HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#341 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 19. 11:04

Lenne nekem egy olyan kérdésem ,hogy ti hogyan kéritek le a képeket a telefonrol? Infra,Bluetooth-szal?
Oliver
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor
+ Van egy xbox-om :)
http://www.xbox365.hu

#342 Felhasználó inaktív   -KeFe- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 19. 11:32

Kerdes azokhoz akinek sima SE flash kerult/van a telefonba
a Voda, Westel, Orange helyett:

Az elso menupontban mi talalhato? Bookmarkok?
A kettes menupont konfigolhato? Vagy mindenkeppen a
SonyEricsson letoltesek oldalra mutat?

#343 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 15:05

idézet:
Ezt írta [HXT]Oliver:

Nekem müködik vodafonos a telefon hosszan nyomom *-bill és megjelent a kis/nagybetű jelzö mellet egy T9 ikon! Én nem használom véleményt nem tok rola mondani..
Oliver
[/quote]

Köszi, akkor ezek szerint mégis így kell, nincs hozzá más.
Szoftververziót hogy tudom megnézni? (Lehet, hogy ebből a softból kimaradt, mert ahogy olvasgattam itt a topikot visszafelé, azt vettem észre, hogy eleinte sokat szidtátok a 777 ikon alapszínét, hogy fehér. Na most ez egész biztos nem ilyen az ő telefonján. Lehet, hogy új szoftot tett fel a westel, és ebben pár funkció nem megy? (pl. a hangvezérlés sem igazán megy benne))
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#344 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 17:22

idézet:
Ezt írta weihe:

Köszi, akkor ezek szerint mégis így kell, nincs hozzá más.
Szoftververziót hogy tudom megnézni? (Lehet, hogy ebből a softból kimaradt, mert ahogy olvasgattam itt a topikot visszafelé, azt vettem észre, hogy eleinte sokat szidtátok a 777 ikon alapszínét, hogy fehér. Na most ez egész biztos nem ilyen az ő telefonján. Lehet, hogy új szoftot tett fel a westel, és ebben pár funkció nem megy? (pl. a hangvezérlés sem igazán megy benne))
[/quote]

A hangvezerlesnek mennie kell (biztos csak "benaztok" vele ;) ), a T9-el kapcsolatban viszont ki kell, hogy abranditsalak. Nincs az eredeti SE szoftverben magyar T9, ez egyedul a vodafone sajatossaga, hogy ok beleraktak a sajat szoftverukkel egyutt.
Egyebkent a westel weboldalan a telefon reszletes leirasanal oda vanirva feketen feheren, hogy:
"Prediktív nyelvek x (magyar nincs)", szoval meg csak azt sem mondhatod, hogy nem szoltak.
Egyebkent probald ki, valtsd at a menurendszer nyelvet angolra es irj egy sms-t, ott lesz a T9 es husszu * nyomassal lehet ki-be kapcsolni.
-ZsOlTi-

#345 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 17:57

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
a westel weboldalan a telefon reszletes leirasanal oda vanirva feketen feheren, hogy: "Prediktív nyelvek x (magyar nincs)"[/quote]

az nem igazán mérvadó, pl a t310-nél is csak azt írja, h angol pedig több mint egy hónapja magyar is van

#346 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 18:00

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:

A hangvezerlesnek mennie kell (biztos csak "benaztok" vele ;) ), a T9-el kapcsolatban viszont ki kell, hogy abranditsalak. Nincs az eredeti SE szoftverben magyar T9, ez egyedul a vodafone sajatossaga, hogy ok beleraktak a sajat szoftverukkel egyutt.
Egyebkent a westel weboldalan a telefon reszletes leirasanal oda vanirva feketen feheren, hogy:
"Prediktív nyelvek x (magyar nincs)", szoval meg csak azt sem mondhatod, hogy nem szoltak.
Egyebkent probald ki, valtsd at a menurendszer nyelvet angolra es irj egy sms-t, ott lesz a T9 es husszu * nyomassal lehet ki-be kapcsolni.
[/quote]

Aha, köszi szépen, igazad van !
Mivel a srácnál nincs net, így a Westel oldalát nem is néztem, csak ebből a topikból emlékeztem rá, hogy emlegettétek a magyar T9-et. Szóval én hülyítettem be őt is.
A hangvezérléshez nem tudok mit hozzátenni, kb. fél óráig csak azt próbálgattuk, se "varázsszóval", se gombnyomás utáni névbemondással nem ment, de lehet, hogy nem rikácsoltunk eléggé :cool:
Igaz, mintha itt írtátok volna (jóval) korábban, hogy a T68-ban már milyen szuper volt, és hogy ennél a telónál se valószínű, hogy lecserélték azt a jó megoldást. Aztán nem tudom, hogy tényleg így lett-e?
A másik a wap, én amihez hozzányúlok, úgy látszik tönkremegy, mert se az enyémmel (SE T100), se ezzel nem tudtam wapozni, igaz, lehet, hogy még nem konfiglta be a haver, csak futólag próbálgattam. Ja egy kérdés ezzel is: a westel GPRS-re elő kell fizetni valahogy? Tehát hívja föl az ügyfélszolit, ha azt akarja, hogy GPRS-el is tudjon wapozni?

