HWSW Informatikai Kerekasztal: Gigabyte-osok ide!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gigabyte-osok ide!! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#311 Felhasználó inaktív   handras 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 10. 17:24

Nincs benne :))

#312 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 17:29

az enyémben benne van a 70. oldalon. gondolom ezzel nem sokat segítettem, mivel csak a 8IK1100 ill. 8KNXP könyvével kapcsolatban igaz. :) :D
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#313 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 18:51

Hát én lapozgatom a kézikönyvet, nincs benne :D :D
Söt a szerény tudásommal olvasom a giga oldalát, hát okosabb nem lettem
Tudom, hogy Windows alatt lehetne huzni, de hiába kattintok semmi. Amugy milyen billt kellene nyomni???

#314 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 18:54

Jééé már törzsvendég vagyok :)

#315 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:30

van az EASY MODE ill. az ADVANCED MODE. az előbbi csak az FSB-T emeli a memóriával együtt, az utóbbi az AGPPCI értékeket is. próbálkoz EASY MODE-ban először. jobb oldalt fenn van egy SYSYTEM BUS feliratú kör alakú elem. ott a háromszögecskékre kattintva tudod növelni ill. csökkenteni az értékeket. ezután kattints a GO felíratra. ezután a többit a programra kell bízni. ha sikerült az emelés zöld színű lesz az érték a nagy ablakban. ha sikertelen lehet, hogy újraindítja magát az op. rend. elég biztonságos, mivel bios piszkálás nélkül mükődik (nem írja azt felül), így újraindításkor a biosban rögzített értékekkel tölt be a rend. egyenlőre ennyi. :)
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#316 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:34

bocs a helyesírásért. :rolleyes:
iN...

#317 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:34

Hát ezaz nekem nem jön be ez a menüsor, pedig a weben látszik.
Tudod mikor látom??? Amikor a hömérdékletett birizgálom, de akkor is csak addig mig ki nem nyilik oldalt. Hát ezaz ami zavar :) :)
Valamit roszul állitottam be???

#318 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:39

EASY TUNE 4 esetében ez van. melyik van meg neked?
iN...

#319 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:41

az oldalsó ablak egy monitorozó egység csak, neked nem az kell.
iN...

#320 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:42

közép tájékon keresgélj. :)
iN...

#321 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:48

ép erről beszélek, mikor monitorozok felvillan középen de utána mindjart el is tünik, ahogy kinyilt, vagy becsuk a monitorozo ablak

#322 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:55

feltelepítem és megnézem. amúgy, ha EASY MODE-ra váltasz mindent bezár, középen ezért is korrekt.
iN...

#323 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 20:58

és hogy nyilik ki????
mert nálam csak felvillan :)

#324 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:06

nekem megjelenik a kezelőpult. előttem van és minden ott található ahol mondtam. gondolom az a kijelző van előtted ,ami mutatja a cpu sebességet ill. jobb oldalt az fsb-jét. na akkor jó helyen vagy. a többi az elözőekben említésre került. :D
iN...

#325 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:15

milyen alaplapot hajtasz?
iN...

#326 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:39

N400 Pro2-őt
Nekem középen nem jelenik meg semmi :))
irtam már, hogy csak felvillan :))

#327 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 21:56

ez érdekes. kérdez meg olyat,akinek ilyen lapja van. ezek szerint sajna nem tudlak kisegíteni a problémából.(elvileg még szorzot is lehet állítani vele AMD-s fronton. na minden jót! :(
iN...

#328 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 22:59

idézet:
Ezt írta Padre:

Nekem pedig csak 2 van. Lehet a tied mutáns... :)
[/quote]

Mindenesetre érdekes a dolog.

EasyTune: először, mikor feltettem, valahogy nekem sem ment, nem tudtam a gombokat "nyomogatni", azaz hiába mentem rá az egérkurzorral, nem érzékelte. De eztán rájöttem, hogy az egér hibája (elvileg USB-s egér, de kaptam hozzá USB->Ps2 átalakítót), és mikor áttettem PS2-re, megjavult, azóta megy.
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#329 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 00:14

ARK ANGEL: ez a problema mar megoldodott? Mert en is egy ilyen lap vasarlasat tervezem.

"jelenleg alázom a sajátom, mivel egy 8KNXP-ben használok cerkát.de már nem sokáig. egyébként az érzékelő mindig 25 fokot jelez ki az alaplap hőmérsékleteként. jó formán mindent állítottam már, hogy megmozduljon, de nem teszi. nekem kissé fura."

[ 2003. október 11.: csosz szerkesztette a hozzászólást ]

#330 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 06:58

nekem is USB-s egerem van, és csak egy problémám van. ha nem szabályosan áll le a WIN XP, következő indításkor csak a billenytyűzet használható. ha kihúzom menet közbe az egér csatiját, majd vissza helyezem már mükődik.PLUG AND PLAY. hehehe! A gépet bővítés miatt viszem a hard. boltba, ahol a szerelő sráccal az érzékelővel kapcsolatos problémát is kitárgyaljuk majd. egyébként rendkívül stabil. kb. egy hónapja nyúzom napi nyolc órában. tuning után én csökkenteni kezdtem a feszt, és a proci 1.4875 volttal is elmegy. elvileg 1.475 is lehet a minimuma ezen prociknak. többet, majd a bővítés után mondhatok. :)
iN...

Téma megosztása:

• (164 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.