HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon 9600XT - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon 9600XT Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 17. 23:53

idézet:
Ezt írta Zethos:

Igen, kapsz hozzá átalakítót és arra köthetsz egy másik monitort, de a tv-t a tv-outra kötöd egy kábellel, amit szintén szoktak adni a kártyához, bár az elég rövid.
Nekem a párom most pont divx-et néz a tv-n, én pedig netezek! :)
[/quote]

tokeletes!en inkabb a masodik vga kimenetet hasznalnam, mivel a tv men van vga bemenet es 640*480 ban meg tud jeleniteni, mindig azon nezem a divx et, csak korulmenyes atdugdosni a tv t, meg atallitani a felbontast, ezert lesz jo a ket kimenet fuggetlen felbontasokkal.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#42 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 23:54

Ja, és egyébként szerintem minden Asus 9600XT vivo-s, tehát digitalizálhatsz is vele, bár ennek a minősége nem éppen a legjobb, de szvsz "használható"!

#43 Felhasználó inaktív   kuk@c 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 00:09

idézet:
Ezt írta Zethos:

A vivo-s kártya az más, azon plusz van egy tv-tuner, amivel megjeleníted a gépeden tv-adásokat vagy bedigizel egy VHS kazit. A tv-out az megint más. :)
[/quote]

VIVO-s kártyán nem TV-Tuner van, az az All in Wonder kártyákon lelhető fel. Egy sima video bemenet van minden Asus Radeon9600XT kártyán, amit elég jól lehet használni digitalizálásra is.

@
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...

#44 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 10:21

Hi, van egy erősen kezdő kérdésem, miszerint ma veszek egy 9600XT Plat. VIVO-t (HIS), és van-e valamilyen modszer, amivel "jobbá" lehet tenni (a frekiemelésen tul.). Olyasmire gondolok mint pl R9500-t Pro-vá tenni, meg ilyenek (most ne jöjjetek azzal hogy barom vagyok mert ez 4 pipe-os az meg 8 mert nem vagyok nagy ATI fan de mégis valami hasonlora gondoltam)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#45 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 10:43

idézet:
Ezt írta Wyco:
Hi, van egy erősen kezdő kérdésem, miszerint ma veszek egy 9600XT Plat. VIVO-t (HIS), és van-e valamilyen modszer, amivel "jobbá" lehet tenni (a frekiemelésen tul.). Olyasmire gondolok mint pl R9500-t Pro-vá tenni, meg ilyenek (most ne jöjjetek azzal hogy barom vagyok mert ez 4 pipe-os az meg 8 mert nem vagyok nagy ATI fan de mégis valami hasonlora gondoltam)[/quote]

eh, mintha en is erdeklodtem volna e kartya irant az bolhan :) , amugy szerintem ezek mar komolyabban ki vannak herelve, szal semmilyen modon nem lehet oket jobba tenni a frekihuzason kivul.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#46 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:02

R9500 és az R9800SE azok, amiket "jobbá" lehet tenni freki emelésen kívül. A R9600 más gyártási technológiával készül. A R9500 és 9800SE esetén a 8 pipe megvan, csak le van kapcsolva 4. R9600 esetén mindössze 4 pipe van. Tehát nincs mit visszakapcsolni.
Remélem érthető volt :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#47 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:04

Igen :)
Köszi.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#48 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 17:29

Miert van kettő?
R9600XT Vivo
Kép

#49 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 17:36

Ezt minden új ATI tulaj megkérdezi :)
És az ATI tulajok erre valami olyasmit szoktak mondani, hogy a 2 kimenet miatt :)
Nem gáz ha 2 van :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#50 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 17:52

Oh, okay :)
A Video OUT már megy, de az IN-t hogy hozom elő?
Aszongya Unable to Launch ATI TV pedig a Video IN be van állitva...

[ 2004. március 19.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]

#51 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 07:47

Mint már írtam venni akarok egy 9600xt(sapphiret),de nem tudom hogy a lenti cuccokhoz és a 9600xt elég egy 300-as táp ?

Természetesen a ti4200 nem lessz benne. :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#52 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 08:13

Milyen? Középkategóriás (Codegen, Azona...) valszeg nem. Gagyi (Mercury...) az már ahhoz is necces, ami most van. Jobbfajta (Chieftec, Huntkey, Enermax...) valószínűleg elviszi.

#53 Felhasználó inaktív   Xp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 10:27

Mondjuk elviszi az a szar Codegen is mert nekem az van és csak 300as.
Inkább enermaxot vagy thermaltaket vegyél.
Abit nf7 v 2.0,Athlon Xp 2000+,512 ddr 333,ASUS Ati Radeon 9600XT.

Ati forever.

#54 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 11:00

Lehet, hogy elviszi a JNC is, de nem egy életbiztosítás.
Jobb a békesség. Nekem is anno, amikor a 8500-öt vettem, 300-as középkategóriás tápom volt, betettem a gf2 helyett, és fél óra után sistergés, füst... a tápból.

#55 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 11:16

Srácok, miert nem megy nekem a Video IN? Drivercsere volt, winreinstall volt, IRQ-n nem osztozik...mi van? :)

#56 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 11:30

Ugyan TVOUT topic, de sztem fognak segíteni.
[url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=005305&p=8"]https://forum.hwsw.h...17&t=005305&p=8[/url]

:)

#57 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 11:53

Kösz, benézek!

#58 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 20. 21:48

Megoldott. Az ATI TV -t vagy nem ehhez találták ki, vagy szar. Mindenesetre a többi program spontán megjavult. (Igaz asszem XP-reinstall elott nem mentek azok se)

#59 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 12:10

Kérdésem az lenne, hogy PowerColor 9600XT-vel van valakinek tapasztalata? :)

#60 Felhasználó inaktív   LeviBoy01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 26. 10:26

Hali!
Elvileg mára hozzák az új kártyámat, ami Sapphire 9600XT, viszont olyan verzió, hogy nem jár hozzá HL2 kupon és csak 1 év gari van rá! A kérdésem a következő: azt hallottam, hogy 2fajta sapphire xt létezik, olcsóbb és drágább(HL2-val+2 év garival) és, hogy még annyiban különbözik a két kártya egymástól, hogy az olcsóbb kevesebbet is tud, csak azt nem tudom, hogy miben és mennyivel. Ti hallottatok erről/ilyenről?
Csá! :(
old: AMD Athlon XP 2500+(Barton), Sapphire ATI Radeon 9600XT 128Mb, Coolink U2VS, ABIT NF7-S, , LG DVD-ROM, 40*12*48 Sony CD-RW, 512Mb DDR-
RAM, Genius 56k modem, LG F700B, Feel-V!

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.