemet miniDSLAM-ja miatt amik a legszarabban turik a megterhelest. Nem veletlenul nem emeltek a feltoltesi sebessegeket is ketszeres sebessegre, az akciojuk kereten belul.
Eddig a cFost, amig nem hasznaltak az userek szepen leesett a letoltesi sebesseguk is ez savszelesseget sporolt a ISPnek ez altal nem kellett boviteni a rendszeruket. Erre kitalaltak egy sztorit, hogy egy teljesen legalis programot, es annak oldalat letiltsak. Rohely.

Nézd meg az előző hozzászólásokat és a cég weblapját. Ha ezek után is azt mondod, hogy nem pingel, akkor nem értem...
Ha értenéd, hogy miként működik ez az egész, nem mondanál ilyen hülyeséget.

#232 Felhasználó inaktív   bra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:24

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 23:50

Aham, így már világos ez a része a dolognak. Azt viszont még mindig nem értem, hogy minek tiltották volna le az oldalt. Az ACK üzenetek rendezgetésével nem lehet a rendelkezésre álló sávszélességet megnövelni, legfeljebb jobban ki lehet használni. Ez pedig valószínüleg (IMHO) nem nagyon érdekli a szolgáltatót.
És hogy a programnak pingelnie kellett a cfos.de-t, hogy kalibráljon?? Ezzel sem stimmel valami. Milyen kalibrációhoz van szükség egy német oldal pingeléséhez??
Szóval egy kis paranoiát érzek a dolog mögött. Ha letiltották biztos megvolt az okuk. Ha más nem, akkor az, hogy hülyék. :)

Lásd az előző válaszaimat. Lehet rá ésszerű magyarázatot találni, csak el kell rugaszkodni az összeesküvés-elméletektől.

#233 Felhasználó inaktív   bra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:26

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 0:37

Szándékosan provokálod a népet? Vagy mi van? Persze a csodaprogid nevét nem írtad le. Miért olyan nehéz felfogni, hogy működik a cfos/cfosspeed? Mi ez a hülyeség hogy nem lehet konfigolni? Lehet prioritásokat adni, meg választani, hogy jó pinget akarsz, vagy gyors letöltést, stb. Képzeld nekem még kattintanom sem kell, mivel fullon megy a letöltés és mellette a böngészés is qrva gyors! Nem kell korlátoznom, visszábbvennem a sebességet.

A csodaprogi neve Windows XP QoS scheduler...

#234 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:29

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 8:41

A cikkben semmi sincs ami ne lenne igaz: az hogy a matav vagy az axelero a hunyo, dontsek el ok maguk. A felhasznalok az axeleroval allnak kapcsolatban, oket nem erdekli, hogy ki applikalta a tiltast.

Addig, amíg nem tudtok konkrétumot, és nem az van a címben illetve a cikkben, hogy "az Axelero hálózatából nem érhető el a cfos.de/nem használható a program", addig van.

És addig a hwsw valóban max. bulvárnak tekinthető.  Sajnos.

Szerkesztette: szeder 2005. 03. 23. 09:31 -kor

#235 Felhasználó inaktív   bra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:41

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 7:41

Sracok, lehet csusztatonak hivni a cikket, a helyzet azonban az, hogy hivatalosan meg mindig nem kaptunk semmi informaciot az Axelerotol es egyetlen visszajelzes a VIVAnettol jott, sőt, valoszinuleg nekik koszonheto a gyors javulas is, ugyanis azonnal jeleztek a problemat a Matavnak.

Akar az is lehet -- ahogy a VIVAnet mondta --, hogy esetleg a Matavnal kapcsolt be valami automatikus vedelem es nem vette eszre senki... bar ezt utobbit azert ketlem.

A lenyeg a lenyeg, hogy ujra mukodik minden rendesen.

Udv,
Krinyo

Te újságírók gyöngye.
Végülis mindegy, hogy hogy fogalmazol, a lényeg, hogy szoptak a userek, ti meg ezt nagydobra vertétek, ezért nőtt a látogatottság és a reklámbevétel.

