HWSW Informatikai Kerekasztal: Monitor hibák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monitor hibák Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   llci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 10. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Trebron09 - Dátum: 2011. 12. 10. 16:13

Kábellel minden rendben?
Képet ide tedd fel: kephost

Igen. Próbáltam egy teljesen másik géppel de pont ugyanaz.

Hát felraktam a képet remélem megtudod nézni mert nemtudom ez hogy működik.

Laci!

#1462 Felhasználó inaktív   llci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 10. 16:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Trebron09 - Dátum: 2011. 12. 10. 16:13

Kábellel minden rendben?
Képet ide tedd fel: kephost

Próbáltam egy teljesen másik géppel meg vezetékkel de ugyanaz a hiba, a képet felraktam oda remélem meglehet nézni, nem nagyon tudom ,hogy működik

#1463 Felhasználó inaktív   llci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 10. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 12. 10. 16:21

Nyomj neki egy auto gombot, valami szöveggel teli képernyőn. Ha ez nem oldja meg, a menüben a phase szót keresd és állítsd megfelelőre.

Egy kicsit egyszerübben? a képernyőn a autobeálitásra gondolsz? és milyen menüben van az a phase szó?

#1464 Felhasználó inaktív   llci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 10. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: llci - Dátum: 2011. 12. 10. 16:51

Egy kicsit egyszerübben? a képernyőn a autobeálitásra gondolsz? és milyen menüben van az a phase szó?

Na megtaláltam Clock phase van irva de nem javította ki akárhová állítottam.

#1465 Felhasználó inaktív   Lycanotrophe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 01. 25. 20:17

Üdv mindenkinek,
Az én MSI MS 1517-em egyik percről a másikra "bolondult meg". Egyik percben még nyugodtan játszadozok rajta, amikor hírtelen beáll a képernyő, mindha lefagyott volna,azzal a különbséggel, hogy kb. 2 milliméteres hosszanti kék csíkok jelentek meg a képernyőn. Ez pár másodpercig tartott, az után a gép újraindult. Már a bootolásnál is érdekes dolgok fogadtak, tele volt a képernyő "á" betűkkel (az óta is, és mindig ugyan ott helyezkednek el), majd mikor végre valahára újraindult a Windows, akkor előjöttek a vonalak újra. Azt vettem észre, hogy csak bizonyos színekre érzékeny, pl. fehér háttéren nem látszanak a csíkok, kék háttérrel még jobban kiemelkednek. Próbáltam teljes formatálást végezni (nehezen ment, mert a csíkok és az "á" betűk folyton ott voltak, megváltoztatva minden kiírást, sok helyen ógörög betükké formálva a szöveget xD). Volt egy durván fél óra, mikor nem voltak csíkok, de fél óra múltával a képernyő kikapcsolt és mikor újra indítottam a gépet, akkor ugyan az a látvány fogadott. Próbáltam felinstallálni a videókártya drivert, de azonnal újra indult a gép. Videókártya problémákra azért nem gyanakszom, mert tudomásom szerint nem húzódik el a probléma, kisül és kész, de én lassan 2 hete használom csíkosan, driver nélkül a gépet. Ha van ötletetek kérlek segítsetek. Előre is köszönöm, további szép estét! :)

#1466 Felhasználó inaktív   fede94 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 02. 13. 17:08

tud valaki segíteni abban, hogy samsung 173p syncmaster monitorhoz melyik verziójú MAgic tune telepíthető? párral már próbáloztam, de nem fut a gépemen egyik sem eddig. a videokártyám nem mai darab: geforce2 mx400. köszönöm!

#1467 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 14. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Lycanotrophe - Dátum: 2012. 01. 25. 20:17

Üdv mindenkinek,
Az én MSI MS 1517-em egyik percről a másikra "bolondult meg". Egyik percben még nyugodtan játszadozok rajta, amikor hírtelen beáll a képernyő, mindha lefagyott volna,azzal a különbséggel, hogy kb. 2 milliméteres hosszanti kék csíkok jelentek meg a képernyőn. Ez pár másodpercig tartott, az után a gép újraindult. Már a bootolásnál is érdekes dolgok fogadtak, tele volt a képernyő "á" betűkkel (az óta is, és mindig ugyan ott helyezkednek el), majd mikor végre valahára újraindult a Windows, akkor előjöttek a vonalak újra. Azt vettem észre, hogy csak bizonyos színekre érzékeny, pl. fehér háttéren nem látszanak a csíkok, kék háttérrel még jobban kiemelkednek. Próbáltam teljes formatálást végezni (nehezen ment, mert a csíkok és az "á" betűk folyton ott voltak, megváltoztatva minden kiírást, sok helyen ógörög betükké formálva a szöveget xD). Volt egy durván fél óra, mikor nem voltak csíkok, de fél óra múltával a képernyő kikapcsolt és mikor újra indítottam a gépet, akkor ugyan az a látvány fogadott. Próbáltam felinstallálni a videókártya drivert, de azonnal újra indult a gép. Videókártya problémákra azért nem gyanakszom, mert tudomásom szerint nem húzódik el a probléma, kisül és kész, de én lassan 2 hete használom csíkosan, driver nélkül a gépet. Ha van ötletetek kérlek segítsetek. Előre is köszönöm, további szép estét! :)

Pedig ez videokártyahiba.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1468 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: fede94 - Dátum: 2012. 02. 13. 17:08

tud valaki segíteni abban, hogy samsung 173p syncmaster monitorhoz melyik verziójú MAgic tune telepíthető? párral már próbáloztam, de nem fut a gépemen egyik sem eddig. a videokártyám nem mai darab: geforce2 mx400. köszönöm!

