Idézet: monolith - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 21:41
brd te ugy latom engem szopacc, legyszives koccoljál el, ne kóstolgass, azt hittem segítséget kérsz, nem te is verni akarod magad. de tévedtem, mndjad a magamét, de ne piszkálj, mert én nem basztattalak.

Kerestem egy BIOS beállítást, amit egyértelműen kifejtettem, hogy mit jelent, és amiről kiderült, hogy ez az alaplap vagy nem támogatja ezt, vagy fix az értéke, és a BIOS-ból nem állítható. Az infót köszönöm egyébként, hidd el, nem 'szogatni akartalak, csak úgy tűnt, hogy félreértettél, részben ezért is írtam, hogy nem értem, hogy jön ide. A magam fényezéséből már kinőttem, akarom mondani sosem voltam olyan, de ha ezek után is úgy akarod, hidd azt, lelked rajta. A piszkálás alatt, gondolom ezt érted:
Idézet
Egyrészt fogalmam sincs, honnan vetted, hogy nem tudok erről a funkcióról,...
Nos, egyrészt szerintem aki egy olyan beállítást keres egy BIOS-ban, amelyről tudja, hogy egyébként létezik, arról feltételezem, ismeri annyira egy BIOS felépítését, hogy "úgy általában" tudja, milyen beállításokat lehet ott elérni. Bár, ezt lehet, hogy csak az én naívságom mondatja velem. Másrészt, az általad forszírozott beállítás, az esetek túlnyomó részében, nem helyettesítheti a másik, keresett funkciót.
No, de Peace, ne veszekedjünk.

Jó éjt!
Ha sokszor érzed, hogy valaki ok nélkül 'szogatna, fordulj nyugodtan orvoshoz.
(Nem komolyan venni!
)