Ha hülyeséget írtál, legfeljebb kijavítod, bár azt sem.

Láttam már ilyen újságokat. Az egyik számban főcímként megjelenik, hogy "Kiss Béla rendszeresen kábítószerezik és a múltkor belőve megerőszakolt egy XIII. kerületi 82 éves asszonyt."
Kiss Béla elolvassa, bepereli az újságot rágalmazásért, majd a következő számban a 28. oldal bal alsó sarkában egy 6-os betűmérettel szedett rövid bejelentés:
"Helyreigazítás.
A tegnapi újságunkban megjelent hír sajnálatos tévedés, Kiss Béla valójában csak egy kábítószereseket gyógyító intézetben tett látogatást, hogy anyagilag támogassa azt és ott elbeszélgetett egy kábszeressel, aki két éve megerőszakolt egy 82 éves asszonyt a III. kerületben.
Elnézést kérünk a tévedésért."

Na kb. ilyen színvonalon vagytok. Lehoztok egy teljesen inkorrekt cikket, szellőztetitek napokig, uszítjátok hülyeségekkel az olvasókat, majd pár nappal később, amikorra az Axelero kiderítette, hogy miért történt ez az egész és visszajelez, valahol egy kis cikkben megemlítitek, hogy igazából nem is úgy volt.

Nyilván ezért senki sem fog beperelni titeket, mert akkor aztán tényleg a Matáv/Axelero lenne a mocskos, büdös, mindenkit elnyomni és kontrollálni vágyó cégcsoport, de szerintem lazán megtehetnék.
Egy kompetens ügyvéd secperc kimutatja, hogy az adott hónapban bekövetkezett 1,2 %-os ügyfélcsökkenés a hwsw-n megjelent tévinformációk eredménye, ez arra a hóra számítva kb. 15 milliós (ez kb. reális) kiesést jelent. De mivel hosszabb távon is sérült a cég jó hírneve (erre kényesek), a hwsw ellen 150 milliós kártérítési pert indítanak.

Feltételezem mindez csak azért nem történik meg, mert ezzel méginkább csak a saját rossz hírüket erősítenék, ezért inkább hagyják az egészet a francba és megkérnek titeket udvariasan, hogy legyetek szívesek leközölni, hogy valójában mi történt.

Szerkesztette: bra 2005. 03. 23. 09:43 -kor

#236 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:53

Idézet: bra - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:41

...a lényeg, hogy szoptak a userek, ti meg ezt nagydobra vertétek...

...es a problemara vegre felfigyelt a felelos is, es kijavitotta a hibat. Ez az ujsagirok dolga nem?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#237 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:58

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:53

...es a problemara vegre felfigyelt a felelos is, es kijavitotta a hibat. Ez az ujsagirok dolga nem?

De.  Csak nem így.

#238 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 10:22

Kedves szeder

Ha már nagyon számolgatunk, akkor a Matáv-Axeleronak is hamar rámenne a gatyája a a sok kártéritésre... Ők sem patyolattiszták.
Nehogy már sajnáljam őket, europa egyik legdrágább komm. szolgáltatásaival... :reklamacio:  :reklamacio:

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#239 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 10:34

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:53

Nem, ha bra-n mult volna, meg tovabbi honapokig nem tortent volna semmi...
Kozben megjott a VIVAnet levele, a Matav volt a ludas. Axelerotol meg mindig semmi.

Krinyo

#240 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 10:35

Idézet: Adept - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 10:22

Ha már nagyon számolgatunk, akkor a Matáv-Axeleronak is hamar rámenne a gatyája a a sok kártéritésre... Ők sem patyolattiszták.
Nehogy már sajnáljam őket, europa egyik legdrágább komm. szolgáltatásaival... :reklamacio:  :reklamacio:

Eszemben sincs sajnálni őket, sőt.
Én azt sajnálom, h nem csak a fórum színvonala tűnik el, hanem az (egykori?) kedvenc hazai (egykori) szakmai portálomé is...  :rolleyes:

Szerkesztette: szeder 2005. 03. 23. 10:36 -kor

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.