Mit jelent a nem fut a gépemen?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1469 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 14. 14:05

A segítségeteket kérném:

Tegnap még rendben működött a másik gépemen a monitor (17" TFT, beépített táppal ~2006-ban gyártották), ma viszont csak annyit csinál, hogyha megkapja a 230V-at, akkor egy pillanatra világít rajta a led és kialszik onnantól kezdve semmire se reagál, próbáltam már több tápkábellel másik konnektorban is. Lehet, hogy egy (vagy több) kondi elszállt? Tudtok valakit akinek elküldeném csak a paneljét és megnézné? (Az a baj, hogy multiméterem sincs itthon Kép)
Mert, ha inverter vagy más baja lenne akkor legalább bekapcsolna gondolom.

Köszi!

Szerkesztette: Trebron09 2012. 02. 14. 14:09 -kor

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#1470 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 02. 20. 10:49

Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy a monitorom, gép indításkor miért csak a 3-4-5-6.-ik restartra hajlandó képet is közölni felém? :)
Elindítom, semmi, várok, hallom, hogy a win7 elindult, de kép nincs. Ilyenkor párszor újra kell indítanom a gépet és működik.
Előző gépem másik monitorral ugyan ezt csinálta, szal én beállítási (Bios?) problémára gondolok...
Kösz annak, aki esetleg tudja a megoldást. :-D

#1471 Felhasználó inaktív   fede94 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 14. 07:43

Mit jelent a nem fut a gépemen?

nem telepszik fel rá, hiába kezdem el futtatni. elindul, de nem megy fel.

#1472 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2012. 02. 20. 10:49

Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy a monitorom, gép indításkor miért csak a 3-4-5-6.-ik restartra hajlandó képet is közölni felém? :)
Elindítom, semmi, várok, hallom, hogy a win7 elindult, de kép nincs. Ilyenkor párszor újra kell indítanom a gépet és működik.
Előző gépem másik monitorral ugyan ezt csinálta, szal én beállítási (Bios?) problémára gondolok...
Kösz annak, aki esetleg tudja a megoldást. :-D

Kábel, tápellátás, energiatakarékos beállítások,...
Konfig?
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1473 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 15:02

Ha Bp.-i vagy, akkor lehet venni 3 rugóért vadiúj bontatlan Ati Radeon 9550 VGA kártyát.

http://pcbonto.hu/po..._1_439098_.html
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1474 Felhasználó inaktív   laca91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 18:26

Helló!
A héten vásároltam (neten rendeltem ami utólag lehet nem volt jó ötlet :s) egy Samsung T24A350 típusú monitor/Tv-ét és azt tapasztalom, hogy ha sötétebb képet nézek és erősen koncentrálok akkor mintha remegne vagy ilyen kis csíkok mennének hatul vagy nem tudom mi lenne rá a megfelelő megfogalmazás. És még egy hiba ami nem biztos hogy a monitor hibája, de ha játszok (cod2 vel neten ami sok minden miatt laggolhat) akkor akad a kép és eddig ez sem volt jellemző. Dvivel kötöttem a pcre. Lehet, hogy valamit nem jól állítok be? köszi. LAci.

#1475 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 25. 09:21

van azon a gef2 mx400-an dvi? (ha jól emlékszem akkoriban még ritkaság volt)
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#1476 Felhasználó inaktív   fede94 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 23:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 02. 21. 15:02

Ha Bp.-i vagy, akkor lehet venni 3 rugóért vadiúj bontatlan Ati Radeon 9550 VGA kártyát.

http://pcbonto.hu/po..._1_439098_.html

ha újat veszek, akkor már nem vga-n szeretném. addig is beállítani jó lett volna jelenlegivel, ezért kérdeztem.

#1477 Felhasználó inaktív   fede94 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 02. 26. 23:57

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 02. 25. 09:21

van azon a gef2 mx400-an dvi? (ha jól emlékszem akkoriban még ritkaság volt)

nincs csak vga

#1478 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 27. 00:37

Üzenet megtekintéseIdézet: fede94 - Dátum: 2012. 02. 21. 10:42

nem telepszik fel rá, hiába kezdem el futtatni. elindul, de nem megy fel.

Van ibaüzenet, vagy bármi?

#1479 Felhasználó inaktív   lalipinto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 02. 27. 11:49

Sziasztok! Van egy LG Flatron L225WT tipusú monitorom aminek a hibája a következő: 15cm-es függőleges csíkban vibrál a monitor ezt akkor is csinálja ha nincs összekötve a géppel, mi lehet ennek az oka? A válaszokat előre is köszönöm!

#1480 Felhasználó inaktív   erdeklodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 27. 13:40

Az szerintetek melyik komponens hibája lehet, hogy w7 alatt a teljes képernyős videolejátszás, de sok játék esetében is ( mendegyik a monitor natív felbontására állítva) a képernyő elsötétül. Ez néha csak másodpercekig tart, néha tovább. Ha azonban a teljes képernyő alkalmazásról vakon visszaváltok az asztalra, akkor mindig visszajön a kép. ( HP lcd monitor lp2275w, Radeon 5750 kártya, dvi kábel)

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.