Üdv!
Hát, fene se tudja, a Stip fel lett téve, bemásolva az Ini-be a megfelelő dolgok, választható is a három felbontás a Strip-ben. Megnézem még 1x. Nem sok időm volt vele próbálkozni, mert az asszony cseszegetett, hogy tegyem mán vissza a TV-t a helyére...

(amúgy valami ordenáré nehéz dög). Egyébként nem tudom, lehet-e a TV-re VGA csatit utólag tetetni, én nem láttam erre utaló nyomot a manualban sem. De lehet, hogy átsiklottam felette... Most S-Video kimenetről megy a TV, és igazából nincs is bajom vele, szép színek, meg éles a kép. De nem láttam még a VGA-s módszer képét... Ezért szerettem volna kipróbálni. És ha már itt vagyunk, had kérdezzelek meg, hogy tudsz-e esetleg megoldást a következőre: mikor elkezdtem a TV-t használni a filmek nézéséhez, sokáig szívtam azzal a jelenséggel, hogy véletlenszerűen hol tűrhető volt a kép, hol meg tele volt zavarcsíkokkal. Először kábelre gyanakodtam. Vettem hajlékony koaxot, azzal vittem át (először) a S-Video -> Kompozit átalakítóval a jelet a TV-re. De még így is előjött a hiba. Aztán, mikor megvettem ezt a Pana TV-t, kicseréltem a kompozitot S-Videora. Valamivel jobb lett, de nem az igazi. Aztán egyszer véletlenül nem a földelt konnektorba dugtam a gépet, és láss csodát, tükörsima kép volt a TV-n. Tehát a földelés kavar be... Ha azóta filmet akarok nézni, akkor cserélgetem a dugaljakat...

Ez ellen lehet valamit tenni?
THX!