HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#351 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 14. 18:02

FOR GANDALF

holnap viszem a hard. boltba és ott a sráccal megnézzük mit bír még.

milyen memóriát használsz?
no és mekkora procit?

gondolom jobban vágod a dolgot, mint én, de lehet a mem.-et nem szereti a lap. ha más mem.-mel is probáltad már és ugyanígy gondod volt, akkor nem szóltam. egyébként meg :( leszek, ha nem fogja bírni a hajtást.(bár tudtam, hogy nem ez a lap a tuningbajnok.)

vissza vettem 1.475-re a vcore-t és gond nélkül fut a húzott proci egyenlőre.

[ 2003. október 14.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#352 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 18:08

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

így van azt ki hagytam. bocs. ha kiválasztod a PASSWORD opciót utána az alatta lévő sorban (KB POWER ON PASSWORD) tudod megadni a jelszót. működött.
[/quote]

A jelszót én is meg tudom adni, de nem működik. Nálad a többi beállítás mire van állítva?Nem tudom, mi az a PME Wake Up, meg az AC back mittudoménmi.Ezek mit csinálnak?
Pro Engineer CAD system.

#353 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 18:23

idézet:
Ezt írta Atlantis:

A jelszót én is meg tudom adni, de nem működik. Nálad a többi beállítás mire van állítva?Nem tudom, mi az a PME Wake Up, meg az AC back mittudoménmi.Ezek mit csinálnak?
[/quote]

alapra van minden állítva. majd küldöm a maradékra is a választ.
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#354 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 18:36

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

alapra van minden állítva. majd küldöm a maradékra is a választ.
[/quote]

Várom.
Pro Engineer CAD system.

#355 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 22:06

idézet:
Ezt írta Atlantis:

Várom.
[/quote]

bocs elfelejtettem bepötyögni, hogy a jelszavas indítás alkalmazásakor a JELSZÓ beírása után az ENTERT is nyomd meg, mert csak úgy indul.

MÁS
az AC BACK funkció arra szolgál, ha áramszünet volt mit tegyen a gép.
három lehetőség van:
1. kapcsolódjon be
2. maradjon kikapcsolva
3. kerüljön ugyanabba az állapotba, mint amibe az áramszünet előtt volt

a PME Wake Up, az APM-mel (Advanced Power Managment) kapcsolatos. mellékelek egy linket, érdemes elolvasni.
[url="http://"http://www.intel.com/support/network/adapter/pro100/31290.htm"]INTEL[/url]
:)

iN...

#356 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 07:03

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Megköszönöm, ha megírod nekem privátban a cég/cégek nevét, ahol lehet kapni az adott alaplapot.
Mert nekem nincs tudomásom egy olyan cégről sem itt Fehérváron, amelyiknél van Gigabyte alaplap.
De budapesti cég is jöhet !

Megj.: Amúgy a DEPO-t néztem, de ott ez a típus egyáltalán nem szerepel.
[/quote]

Ide is becopyzom

Probáld az LS computert vagy a pcland-ot elvileg náluk lehet
Tudnák mondani msáik céget aki biztos, hogy meghozza , de sajnos az Váci igy nálad szerintem kilöve
Amugy olyan 30-31 netto áron kapnád meg :)

Mostmár látok jopár hibát, ami elöször nem tünt fel, mondjuk a hasonlitási alapom ASUS P4P800 Deluxe Inteles lap
A raid Ide vezérlője picit lassu, az alaplapi hangkártya az alap driverrel pattog kicsit zajos, driverfrissités utána kafa lett.

#357 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 08:17

Sziasztok, üdvözlök mindenkit a Gigabyte-osok táborában!
Tegnap vettem egy 8IPE 1000-L P4-es alaplapot.
Egyenlőre pénz hiányában most egy celeron kerül bele.
Az Intel árcsökkentését már én is várom :)
Később egy 800-as P4 et akarok venni bele, ezért 400-as rammodúlokat vásárlok hozzá.
Bocs a láma kérdésért: a celeroncs megy-e a 400-as memmodulos rendszerben?
Ez az első P4-es konfigom és nincs sok tapasztalatom e téren.
A másik kérdésem az lenne hogy ezen az alaplapon elég közel van egy sor kondi a cpu foglalat keretéhez.
Glacialtech ventit szeretnék venni a procihoz, annak viszont a rögzítőkampói a procifoglalat keretének külsején vannak. Ezek a rögzítők elférnek-e a kondiktol?

