Itthon a technika.

Nagy az öröm a családban.
Anyu is látja a különbséget.
Már tudom, hogy miről beszéltek, mikor az utánhúzást emlegetitek.
Első egérrángatásomra észrevettem, de a másodiknál már megszoktam.
Aztán szerintem vagy teljesen hozzászoktam, vagy a moncsi saját meghajtóprogijának telepítése segített, de hiába keresem.

Na jó most, hogy leírtam úgy gondoltam kipróbálom megint. Szóval ha skubizom, mint kaméleon és ügyesen előcsalogatom, akkor valami olyat tapasztalok, mintha a tűéles (TFT- hez méltó) kép/kurzor crt- sen körvonalazódik. A kurzor tehát nem üstökös csóvát húz magaután. Sőt, semmit! Egyszerűen csak kvázi normálissá alakul pixelesből, míg húzom.
Mindjárt megpróbálom UT 2000- rel. Tegnapelőtt elkértem a haveromtól, mert ez még elfut az én konfigomon is.
De amit nyertem ezzel a monitorral a régihez képest...
Mikor kiderült, hogy elgondolkodhatok egy TFT vásárláson, akkor a haver elkérte a 17"- os crt- met, mert megvenné. De addig ideadta az övét. Aztán nála maradt az enyém, én meg csak most vettem újat. Hát az az ideiglenes cucc annyira gáz volt, hogy már el sem lehetett olvasni az apróbb betűket.
És akkor tegnap beizzítottam a 173P- t.
Legszívesebben adnék egy puszit a képernyőének, de annak nem örülne.
173P egy 25 ms- os cucc, de mégis csak azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy aki teheti az lépjen át a laposabb dimenzióba!
Nem lepődtem meg, mert képen már láttam, de élőben még szebb ez a darab. Jó ránézni. Bordót szerettem volna. De gondolom, mivel nem nagy rá a kereslet, nem nagyon kapható sehol. Ettől függetlenül el vagyok ragadtatva tőle.
Szempont lehet viszont egyeseknek, akik szerettek a katódsugaras megjelenítőjükre CD- t, kávét, szendvicset pakolni, azoknak fejleszteniük kell a kézügyességüket, ha váltanak.
Ja, és vidékről utaztam a vásárlás helyszínére, ezért odaszóltam, hogy ellenőrizzék le a pixelhibákat előre, mert nem szeretnék vonatozgatni. Azt mondták amúgy is megteszik mindegyikkel.
Hát nincs is probléma. Elsőre hibátlan. Vagy csak még nem vettem észre. Ha viszont eddig nem zavart...
Köszönöm mindannyiotoknak a segítséget!
Sikerült megtalálnom a nekem valót.
Ha érdekel még valakit egyéb konkrétum 173P- vel kapcsolatban, most már én is segíthetek.