HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#331 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 11. 07:03

ja és a DPS2 miatt szinte biztosra vehető a PRESCOTT támogatás. ha nem így lesz akkor nagyon :( leszek. a vcore értéke,ha pontosan beállítod, és nem NORMAL-ba megy akkor az annyi. nem több, nem kevesebb.
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#332 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 07:06

a tuningolt proci megy az előbb említett feszen. :)
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#333 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 15:25

Ez a DPS2 kiegeszites(beszereles) ez opcionalis? Tehat anelkul is megy a rendszer?

#334 Felhasználó inaktív   trucsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 20:00

Megemeltem az fsb-t a biosban az agp-t pedig mhz-re állítottam. Stabilan működik, de az easy tune azt írja az agp frekvancia mhz. Most akkor mennyi?

#335 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 00:51

ark angel te nem write only vagy ugye?

#336 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 06:40

idézet:
Ezt írta trucsi:
Megemeltem az fsb-t a biosban az agp-t pedig mhz-re állítottam. Stabilan működik, de az easy tune azt írja az agp frekvancia mhz. Most akkor mennyi?[/quote]

Egy kérdésem lenne neked is pro2 alaplapod van igaz?? Neked mükszk az easy tune??? Tudsz állitani windows alatt??
Mert nekem a kőzépen lévő menü nem nyilik le csak ha rákattintok valamire de akkor is csak felvillan, amig be nem fejezi a müveletett

:o :o :D

#337 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 09:37

idézet:
Ezt írta csosz:
ark angel te nem write only vagy ugye?[/quote]

bocs, de a modemes net egyenlőre nem az igazi. amúgy megy a lap dps2 nélkül. ha használod hatfázisú lesz a fesz ellátás, és javul a stabilítás tuning esetén. :o

[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
iN...

#338 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 10:17

Hello!

Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?
Pro Engineer CAD system.

#339 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 10:36

idézet:
Ezt írta Atlantis:
Hello!

Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?
[/quote]

helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd. A ctrl+f1 kombinációval tudod előhozni a spec állítási lehetőségeket rejtő bios részt.

[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
iN...

#340 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 12:10

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd.
[/quote]

Te előbbre vagy, mint én. Van HW program hozzá? Nem találtam ilyesmit a CD-jén, csak a tuningprogramot.
Bocs, ha lámákat mondok, de eddig megrögzött ASUS-os voltam és holt hülye vagyok a Gigabyte-hoz. Ennek ellenére már most belopta magát a szívembe... :)
Te mekkora procival használod? Tuning még nem volt, de este lehet, hogy nekiesek.
Pro Engineer CAD system.

#341 Felhasználó inaktív   trucsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 14:48

idézet:
Ezt írta adamsky:

Egy kérdésem lenne neked is pro2 alaplapod van igaz?? Neked mükszk az easy tune??? Tudsz állitani windows alatt??
Mert nekem a kőzépen lévő menü nem nyilik le csak ha rákattintok valamire de akkor is csak felvillan, amig be nem fejezi a müveletett

:o :o :D
[/quote]

Igen pro2 alaplapom van. Éppenséggel működik, de néha elég baromságokat ír ki. Melyik menüre gondolsz konkrétan?

#342 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 16:15

idézet:
Ezt írta Atlantis:

Te előbbre vagy, mint én. Van HW program hozzá? Nem találtam ilyesmit a CD-jén, csak a tuningprogramot.
Bocs, ha lámákat mondok, de eddig megrögzött ASUS-os voltam és holt hülye vagyok a Gigabyte-hoz. Ennek ellenére már most belopta magát a szívembe... :)
Te mekkora procival használod? Tuning még nem volt, de este lehet, hogy nekiesek.
[/quote]

őszintén megvallva nekem is "új" a lap. így teljesen nem ismertem még ki a lehetőségeket. személy szerint kb. egy hónapja nyúzom az F5-ös biosszal. stabilítással nem volt gondom.

MÁS
az EASY TUNE monitorozza is a gépet. bár nem állítom, hogy ez a legjobb alkalmazás erre.

MÁS
sajna egyenlőre egy 2-es (2,5-en hajtva, tudom nem nagy érték) cerkával alázom szegényt. várom az INTEL okt. végi árcsökkentését. remélem így nov.-ben sikerül szereznem egy tisztességes procit hozzá, mert így "kissé" elcsúszott balanszú a rendszer.a tuningolt proci 1,48-as vcore érték-kel is elszaladgál terhelve.

na, minden jót!
iN...

#343 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 19:46

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

őszintén megvallva nekem is "új" a lap. így teljesen nem ismertem még ki a lehetőségeket. személy szerint kb. egy hónapja nyúzom az F5-ös biosszal. stabilítással nem volt gondom.

MÁS
az EASY TUNE monitorozza is a gépet. bár nem állítom, hogy ez a legjobb alkalmazás erre.

MÁS
sajna egyenlőre egy 2-es (2,5-en hajtva, tudom nem nagy érték) cerkával alázom szegényt. várom az INTEL okt. végi árcsökkentését. remélem így nov.-ben sikerül szereznem egy tisztességes procit hozzá, mert így "kissé" elcsúszott balanszú a rendszer.a tuningolt proci 1,48-as vcore érték-kel is elszaladgál terhelve.

na, minden jót!
[/quote]

A billentyűzet-indítást nem nézted?
Pro Engineer CAD system.

