idézet:
Ezt írta Whave:
termeszetesen ratoltheto gyari firmware, de akkor addig tartott a garid. ergo nem sok ertelme vodanal venni... mivel neki kell engedelyezni a liveos firm felulirasat, es o nem olyan engedekeny mint a westel...[/quote]
A hivatalos SE seriviz az EVIC. Rajta is van a garjegy hátoldalán. Innentől kezdve hivatalos szervizbeavatkozás a sw refresh.
Én holnap reggel viszem az enyémet és byebye live! hivatalosan, ha késöb baj van akkor ugyis oda viszem a telót, sőt mindenki oda küldi legyen az westel,pannon,vodafone.
Sony Ericsson T610
Elküldve: 2003. 07. 15. 13:48
Elküldve: 2003. 07. 15. 13:48
[ 2003. július 15.: ma-Zo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 15. 14:35
idézet:
Ezt írta ma-Zo:
A hivatalos SE seriviz az EVIC. Rajta is van a garjegy hátoldalán. Innentől kezdve hivatalos szervizbeavatkozás a sw refresh.
Én holnap reggel viszem az enyémet és byebye live! hivatalosan, ha késöb baj van akkor ugyis oda viszem a telót, sőt mindenki oda küldi legyen az westel,pannon,vodafone.[/quote]
ezt az evic szervizt a sonyericssonon talaltad, vagy ez valami mas? meg tudnad adni az elerhetosegeiket? (mail, cim, telefon)
koszi szepen![]()
Elküldve: 2003. 07. 15. 14:46
idézet:
Ezt írta Whave:
ezt az evic szervizt a sonyericssonon talaltad, vagy ez valami mas? meg tudnad adni az elerhetosegeiket? (mail, cim, telefon)
koszi szepen[/quote]
A Vodás garjegy hátoldalán van.
tel.:431-8120
Elküldve: 2003. 07. 15. 14:58
idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
OK emberek, en is hasonloan gondoltam es ezert irtam a westelnek. OK irtak, hogy jeleztek a hibat a gyartonak es szerintuk javitva lesz. Ha viszont nem igy van es hazudtak, akkor a honlapjukon levo megteveszto infora hivatkozva siman vissza lehet vinni a telot, lemondani az elofizetest (amit hozza kotottel), vagy masik keszuleket kerni.
Mert a honlapjukon az szerepel, hogy 100-150 nagy kepet lehet tarolni a teloban, es ha valaki ez alappjan dont, akkor az nagyon pofara esik mikor 20 kep utan megtelik a memoria. Nekem egyebkent ezzel a hibajaval egyutt is tokeletesen megfelel ez a keszulek, csak ne tajekoztassanak mar felre egy rakas embert (tudnak a hibarol, de a honlapjukon meg mindig az szerepel hogy 150 kepet lehet tarolni).
Egyebkent a telefon szvsz eleg eros ahhoz, hogy rendesen tomoritve tarolja a kepeket es menet kozben tomoritse ki. De ha ez a nagyonbb kepeknel meg gond is lenne, akkor taroljon el egy desktop meretu (128x127px) kepet de ne raw formatumban ami kb +32K helyet eszik. Ez a letezo leghulyebb megoldas egy olyan eszkozben amiben eleve keves a memoria. Minden kep 2x tarolva egyszer tomoritve, egyszer meg ugyan egy kisebb verzio, de raw formatumban.. pff..[/quote]
Az Ericsson sosem az ügyes belsőről volt híres (már ami az ötletet megvalósító technikát illeti), pl. a felhasználó által használhatatlanra lassítható T65 -ös (ha fél csengésen belül nem nyomtál yes-t akkor a hívás a hangpostádban kötött ki...). Nyílván egy telefon sem tökéletes, de a majd három éves 6210 -es elég magasra tette a lécet.
Ui: még mielőtt flame lenne a vége: van az (Sony)Ericsson telefonoknak olyan funkciója ami önmagában elég, hogy ezt a márkát válassza az ember (hívásszűrés), de annyi mindent (sajnos) elügyetlenkednek, hogy csak na.