#358 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 08:40

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Srácok ! Extra gyors segítségre van szüksége a barátomnak !

A bátyjának már egy hete végleg megadta magát az alaplapja. Ő nekiadja a sajátját, de venni akar helyette egy Gigabyte 7N400 Pro2 lapot (vagy EPoX-ot, de erről majd a EPoX topicba írtam). Fehérváron sehol nincs.

Szóval a kérésem az, hogy ha tudtok, akkor legyetek szívesek írjatok olyan KISKERT (nagyker nem jó), ahol van most Gigabyte 7N400 Pro2 alaplap !!!

Egyáltalán melyik budapesti kiskereknél érdemes próbálkozni ? Ki forgalmaz ilyen lapot ?

Köszönettel: Piftuka
[/quote]

Hali !

Próbáld meg az [url="http://"http://www.aliencomputers.hu/"]Aliencomputersnél[/url], ott láttam ilyen lapot. Ha jól olvastam, akkor még vidékre is vállalnak szállítást, gondolom valami futárszolgálattal. Jól jöhet, ha nem tudsz felutazni Pestre.
Sosem vásároltam még amúgy náluk, de eddig csak jókat hallottam felőlük.
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#359 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 13:22

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

bocs elfelejtettem bepötyögni, hogy a jelszavas indítás alkalmazásakor a JELSZÓ beírása után az ENTERT is nyomd meg, mert csak úgy indul.

MÁS
az AC BACK funkció arra szolgál, ha áramszünet volt mit tegyen a gép.
három lehetőség van:
1. kapcsolódjon be
2. maradjon kikapcsolva
3. kerüljön ugyanabba az állapotba, mint amibe az áramszünet előtt volt

a PME Wake Up, az APM-mel (Advanced Power Managment) kapcsolatos. mellékelek egy linket, érdemes elolvasni.
[url="http://"http://www.intel.com/support/network/adapter/pro100/31290.htm"]INTEL[/url]
:)

[/quote]

Az ENTER hiányzott a végéről. Így már nekem is működik, kösz!
Pro Engineer CAD system.

#360 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 17. 17:11

Hello!

A közeljövőben szeretnék új gépbe beruházni, és az egyik kiszemelt alaplapom a Gigabyte GA-7NNXP. Szóval érdemes ilyen deszkát venni?

THX
McsJunior

#361 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 17. 20:10

idézet:
Ezt írta mcsjunior:
Hello!

A közeljövőben szeretnék új gépbe beruházni, és az egyik kiszemelt alaplapom a Gigabyte GA-7NNXP. Szóval érdemes ilyen deszkát venni?

THX
McsJunior
[/quote]

Szia
Szvsz erdemes, bar minden szentnek maga fele halik a keze, de nalam jol fut julius ota, most 218*11 en ATI kartyaval.
Stabil, jo a support (F15 biost tedd bele ha megveszed) es mindenek elott tele van minden nyalanksaggal. Ez tenyleg fullos lap. Ja es gyonyoru a doboza. :)

#362 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 18. 17:43

idézet:
Ezt írta jksx:
Sziasztok, üdvözlök mindenkit a Gigabyte-osok táborában!
Tegnap vettem egy 8IPE 1000-L P4-es alaplapot.
Egyenlőre pénz hiányában most egy celeron kerül bele.
Az Intel árcsökkentését már én is várom :)
Később egy 800-as P4 et akarok venni bele, ezért 400-as rammodúlokat vásárlok hozzá.
Bocs a láma kérdésért: a celeroncs megy-e a 400-as memmodulos rendszerben?
Ez az első P4-es konfigom és nincs sok tapasztalatom e téren.
A másik kérdésem az lenne hogy ezen az alaplapon elég közel van egy sor kondi a cpu foglalat keretéhez.
Glacialtech ventit szeretnék venni a procihoz, annak viszont a rögzítőkampói a procifoglalat keretének külsején vannak. Ezek a rögzítők elférnek-e a kondiktol?
[/quote]

a boltok három napig szó nélkül vissza kell vegyék a terméket. ha tényleg jó az a hűtő, hát vedd meg. maximum visszaviszed ütközés esetén, és becseréled egy másikra. azért óvatosan a kondikkal.
és üdv a táborban
:) :)
iN...

#363 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 20. 11:29

nem kötelesek visszavenni, csak ha hibás. Az hogy nem tetszik neked azt a boltot nem érdekli.

