HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon 9600XT - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon 9600XT Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Pancsermester 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 01. 14:56

Idézet: Pancsermester - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 8:34

......
Ha csatlakoztatom a kártyát a TV-hez, akkor VESA módban a monitoron felére esik össze a függőleges képméret.....

Nos? Senkinek sincs ilyen problémája?
Hmmm?
-[ Pancsermester ]-

#82 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 01. 15:23

Hello All!

Tudna valaki tippet adni hogy milyen hűtést vegyek a kártyámra? Zalman ZM80A-HP +OP1 vagy Thermaltake A1655 (Giant II) ? Esetleg más? Ami nagyon fontos hogy hol lehet beszerezni MO-on. Ja és memóriahűtőnek mit ajánlotok? Szerintetek ez jó lenne? Vagy van más amit nálunk lehet kapni?

Köszi a válaszokat!

#83 Felhasználó inaktív   hebasai1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 16:02

Idézet: NeO023 - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 16:23

Hello All!

Tudna valaki tippet adni hogy milyen hűtést vegyek a kártyámra? Zalman ZM80A-HP +OP1 vagy Thermaltake A1655 (Giant II) ? Esetleg más? Ami nagyon fontos hogy hol lehet beszerezni MO-on. Ja és memóriahűtőnek mit ajánlotok? Szerintetek ez jó lenne? Vagy van más amit nálunk lehet kapni?

Köszi a válaszokat!

EZT! ajánlom..
A ZM80A-ra nem tudsz opventit,csak 80C-re.A Giant közel azonos tudású mint a zalman,de ramborda kell mindkettőre..De a tuning-modding szekcióban olvasgass,sok érdekesség van ott ezzel kapcsolatban..

#84 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 16:08

Idézet: hebasai1 - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 17:02

EZT! ajánlom..
A ZM80A-ra nem tudsz opventit,csak 80C-re.A Giant közel azonos tudású mint a zalman,de ramborda kell mindkettőre..De a tuning-modding szekcióban olvasgass,sok érdekesség van ott ezzel kapcsolatban..

Nade a cég amit linkelsz azt írja, mondja, hogy olyan pont nincs és nem is lesz mostanság ami 9600-as sorozatra jó... :reklamacio:
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#85 Felhasználó inaktív   hebasai1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 16:45

Idézet: ReeChee - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 17:08

Nade a cég amit linkelsz azt írja, mondja, hogy olyan pont nincs és nem is lesz mostanság ami 9600-as sorozatra jó... :reklamacio:

Nem volt kérdés,hogy milyen karira kell...  :rolleyes:
Valóban csak a rev3-as jó a 9600-asokra,elvileg lehet kapni,de nemtom hol...2004 márciustól megjelent.

#86 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 17:00

Idézet: hebasai1 - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 17:02

De a tuning-modding szekcióban olvasgass,sok érdekesség van ott ezzel kapcsolatban..

Nem tudnál adni valami pontosabbat? Mert ott baromi sok topic van, én meg lusta vagyok ;)

#87 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 17:01

Idézet: hebasai1 - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 17:45

Nem volt kérdés,hogy milyen karira kell...  :rolleyes:
Valóban csak a rev3-as jó a 9600-asokra,elvileg lehet kapni,de nemtom hol...2004 márciustól megjelent.

Nincsen sehol jóó! :mad:
Ez a 9600XT topic mire kéne?  :reklamacio:
Szólok Anyukámnak!  :hemuveg:  :(
BrűűűűHűűűű -->> Aaaaannyyyúúúúú!  :lama:

Félretéve a viccet, halálra kerestem, a boltban nagyon kedvesek voltak,
még nálam is kevesebbet tudnak a beszerzésről: "...Ami van az van, ami nincs az meg nincs..."
Ezt a választ kaptam, ezekután egy szöget nem fogok venni ott az biztos.

Ami a hűtőt illeti nekem is tetszik, az ára is jól néz ki, remélem ha egyszer valakinek sikerül vennie egyet az beszámol arról hogy mennyire jó, én azért bizakodó vagyok.

