HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (211 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   Jelenés? 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 16. 18:58

Bocsi, L1730...

#522 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 19. 03:30

Na tessék. Kb. 2 hete rendeltem egy L567-est a fent említett cégnél. Másnap még 1x telefonáltam a biztonság kedvéért. Ma megint telefonáltam, hogy mi a helyzet. Meglepetten kérdezték, hogy hát nem L557? Nem hogy nem jött még meg, nem is azt rendelték, amit 2x is egyeztettünk. :mad: Mintha kicsit szétszórtak lennének. Mindegy, most már nem tántorítok.

#523 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 19. 09:15

idézet:
Ezt írta Victor:
Na tessék. Kb. 2 hete rendeltem egy L567-est a fent említett cégnél. Másnap még 1x telefonáltam a biztonság kedvéért. Ma megint telefonáltam, hogy mi a helyzet. Meglepetten kérdezték, hogy hát nem L557? Nem hogy nem jött még meg, nem is azt rendelték, amit 2x is egyeztettünk. :mad: Mintha kicsit szétszórtak lennének. Mindegy, most már nem tántorítok.[/quote]

Én már a múlt 7en visszamondtam a p****ba a december eleji rendelésemet, aminek az érkezését Karácsony előttre ígérték. Annyival nem nyugtázták a dolgot, hogy vakablak, sajnáljuk, mittomén... Remélem nem fognak március közepén rámtelefonálni, hogy haver, megjött a monitorod, mert akkor csúnyán elverek valakit.
Legyen bármilyen jó is az EIZO, ez az itthoni csapat sajna nem áll a helyzet magaslatán ... :(

Egyenlőre CTX PV922 és Samsung T192 között vacilálok, mert ezt a kettőt tudnám pixelhibamentesen beszerezni.
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#524 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 19. 17:25

Na jó, kiderült, hogy tévedés volt, az 557 másnak megy. És állítólag ma jöttek meg a decemberi monitorok (most kivételesen ők fosztották ki az ausztriai raktárat), és az enyém is itt lesz a jövő héten. Bár hiszem, ha látom. Mostanában mindenki csak igérget: hetekig kellett várnom szőnyegre, függönyre, ágyra, polcra. Persze mindíg minden itt van a "jövő héten". (Csak ne menjünk máshova.)

#525 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 19. 17:36

idézet:
Ezt írta Victor:
Na jó, kiderült, hogy tévedés volt, az 557 másnak megy. És állítólag ma jöttek meg a decemberi monitorok (most kivételesen ők fosztották ki az ausztriai raktárat), és az enyém is itt lesz a jövő héten. Bár hiszem, ha látom. Mostanában mindenki csak igérget: hetekig kellett várnom szőnyegre, függönyre, ágyra, polcra. Persze mindíg minden itt van a "jövő héten". (Csak ne menjünk máshova.)[/quote]

Én is már 1 hónapja várok a Samsung 213T-m re és a bolt szerint mindig jövő hét péntekre érkezik.... Ha most se jön akkor én is visszamondom aztán keresek mást. Ezek már tényleg balkáni állapotok.
MCSE+M/S, MCITP

#526 Felhasználó inaktív   atee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 19. 19:01

Na ma szert tettem egy Viewsonic VP171b re!
Egy bajom van eddig ,h tul vilagos!
Nagyobb bajom sose legyen! :)
----------------------------------
Abit AI7 / P4 3.0c
/ 2*512 Geil 400 ddr / Gigabyte Ati 9600pro / Viewsonic VP171b / Audigy2 / Maxtor SATA 80g / Seagate Barracuda4 80g

#527 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 19. 19:39

idézet:
Ezt írta Victor:

...
És állítólag ma jöttek meg a decemberi monitorok (most kivételesen ők fosztották ki az ausztriai raktárat), és az enyém is itt lesz a jövő héten.
...
[/quote]

Whehehe... Hány éves vagy te, királylány? :D :D :D

Nekem már decemberben is mondtak olyat, hogy nem tudták péntekre kihozni, de hétfőre meg lesz. Csak azt nem mondták konkrétan, hogy melyik hónapban hétfőre... :D

Szóval, ha az országban egyedül ők árulnának TFT-t, akkor inkább maradnék a CRT-mnél, de nincs kedvem még 1X próbálkozni velük az életben. Ezek nem kereskedők, hanem szerencsétlen amatőrök...

/me legyint

#528 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 23:46

idézet:
Ezt írta atee:
Na ma szert tettem egy Viewsonic VP171b re!
Egy bajom van eddig ,h tul vilagos!
Nagyobb bajom sose legyen! :)
[/quote]

Lécci írj róla még, mert ilyet tervezek venni! Hol vetted és mennyiért? Pixel-hiba gari van?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#529 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 00:31

idézet:
Ezt írta Atomcsirke:
Nekem már decemberben is mondtak olyat, hogy nem tudták péntekre kihozni, de hétfőre meg lesz. Csak azt nem mondták konkrétan, hogy melyik hónapban hétfőre... :D[/quote]

Na, a hétfőből (ma) péntek lett. Folytköv.

