Gigabyte-osok ide!!
Elküldve: 2003. 10. 11. 07:03
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 11. 07:06
Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.
Elküldve: 2003. 10. 12. 15:25
Elküldve: 2003. 10. 12. 20:00
Elküldve: 2003. 10. 13. 06:40
idézet:
Ezt írta trucsi:
Megemeltem az fsb-t a biosban az agp-t pedig mhz-re állítottam. Stabilan működik, de az easy tune azt írja az agp frekvancia mhz. Most akkor mennyi?[/quote]
Egy kérdésem lenne neked is pro2 alaplapod van igaz?? Neked mükszk az easy tune??? Tudsz állitani windows alatt??
Mert nekem a kőzépen lévő menü nem nyilik le csak ha rákattintok valamire de akkor is csak felvillan, amig be nem fejezi a müveletett
:o :o![]()
Elküldve: 2003. 10. 13. 09:37
idézet:
Ezt írta csosz:
ark angel te nem write only vagy ugye?[/quote]
bocs, de a modemes net egyenlőre nem az igazi. amúgy megy a lap dps2 nélkül. ha használod hatfázisú lesz a fesz ellátás, és javul a stabilítás tuning esetén. :o
[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 13. 10:17
Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?
Elküldve: 2003. 10. 13. 10:36
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Hello!
Vettem egy GA-8KNXP lapot. Érdekelne, miért nem hajlandó billentyűzetről indítani a gépet. Hiába állítom be a BIOS-ban a jelszavas indítást.
Más: Hogyan lehet állítani a memóriaidőzítéseket?[/quote]
helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd. A ctrl+f1 kombinációval tudod előhozni a spec állítási lehetőségeket rejtő bios részt.
[ 2003. október 13.: ARK ANGEL szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 13. 12:10
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
helló üdv a táborban. egyenlőre a mem időzítéssel kapcsolatban a
[url="http://"http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1467&page=4"]pcstat[/url] tudom ajánlani. amúgy én is hasonló gonddal küzdöttem. az alaplapi érzékelőd rendesen mutatja a hőmérsékleteket? nekem csak a cpu-ét méri, a többi fixen 25 fok. tuning tapasztalat is érdekelne. a másik problemát megkuksizom majd.[/quote]
Te előbbre vagy, mint én. Van HW program hozzá? Nem találtam ilyesmit a CD-jén, csak a tuningprogramot.
Bocs, ha lámákat mondok, de eddig megrögzött ASUS-os voltam és holt hülye vagyok a Gigabyte-hoz. Ennek ellenére már most belopta magát a szívembe...
Te mekkora procival használod? Tuning még nem volt, de este lehet, hogy nekiesek.
Elküldve: 2003. 10. 13. 14:48
idézet:
Ezt írta adamsky:
Egy kérdésem lenne neked is pro2 alaplapod van igaz?? Neked mükszk az easy tune??? Tudsz állitani windows alatt??
Mert nekem a kőzépen lévő menü nem nyilik le csak ha rákattintok valamire de akkor is csak felvillan, amig be nem fejezi a müveletett
:o :o[/quote]
Igen pro2 alaplapom van. Éppenséggel működik, de néha elég baromságokat ír ki. Melyik menüre gondolsz konkrétan?
Elküldve: 2003. 10. 13. 16:15
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Te előbbre vagy, mint én. Van HW program hozzá? Nem találtam ilyesmit a CD-jén, csak a tuningprogramot.
Bocs, ha lámákat mondok, de eddig megrögzött ASUS-os voltam és holt hülye vagyok a Gigabyte-hoz. Ennek ellenére már most belopta magát a szívembe...
Te mekkora procival használod? Tuning még nem volt, de este lehet, hogy nekiesek.[/quote]
őszintén megvallva nekem is "új" a lap. így teljesen nem ismertem még ki a lehetőségeket. személy szerint kb. egy hónapja nyúzom az F5-ös biosszal. stabilítással nem volt gondom.
MÁS
az EASY TUNE monitorozza is a gépet. bár nem állítom, hogy ez a legjobb alkalmazás erre.
MÁS
sajna egyenlőre egy 2-es (2,5-en hajtva, tudom nem nagy érték) cerkával alázom szegényt. várom az INTEL okt. végi árcsökkentését. remélem így nov.-ben sikerül szereznem egy tisztességes procit hozzá, mert így "kissé" elcsúszott balanszú a rendszer.a tuningolt proci 1,48-as vcore érték-kel is elszaladgál terhelve.
na, minden jót!
Elküldve: 2003. 10. 13. 19:46
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
őszintén megvallva nekem is "új" a lap. így teljesen nem ismertem még ki a lehetőségeket. személy szerint kb. egy hónapja nyúzom az F5-ös biosszal. stabilítással nem volt gondom.
MÁS
az EASY TUNE monitorozza is a gépet. bár nem állítom, hogy ez a legjobb alkalmazás erre.