#344 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 23:05

idézet:
Ezt írta Atlantis:

A billentyűzet-indítást nem nézted?
[/quote]

ha tudsz angolul érdemes átbújni az alaplap kézikönyvét. elég pofásra, és ami a legfontosabb használhatóra sikeredett. az 55. oldalon foglalkoznak a kérdés megoldásával. szerintem a KEYBOARD 98 opciót válaszd. ekkor a billentyűzet POWER gombjával (ha van) is indíthatod a gépet, vagy a 98-as kóddal. a PASSWORD opciónál max. öt számból álló kódot kell megadni, és azzal fog indulni. :)
iN...

#345 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 05:03

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

ha tudsz angolul érdemes átbújni az alaplap kézikönyvét. elég pofásra, és ami a legfontosabb használhatóra sikeredett. az 55. oldalon foglalkoznak a kérdés megoldásával. szerintem a KEYBOARD 98 opciót válaszd. ekkor a billentyűzet POWER gombjával (ha van) is indíthatod a gépet, vagy a 98-as kóddal. a PASSWORD opciónál max. öt számból álló kódot kell megadni, és azzal fog indulni. :)
[/quote]

Azt írja, "1-5 alphanumeric caracters". Ebben a betűk is bent vannak, nem?
Nálad működött? Légy szíves, próbáld ki. Délután én is megteszem.
Pro Engineer CAD system.

#346 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:22

Srácok ! Extra gyors segítségre van szüksége a barátomnak !

A bátyjának már egy hete végleg megadta magát az alaplapja. Ő nekiadja a sajátját, de venni akar helyette egy Gigabyte 7N400 Pro2 lapot (vagy EPoX-ot, de erről majd a EPoX topicba írtam). Fehérváron sehol nincs.

Szóval a kérésem az, hogy ha tudtok, akkor legyetek szívesek írjatok olyan KISKERT (nagyker nem jó), ahol van most Gigabyte 7N400 Pro2 alaplap !!!

Egyáltalán melyik budapesti kiskereknél érdemes próbálkozni ? Ki forgalmaz ilyen lapot ?

Köszönettel: Piftuka
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#347 Felhasználó inaktív   handras 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:58

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Srácok ! Extra gyors segítségre van szüksége a barátomnak !

A bátyjának már egy hete végleg megadta magát az alaplapja. Ő nekiadja a sajátját, de venni akar helyette egy Gigabyte 7N400 Pro2 lapot (vagy EPoX-ot, de erről majd a EPoX topicba írtam). Fehérváron sehol nincs.

Szóval a kérésem az, hogy ha tudtok, akkor legyetek szívesek írjatok olyan KISKERT (nagyker nem jó), ahol van most Gigabyte 7N400 Pro2 alaplap !!!

Egyáltalán melyik budapesti kiskereknél érdemes próbálkozni ? Ki forgalmaz ilyen lapot ?

Köszönettel: Piftuka
[/quote]

Hello !

Mi forgalmazunk, de ez nem az önreklám helye....
Szerintem keress a depon. (depo.hu) esetleg lesz Fehérváron is ne kell feljönni ért Bpestre.

Üdv
András

#348 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 14:54

idézet:
Ezt írta handras:

Hello !

Mi forgalmazunk, de ez nem az önreklám helye....
Szerintem keress a depon. (depo.hu) esetleg lesz Fehérváron is ne kell feljönni ért Bpestre.

Üdv
András
[/quote]

Megköszönöm, ha megírod nekem privátban a cég/cégek nevét, ahol lehet kapni az adott alaplapot.
Mert nekem nincs tudomásom egy olyan cégről sem itt Fehérváron, amelyiknél van Gigabyte alaplap.
De budapesti cég is jöhet !

Megj.: Amúgy a DEPO-t néztem, de ott ez a típus egyáltalán nem szerepel.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#349 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 17:05

idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:

MÁS

MÁS

na, minden jót!
[/quote]

Nekem fél év alatt 2 ment szarrá :(
Éppen most küldöm a második lapot is garira..
A memoria értékei kritikán aluliak egyébként egy ic7-hez képest..Tuningnál aszinkron modban nekem nagyon nyögvenyelösen megy, 260 MHz-es fsb-nél, csak 266MHz-es memcsibeállitással megy..

A pc3700-as 1 db 512-es memoriám ami abit nf7s-ben 225-ön ment, ebben 210 körül lehal..

Szal szolgáltatásaiban jó lap ez, de amugy nem igazán..
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#350 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 17:31

idézet:
Ezt írta Atlantis:

Azt írja, "1-5 alphanumeric caracters". Ebben a betűk is bent vannak, nem?
Nálad működött? Légy szíves, próbáld ki. Délután én is megteszem.
[/quote]

így van azt ki hagytam. bocs. ha kiválasztod a PASSWORD opciót utána az alatta lévő sorban (KB POWER ON PASSWORD) tudod megadni a jelszót. működött.
iN...

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.