A boltokra van bizva ill. a joindulatán :)
Egyszerü előtte érdeklőd meg :)
Én se veszek már használt alkatrészt, se bontott alkatrészt, ugymond ugyanabba az árba. Akkor a boltos bebukja.

#364 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 20:36

Sziasztok!

Lenne egy surgos kerdesem:

jol ertelmeztem, hogy nForce2-es chipsetre epulo Gigabyte alapkapok kozott van olyan amelyik nem tudja a Dual Channel DDR-t ? (ASUS-eknal tudom h van ilyen)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#365 Felhasználó inaktív   Padre 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 21:06

idézet:
Ezt írta Vortex07:
Sziasztok!

Lenne egy surgos kerdesem:

jol ertelmeztem, hogy nForce2-es chipsetre epulo Gigabyte alapkapok kozott van olyan amelyik nem tudja a Dual Channel DDR-t ? (ASUS-eknal tudom h van ilyen)
[/quote]

Amelyiken Nforce2 Ultra 400-as chip van az tutti bírja. Amelyiken nem, ott jelzik a Gigabyte honlapján hogy nincs dual chanel.

#366 Felhasználó inaktív   dtbsz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 21:31

Padre! Latom neked ez van...
Gigabyte GA-7N400-L; AMD Barton 2500+
Azt akarom kerdezni, hogy hogy muxik? S ha ilyen deszkam lesz mint neked, meg AMD B. 2600+ procim, akkor azt fel lehet huzni ugy, hogy a ddr400-as ramokkal szinkronban legyen es ne veszitsek a telyesitmenybol?!?!!?

Koszonom elore is!
;)

#367 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 21:56

idézet:
Ezt írta Padre:

Amelyiken Nforce2 Ultra 400-as chip van az tutti bírja. Amelyiken nem, ott jelzik a Gigabyte honlapján hogy nincs dual chanel.
[/quote]

idokozben nezegettem a Gigabyte honlapjat,es ugy vettem eszre hogy az "E"betus alaplapok nem tamogatjak a DUAL DDR-t. (ketto van beloluk, a tobbi igen. Amugy nincs feltuntetve hogy kimondottan nem tamogatja,csak nincs odairva hogy tamogatja.(ezt jol megaszontam :D)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#368 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 22:54

Akinek KNXP-je van meg tudna mondani, hogy a chipset hutese ugye konnyen leszerelheto, ahogy a kepen latom, egy muanyag bakon van; vizhuto blokk kerulne ra, azt meg karmos rafogasu hutore csak ragasztani lehetne..

#369 Felhasználó inaktív   Padre 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 23:01

idézet:
Ezt írta dtbsz:
Padre! Latom neked ez van...
Gigabyte GA-7N400-L; AMD Barton 2500+
Azt akarom kerdezni, hogy hogy muxik? S ha ilyen deszkam lesz mint neked, meg AMD B. 2600+ procim, akkor azt fel lehet huzni ugy, hogy a ddr400-as ramokkal szinkronban legyen es ne veszitsek a telyesitmenybol?!?!!?

Koszonom elore is!
;)
[/quote]

Persze be lehet lőni jól. Ha bírják a RAM-ok a strapát akkor 200 fölé is mehetsz. Ez elött Abit NF7 V2.0-ám volt, de ez jobb. Stabilabb, gyorsabb lap. Tovább is tudtam benne cibálni a dolgaimat. Szerintem ha türelmesen (nekem kb 13-14 órám ment rá egyhuzamban :) ) nekiállsz és mindent JÓL beállítasz akkor nem lesz gond. Azért hangsúlyozom a JÓL-t mert az NF7-et egyszerűbb volt belőni. Ez kicsit kényesebb, de megéri a belefektetett időt!!!

#370 Felhasználó inaktív   Padre 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 23:03

idézet:
Ezt írta Vortex07:

idokozben nezegettem a Gigabyte honlapjat,es ugy vettem eszre hogy az "E"betus alaplapok nem tamogatjak a DUAL DDR-t. (ketto van beloluk, a tobbi igen. Amugy nincs feltuntetve hogy kimondottan nem tamogatja,csak nincs odairva hogy tamogatja.(ezt jol megaszontam :D)
[/quote]

Jajám, én is majdnem E-s lapot vettem, de pár órával a boltba menés elött megnéztem mégegyszer a giga homepage-ét. Akkor tűnt fel hogy nincs jelölve a dual channel. :))
Így lett -L, amit nem bántam meg.

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.