Itt jegyzem meg hogy ha valaki lát Rev3-as változatot, ami jó 96XT-re, akkor jelezzen már itt a fórumon hogy hol találta. Köszönöm
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#88 Felhasználó inaktív   hebasai1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 18:06

Tehát VAN,persze külhonban.Ott van a specben,9600...............De beszerezni?

#89 Felhasználó inaktív   Calyd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 21:59

Na ez nagyon bena kerdes lesz, de mind1: szerintetek meddig birja meg egy 9600XT tisztessegesen vinni a jatekokat. "Tisztesseges" alatta nem 1280*1024es felbontasban, minden lehetoseg max-ra gondolok, hanem egy 800*600, kozepes reszletesseg, stb.

Szoval megeri-e megvenni, ha tudom, hogy min 3evig nem lesz csere?

#90 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 22:06

Idézet: Calyd - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 22:59

Na ez nagyon bena kerdes lesz, de mind1: szerintetek meddig birja meg egy 9600XT tisztessegesen vinni a jatekokat. "Tisztesseges" alatta nem 1280*1024es felbontasban, minden lehetoseg max-ra gondolok, hanem egy 800*600, kozepes reszletesseg, stb.

Szoval megeri-e megvenni, ha tudom, hogy min 3evig nem lesz csere?

Szerintem ha szeretsz játszani nehéz úgy választani hogy 3 évig jó legyen.  ;)  Én is ilyen karit készülök venni, és remélem azért egy ideig bírja majd a strapát. :D Bízz ebben te is.  :cool2:

#91 Felhasználó inaktív   Calyd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 11:01

Idézet: hko - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 21:06

Szerintem ha szeretsz játszani nehéz úgy választani hogy 3 évig jó legyen.  ;)  Én is ilyen karit készülök venni, és remélem azért egy ideig bírja majd a strapát. :D Bízz ebben te is.  :cool2:

szeretk jatszani, csak a penztarcat is nezni kell, sajna  :(

#92 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 15:13

Emberek én kész vagyok! Haver javasolta próbáljam ki ATI Tool-t mer' hogy az milyen jó, az megnézi meddig tudom húzni a kártyát. Na most elkezdte felvinni az órajelet és 1xszercsak gondolt egyet és lefagyott. Újraindítás, akkor megnézzük memóriára mit mond. Elkezdi feljebb vinni, bezöldül a kép, gép fagy. Reset. Elindul a Win valami eszeveszett sz*rul, kb 10 lépésben jeleníti meg a tálcát, stb. Beállitások/speciális, eltüntek az ATI cuccok. OK, driver újratelep. Win indul még mindig kegyetlen lassú, de már vannak beállitások. Mag+Memo megnéz: alapon mind2. Ok. Restart. Megy a Win, sebesség ok. Beállitások/Overdrive : 0 celsius. Overdrive engedélyezés: marad alapon. 3dMark 2001SE: 11000, 14xxx helyett, igaz eléggé meggyűrt a Win de akkor is. Vajh ha visszavisszem mondanak valamit? Vagy mit csináljak?  :confused: Hogy csinálhat ilyet egy program a "saját" kártyájával?
:reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#93 Felhasználó inaktív   petike2014 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 15:38