#530 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 00:58

Szerintetek mennyiért tudnék venni egy olyan '19-es TFT-t ami már van olyan jó, hogy lehessen rajta kifogástalanul játszani.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#531 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 07:09

idézet:
Ezt írta Grof:
Szerintetek mennyiért tudnék venni egy olyan '19-es TFT-t ami már van olyan jó, hogy lehessen rajta kifogástalanul játszani.[/quote]

Szvsz a 19 colosok 99 % - a MVA , tehát ugyanolyan. Ebből a szempontból mindegy , hogy neovo f419-et veszel 168-ért vagy eizo 767 - et 262 - ért. A maradék 1 % S-IPS, ami szintén nem jobb ilyen szempontból , de legalább még drágább.
Gazdaságos szemek by AOC

#532 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 09:42

idézet:
Ezt írta Grof:
Szerintetek mennyiért tudnék venni egy olyan '19-es TFT-t ami már van olyan jó, hogy lehessen rajta kifogástalanul játszani.[/quote]

Szerintem ez a kategória nem elsősorban játékra, hanem munkára lett kitalálva. Lásd MVA-panel, 25 ms, etc... Szóval ne legyenek illúzióid! ;)

p.s. 17"-es nem elég játszani? Abban rengetek gyors panellal szerelt modell van, lassan jönnek a 12ms-esek is! A 19"-es remek monitor dolgozni, de igazándiból csak kétféle van belőle, a "nem túl gyors" meg a "lassú"! ;)

#533 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 09:50

idézet:
Ezt írta Victor:

Na, a hétfőből (ma) péntek lett. Folytköv.
[/quote]

Részvétem. Drukkolok neked. Én feladtam, ez a cég komolytalan. Most a Neovo X-19-el szemezgetek, azt legalább több nagyker is tart!

#534 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 16:57

idézet:
Ezt írta Füleske:
Szvsz a 19 colosok 99 % - a MVA , tehát ugyanolyan. Ebből a szempontból mindegy , hogy neovo f419-et veszel 168-ért vagy eizo 767 - et 262 - ért. A maradék 1 % S-IPS, ami szintén nem jobb ilyen szempontból , de legalább még drágább.[/quote]

Az első két mondattal egyetértek, de a harmadikkal nem teljesen. Több helyen (fórumokon is) olvastam, hogy az MVA-n zavaróbb a "kenés", mint S-IPS-en (kicsit máshogy is néz ki). Lásd pl: [url="http://"http://www.prad.de/board/thread.php?threadid=4189&page=1"]http://www.prad.de/b...did=4189&page=1[/url] (Német, Babelfish ajánlott.)

[ 2004. február 24.: Victor szerkesztette a hozzászólást ]

#535 Felhasználó inaktív   ernest180 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 20:33

Szia Mindenki!
Én is szeretnék monitort venniiii!

Ezekről ki mit tud?
Sony SDM-S73 H v. B (ezüst v. fekete) (250 cd, 500:1 4/12 ms
Képét kátta valaki?? mert így az adatai nem rosszak...
vagy Viewsonic VP 171b:

#536 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 23:26

idézet:
Ezt írta Victor:

Az első két mondattal egyetértek, de a harmadikkal nem teljesen. Több helyen (fórumokon is) olvastam, hogy az MVA-n zavaróbb a "kenés", mint S-IPS-en (kicsit máshogy is néz ki). Lásd pl: [url="http://"http://www.prad.de/board/thread.php?threadid=4189&page=1"]http://www.prad.de/b...did=4189&page=1[/url] (Német, Babelfish ajánlott.)

[ 2004. február 24.: Victor szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Máshogy néz ki de az sem jobb.Szvsz.
Gazdaságos szemek by AOC

#537 Felhasználó inaktív   atee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 23:35

idézet:
Ezt írta Charles:

Lécci írj róla még, mert ilyet tervezek venni! Hol vetted és mennyiért? Pixel-hiba gari van?

Üdv!
[/quote]

Mivel en leginkabb jatszom igy igyekeztem az egyik legjobbat +venni Ennek sajnos ara van... meg nagykerben is!
124 e +fa Pixel nagyker ! Kisker arat nemtudom!
ELottem +nezhettem van e pixelhiba..."sajnos" nem voltam eleg korultekinto! Es van egy aprocska benne megis!
Mivel 1altalan nem zavaro ezert nem is szorakozom vele!
Kulon ilyen ,h pixelgar vagy ilyesmi nemtudom letezik e naluk!? Neovot F-419 et neztem elotte,de az elmarad sebessegben ettol..jatekra nem is igazan hasznalhato!
Ezzel egesz jol lehet jatszani bar ha kotoszkodni akar valaki akkor talal hibat! En +szerettem es csak ajanlani tudom mindenkinek!
----------------------------------
Abit AI7 / P4 3.0c
/ 2*512 Geil 400 ddr / Gigabyte Ati 9600pro / Viewsonic VP171b / Audigy2 / Maxtor SATA 80g / Seagate Barracuda4 80g

#538 Felhasználó inaktív   ernest180 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 07:49

Ezekről ki mit tud?
Sony SDM-S73 H v. B (ezüst v. fekete) (250 cd, 500:1 4/12 ms
Képét kátta valaki?? mert így az adatai nem rosszak...
vagy Viewsonic VP 171b:

#539 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 08:35

idézet:
Ezt írta Atomcsirke:

A 19"-es remek monitor dolgozni, de igazándiból csak kétféle van belőle, a "nem túl gyors" meg a "lassú"! ;)
[/quote]

Értem.
'17-es ből melyik típusokkal érdemes foglalkozni. Milyen gyorsaságú moncsi kell ahhoz, hogy a játék tökéletes legyen rajta?

Köszi a segítséget. ;)
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#540 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 13:33

idézet:
Ezt írta kraftxld:

Én is már 1 hónapja várok a Samsung 213T-m re és a bolt szerint mindig jövő hét péntekre érkezik.... Ha most se jön akkor én is visszamondom aztán keresek mást. Ezek már tényleg balkáni állapotok.
[/quote]

Nos, megjött a monitor, eddig nagyon jól müködik, csak még a Matrox G550-et várom alá, mert azért nem egy Rage 128-al kéne meghajtani :D
MCSE+M/S, MCITP

Téma megosztása:

• (211 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.