Idézet: Casoli - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 18:20
Sebaj, előszedtem egy Philips 170S5 TFT-t. Elvileg 16ms. Picit drágább, szép ennek is a képe, de ez is ugyanúgy homályosodik.
Következő tesztalany, Samsung T710V. 25ms. Ennek is jó a képe ez jóval olcsóbb, de nincs rajta DVI. Homályosodás ugyanakkora mértékű mint a fentebbi két pédánynál. Hogy is van ez?
Ez érdekes, mert én pont az, hogy nem látok semmilyen elmosást a monitor képén fps alatt.. Még direkt meg is néztem egy játék alatt, ahol fehér fényű lámpák voltak ésa Viewsonic ott egy nagyon picit elmosta ha lassan húztam (ami max sniperkedéskor csinál az ember), de a 1730b viszont nem.
Ami furcsa volt számomra, hogy mintha a Viewsonicon smootosabban menne a játékmenet mint az LG-n. Persze ez valsz csak megszokás kérdése.
Jut is eszembe! Mit használtál elötte? Mert ha crt-t akkor még szokni kell egy kicsit a tft-t mert hiába 8-25ms-os így is sokkal lassabb mint egy crt. Ha tft-d volt eddig akkor meg passz. Nekem se analógon, se dvi-n nem csinált utánhúzást. Persze lehet, hogy rossz volt a teszt progi és éppen ot a fehér résznél tényleg 12ms de mondjuk a szűrke vagy egyébb szín árnyalatoknál már messze nincs annyi. Lehet, hogy itt van a különbség egy nettó 70e Ft-os és egy cirka 110e forintos moncsi között.

Súgó
A téma zárva.