Idézet: NeO023 - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 16:13

Emberek én kész vagyok! Haver javasolta próbáljam ki ATI Tool-t mer' hogy az milyen jó, az megnézi meddig tudom húzni a kártyát. Na most elkezdte felvinni az órajelet és 1xszercsak gondolt egyet és lefagyott. Újraindítás, akkor megnézzük memóriára mit mond. Elkezdi feljebb vinni, bezöldül a kép, gép fagy. Reset. Elindul a Win valami eszeveszett sz*rul, kb 10 lépésben jeleníti meg a tálcát, stb. Beállitások/speciális, eltüntek az ATI cuccok. OK, driver újratelep. Win indul még mindig kegyetlen lassú, de már vannak beállitások. Mag+Memo megnéz: alapon mind2. Ok. Restart. Megy a Win, sebesség ok. Beállitások/Overdrive : 0 celsius. Overdrive engedélyezés: marad alapon. 3dMark 2001SE: 11000, 14xxx helyett, igaz eléggé meggyűrt a Win de akkor is. Vajh ha visszavisszem mondanak valamit? Vagy mit csináljak?  :confused: Hogy csinálhat ilyet egy program a "saját" kártyájával?
:reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Milyen konfigod van, hogy 14XX-et értél el vele??
Gondolom XP-d van?!
Szerintem próba cseresznye a visszavitellel! Ha nem cserélik akkor ez van ha cserélik akkor van egy új karid!

Szerkesztette: petike2014 2004. 06. 02. 15:39 -kor

#94 Felhasználó inaktív   hebasai1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 16:06

Valami változás?Gondolom most tesztelgeted.Milyen AtiTool verzióval nézted?Milyen 9600XT?

Szerkesztette: hebasai1 2004. 06. 02. 16:08 -kor

#95 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 16:14

Idézet: NeO023 - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 14:13

Hali!

Sztem nem ment tönkre, nem kell visszavinni. Próbáld meg kivenni és visszatenni. Szerintem a windows sinylette meg az akciót :)
Ugyanazt a catot tetted vissza vagy másikat?
Nem lehet, hogy a biosban (mivel írtad, hogy alapra tett mindent) más is elállt? Pl AGP 2Xre vagy 4re vagy nemtom, szal lejebb.
Esetleg az alaplap driverét is újra kéne tenni.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#96 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 17:16

Na...
Nem tesztelgettem mert akkor csak ideges leszek. Másik gép nemsoká elkészül (igaz 98cal) abba berakom, megnézem. Remélem télleg csak XP halt el. De nekem fura hogy nem mér hőt :confused: , és ezáltal a saját Overdrive se csinál vele semmit.
Egyébként konfig az: NF7-S 2.0, 2,5 Barton(@2100Mhz), 256 DDR :rolleyes:
A kari meg Sapphire. Az ATI Tool 0.0.20 volt.
BIOSban nem állitgattam semmit. Catalyst a legújabb volt fent előtte meg utána is.
Megpróbálok majd egy alaplapdriver reinstallt is.

Remélem mindenre válaszoltam.
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat, ne fogjátok vissza magatokat

Peace!

#97 Felhasználó inaktív   Flayer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 02. 17:19

Sziasztok!

Most szereztem egy Asus 9600xt kártyát.Az lenne a kérdésem akinek ilyen van a gyári hűtéssel meddig tudta húzni?
Válaszotok előre is köszi! :up:

#98 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 18:00

Idézet: petike2014 - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 16:38

Milyen konfigod van, hogy 14XX-et értél el vele??

Igazad van teljesen. A 14k-s eredmények nem defaultos tesztek voltak :omg: , viszont konkrtétat már sajna nemtok régről. De akkor is kevésnek tűnik nekem.

Szerkesztette: NeO023 2004. 06. 02. 18:01 -kor

#99 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 18:48

Háháháhááááááááá!!!!!
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
Visszatért az erő! Nem csináltam semmit csak ment a letöltés ma egész nap. Most néztem Overdrive-ot és 34 celsius és engedi huzni és.... . Huhh nagyon király. Megnyugottam. ATI Tool-t meg dobom a szemétbe.
Mostmár nyugott szívvel gondolkodom hogy milyen hűtőt vegyek rá. Ja télleg arra azér még várom a tippeket.

Csinálok majd nektek egy tesztet hogy most mit mond :)

#100 Felhasználó inaktív   hebasai1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 19:01

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 22:40

Haveromnak is Connectje van és neki is írja a hőmérsékletet az overdivenál. 4.4-es Catalyst.

Jaaaa..amikor eladtam,még csak cat 4.2 volt..

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.