Elküldve: 2003. 07. 15. 16:44
idézet:
Ezt írta Whave:
(vodarol vodara havi 100 ingyen van a nyaron)[/quote]
Na akkor ezt nem értem:
ma kaptam egy SMSt a 707000xxxx számról hogy: " a 06.30-tól 07.11-ig elküldött MMS-ei díja 865 Ft, amelyet a mai nap során vonunk le egyenlegéből Vodafone"
Csak és kizárólag vodán belül küldtem, direkt hogy van ez az ingyenesség (vagy e-mailcímre, de üfsz szerint (akkor kérdezve) az is ingyenes).
Miaz hogy utólag vonják (ezentúl az SMS-t is utólag vonják le)?? És hol itt az ingyenesség?? Az ügyfélszolgálatot 1 órája nem tudom elérni (foglalt - hálózati hiba), 3 vodás telefonról próbáltam.
:confused:![]()
Elküldve: 2003. 07. 15. 18:03
Elküldve: 2003. 07. 15. 20:10
idézet:
Ezt írta Whave:
halozati hibanal ujra szoktam inditani a telefont, ugy egy par probalkozas utan sikerul. de ez valoban erdekes, majd ird a fejlemenyeket lecci![/quote]
Még mindig nem sikerült beszélnem senkivel (3 vodás kártya). Kétszer várakoztam ügyintézőre, egyszer 18 percnél, egyszer pedig 20 perc 15 másodpercnél megszakadt a vonal (majd foglaltság jelzés). Jelenleg mínusz! egyenlegem van...
![]()
Szerk: nagy naivan arra gondoltam hogy majd így 23 óra után próbálkozom: "minden munkatársunk foglalt, tartsa a vonalat, hívása fontos, bla bla, több mint 8 perc a várható várakozási idő". Ez ment 15 percig, majd elkezdett csökkenni. 20 perc 14 (!) másodperc gyönyörűen bontott a vonal! Újrahívva ismét több mint 8 perc...bla bla.
Kijelentem hogy a Voda ügyfélszolgálata elérhetetlen!
[ 2003. július 15.: Kory szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 16. 06:44
1. Június 19-től Július 11-ig küldött MMS-ek nem kerültek azonnal levonásra TECHNIKAI probléma miatt. Ezért ezt később (tegnap) vonták le , emiatt akár mínuszba is mehet az egyenleg, ha annyi az annak az összege.
2. AZ E-MAIL CÍMRE KÜLDÖTT MMS NEM INGYENES! Ha valaki felhívta a vodát és neki akkor azt mondták, visszakeresik a beszélgetést, és jóváírják az összeget.
Elküldve: 2003. 07. 16. 07:12
idézet:
Ezt írta Kory:
2. AZ E-MAIL CÍMRE KÜLDÖTT MMS NEM INGYENES! Ha valaki felhívta a vodát és neki akkor azt mondták, visszakeresik a beszélgetést, és jóváírják az összeget.[/quote]
Nemá bazze!
Elküldve: 2003. 07. 16. 07:14
idézet:
Ezt írta Kory:
Ma reggel 14 perc után elértem, okulásképp:
1. Június 19-től Július 11-ig küldött MMS-ek nem kerültek azonnal levonásra TECHNIKAI probléma miatt. Ezért ezt később (tegnap) vonták le , emiatt akár mínuszba is mehet az egyenleg, ha annyi az annak az összege.