MÁS
sajna egyenlőre egy 2-es (2,5-en hajtva, tudom nem nagy érték) cerkával alázom szegényt. várom az INTEL okt. végi árcsökkentését. remélem így nov.-ben sikerül szereznem egy tisztességes procit hozzá, mert így "kissé" elcsúszott balanszú a rendszer.a tuningolt proci 1,48-as vcore érték-kel is elszaladgál terhelve.
na, minden jót![/quote]
A billentyűzet-indítást nem nézted?
Elküldve: 2003. 10. 13. 23:05
idézet:
Ezt írta Atlantis:
A billentyűzet-indítást nem nézted?[/quote]
ha tudsz angolul érdemes átbújni az alaplap kézikönyvét. elég pofásra, és ami a legfontosabb használhatóra sikeredett. az 55. oldalon foglalkoznak a kérdés megoldásával. szerintem a KEYBOARD 98 opciót válaszd. ekkor a billentyűzet POWER gombjával (ha van) is indíthatod a gépet, vagy a 98-as kóddal. a PASSWORD opciónál max. öt számból álló kódot kell megadni, és azzal fog indulni.![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 05:03
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
ha tudsz angolul érdemes átbújni az alaplap kézikönyvét. elég pofásra, és ami a legfontosabb használhatóra sikeredett. az 55. oldalon foglalkoznak a kérdés megoldásával. szerintem a KEYBOARD 98 opciót válaszd. ekkor a billentyűzet POWER gombjával (ha van) is indíthatod a gépet, vagy a 98-as kóddal. a PASSWORD opciónál max. öt számból álló kódot kell megadni, és azzal fog indulni.[/quote]
Azt írja, "1-5 alphanumeric caracters". Ebben a betűk is bent vannak, nem?
Nálad működött? Légy szíves, próbáld ki. Délután én is megteszem.
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:22
A bátyjának már egy hete végleg megadta magát az alaplapja. Ő nekiadja a sajátját, de venni akar helyette egy Gigabyte 7N400 Pro2 lapot (vagy EPoX-ot, de erről majd a EPoX topicba írtam). Fehérváron sehol nincs.
Szóval a kérésem az, hogy ha tudtok, akkor legyetek szívesek írjatok olyan KISKERT (nagyker nem jó), ahol van most Gigabyte 7N400 Pro2 alaplap !!!
Egyáltalán melyik budapesti kiskereknél érdemes próbálkozni ? Ki forgalmaz ilyen lapot ?
Köszönettel: Piftuka
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 10. 14. 09:58
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Srácok ! Extra gyors segítségre van szüksége a barátomnak !
A bátyjának már egy hete végleg megadta magát az alaplapja. Ő nekiadja a sajátját, de venni akar helyette egy Gigabyte 7N400 Pro2 lapot (vagy EPoX-ot, de erről majd a EPoX topicba írtam). Fehérváron sehol nincs.
Szóval a kérésem az, hogy ha tudtok, akkor legyetek szívesek írjatok olyan KISKERT (nagyker nem jó), ahol van most Gigabyte 7N400 Pro2 alaplap !!!
Egyáltalán melyik budapesti kiskereknél érdemes próbálkozni ? Ki forgalmaz ilyen lapot ?
Köszönettel: Piftuka[/quote]
Hello !
Mi forgalmazunk, de ez nem az önreklám helye....
Szerintem keress a depon. (depo.hu) esetleg lesz Fehérváron is ne kell feljönni ért Bpestre.
Üdv
András
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:54
idézet:
Ezt írta handras:
Hello !
Mi forgalmazunk, de ez nem az önreklám helye....
Szerintem keress a depon. (depo.hu) esetleg lesz Fehérváron is ne kell feljönni ért Bpestre.
Üdv
András[/quote]
Megköszönöm, ha megírod nekem privátban a cég/cégek nevét, ahol lehet kapni az adott alaplapot.
Mert nekem nincs tudomásom egy olyan cégről sem itt Fehérváron, amelyiknél van Gigabyte alaplap.
De budapesti cég is jöhet !
Megj.: Amúgy a DEPO-t néztem, de ott ez a típus egyáltalán nem szerepel.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 10. 14. 17:05
idézet:
Ezt írta ARK ANGEL:
MÁS
MÁS
na, minden jót![/quote]
Nekem fél év alatt 2 ment szarrá
Éppen most küldöm a második lapot is garira..
A memoria értékei kritikán aluliak egyébként egy ic7-hez képest..Tuningnál aszinkron modban nekem nagyon nyögvenyelösen megy, 260 MHz-es fsb-nél, csak 266MHz-es memcsibeállitással megy..
A pc3700-as 1 db 512-es memoriám ami abit nf7s-ben 225-ön ment, ebben 210 körül lehal..
Szal szolgáltatásaiban jó lap ez, de amugy nem igazán..
Elküldve: 2003. 10. 14. 17:31
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Azt írja, "1-5 alphanumeric caracters". Ebben a betűk is bent vannak, nem?
Nálad működött? Légy szíves, próbáld ki. Délután én is megteszem.[/quote]
így van azt ki hagytam. bocs. ha kiválasztod a PASSWORD opciót utána az alatta lévő sorban (KB POWER ON PASSWORD) tudod megadni a jelszót. működött.

Súgó
A téma zárva.