2. AZ E-MAIL CÍMRE KÜLDÖTT MMS NEM INGYENES! Ha valaki felhívta a vodát és neki akkor azt mondták, visszakeresik a beszélgetést, és jóváírják az összeget.[/quote]
nagyonjo, kuldtem parat, es meg csak nem is hivtam fel az USZ-t, mivel a forumon irtak... az nem jo bizonyiteknak?julius 11-ig? ugy tudom julius 1tol van az ingyen mms!!! jo trukk volt ez, arra volt jo, hogy az ember kuld, megnezi az egyenleget... JE NEM VONTAK LE! es kuld megegyet. sokan jol jarhattak :/
Elküldve: 2003. 07. 16. 07:16
idézet:
Ezt írta Whave:
nagyonjo, kuldtem parat, es meg csak nem is hivtam fel az USZ-t, mivel a forumon irtak... az nem jo bizonyiteknak?julius 11-ig? ugy tudom julius 1tol van az ingyen mms!!! jo trukk volt ez, arra volt jo, hogy az ember kuld, megnezi az egyenleget... JE NEM VONTAK LE! es kuld megegyet. sokan jol jarhattak :/[/quote]
ERRŐL van szó, de a lényeg hogy július 1-től vodára (gyk.:0670-es szám) ingyenes havi száz viszont E-MAILRE nem és soha nem is volt az. Valóban én is így jártam, nem vonták le jaj de jó!!!
Elküldve: 2003. 07. 16. 07:19
idézet:
Ezt írta Kory:
ERRŐL van szó, de a lényeg hogy július 1-től vodára (gyk.:0670-es szám) ingyenes havi száz viszont E-MAILRE nem és soha nem is volt az. Valóban én is így jártam, nem vonták le jaj de jó!!![/quote]
Akkor most örüljéViszont ez szerintem több bosszúságot fog okozni, mint örömet... Miért nem tud egy szolgáltató sem normálisan elmondani egy akciót??? Miért van az, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belőlük, hogy ez és ez van, de mi a hátránya... és még? és még????? Azé ez már idegesítő...
Elküldve: 2003. 07. 16. 07:25
idézet:
Ezt írta Vóbert:
Akkor most örüljéViszont ez szerintem több bosszúságot fog okozni, mint örömet... Miért nem tud egy szolgáltató sem normálisan elmondani egy akciót??? Miért van az, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belőlük, hogy ez és ez van, de mi a hátránya... és még? és még????? Azé ez már idegesítő...[/quote]
Végülis elmondták, hálózaton belül, csak ugye ha nem vonják le azonnal...
Elküldve: 2003. 07. 16. 07:26
idézet:
Ezt írta Vóbert:
Akkor most örüljéViszont ez szerintem több bosszúságot fog okozni, mint örömet... Miért nem tud egy szolgáltató sem normálisan elmondani egy akciót??? Miért van az, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belőlük, hogy ez és ez van, de mi a hátránya... és még? és még????? Azé ez már idegesítő...[/quote]
Így van, viszont ez sima félretájékoztatás ÜFSZ-on. Javaslom ha telefonáltatok és azt mondták hogy ingyen van kerestessétek vissza a beszélgetést.
Elküldve: 2003. 07. 16. 07:28
idézet:
Ezt írta Kory:
Így van, viszont ez sima félretájékoztatás ÜFSZ-on. Javaslom ha telefonáltatok és azt mondták hogy ingyen van kerestessétek vissza a beszélgetést.[/quote]
Aki meg nem telefonált, az meg sz@rban van mi?![]()
Elküldve: 2003. 07. 16. 09:22
NO live!, de van magyar T9. Full happy vagyok! Ja és a Live! gomb nélkül sokkal kényelmesebb használni
Elküldve: 2003. 07. 16. 09:26
idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Hogy a telóról is essen szó: Lecseréltettem a sw-t. Éjjen! Megszabadultam a Live!-tól!!! igaz nem egyszerre, mert elöször rárakták az uj sw-t, de a live-osatkicsit mosolyogtam a üsz-os csajszikra és visszavitték a fiuknak, hogy a sima SE-os kellene, rendesek voltak, megcsinálták.
NO live!, de van magyar T9. Full happy vagyok! Ja és a Live! gomb nélkül sokkal kényelmesebb használniA desktop-on a tovább gomb elég hasznos
[/quote]
Egy kérdés... elméletileg az sw cserét meg lehetne oldani egyéb módon is?
[ 2003. július 16.: Vóbert szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 16. 09:38
idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Mire gondolsz?[/quote]
Nem garos megoldásra...

Súgó
A téma zárva.