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#347 Felhasználó inaktív   -KeFe- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 18:16

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:

[/quote]

Nos igy a hozzaszolasodbol azt szurom le hogy neked sima SE soft van rajta. Tehat megkerdem akkor toled:

Az elso menupontban mi talalhato? Bookmarkok?
A kettes menupont konfigolhato? Vagy mindenkeppen a
SonyEricsson letoltesek oldalra mutat?

#348 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 18:33

idézet:
Ezt írta weihe:

A hangvezérléshez nem tudok mit hozzátenni, kb. fél óráig csak azt próbálgattuk, se "varázsszóval", se gombnyomás utáni névbemondással nem ment, de lehet, hogy nem rikácsoltunk eléggé :cool:
[/quote]

En meg most ep nem hasznalom ezt a ficsort, de egyszer kiprobaltam es kifogastalanul mukodott. Nem kell rikacsolni, en teljesen normalis hangerovel es kiejtessel mondtam ra a parancsszavakat, neveket, es teljesen jol ment elsore.
-ZsOlTi-

#349 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 19:01

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:

En meg most ep nem hasznalom ezt a ficsort, de egyszer kiprobaltam es kifogastalanul mukodott. Nem kell rikacsolni, en teljesen normalis hangerovel es kiejtessel mondtam ra a parancsszavakat, neveket, es teljesen jol ment elsore.
[/quote]

Oké, holnap megyek, megpróbáljuk :)

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#350 Felhasználó inaktív   Balti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 20:13

Nem tudja valaki veletlenul, honnan lehetne letolteni a teljesen hagyomanyos Sony Ericsson (T-38m, T68i, stb)klasszikus csengohangot a T-610-re???

Koszi a segitseget!

#351 Felhasználó inaktív   -KeFe- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 09:49

Nem hiszem el hogy senkinek sincs eredeti SonyEricssonos soft a telefonban. Megkerdezem megegyszer hatha...

Az elso menupontban mi talalhato? Bookmarkok? A kettes menupont konfigolhato? Vagy mindenkeppen a SonyEricsson letoltesek oldalra mutat?

#352 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 11:22

idézet:
Ezt írta -KeFe-:
Nem hiszem el hogy senkinek sincs eredeti SonyEricssonos soft a telefonban. Megkerdezem megegyszer hatha...

Az elso menupontban mi talalhato? Bookmarkok? A kettes menupont konfigolhato? Vagy mindenkeppen a SonyEricsson letoltesek oldalra mutat?
[/quote]

Bocs, hogy tegnap nem valaszoltam, de nekem is egyelore a westeles szoftver van a telcsiben, majd talan holnap viszem flesseltetni. DE ahelyett, hogy mar 1000x megkerdezed siman elolvashattal volna 1-2 leirast a telcsirol (pl itt [url="http://"http://www.howardchui.com)"]http://www.howardchui.com)[/url] es kiderulne mi is az a 2 menupont.

Az elso menupont az SE WAP oldalara visz direktben. Nem lehet testreszabni, maximum a szolgaltatok tudjak ide beallitani a sajat wap portaljukat (pl 777westel). De tokmindegy, a telefon jobb felso reszen talalhato oldalso gomb a mindenkori altalad beallitott HOMEPAGE-re visz, ha ez kell, akkor ezzel a gombbal inditom a browsert.

A masidik menupont a WAP Browsert inditja egy offline oldallal, amin linek vannak az SE oldalaira (pl kereses, kepgaleria, stb.) De ezzel nem csatlakozik rogton a netre, ha akarsz itt a bookmarkok kozul tudsz tetszoleges oldalra menni (de magat ezt az offline oldalt nem lehet atszabni).

Ennyi. Ez a ket menupont kicsit furi, nem sok ertelmuk van, plane, hogy nem lehet oket testre szabni. De logikus ha azt nezzuk, hogy az elso menupont direkt erre lett kitalalva, hogy a szolgaltatok tudjak ide a sajat wap oldalaikat berakni.
-ZsOlTi-

#353 Felhasználó inaktív   -KeFe- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 11:41

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:

Bocs, hogy tegnap nem valaszoltam, de nekem is egyelore a westeles szoftver van a telcsiben, majd talan holnap viszem flesseltetni. DE ahelyett, hogy mar 1000x megkerdezed siman elolvashattal volna 1-2 leirast a telcsirol (pl itt [url="http://"http://www.howardchui.com)"]http://www.howardchui.com)[/url] es kiderulne mi is az a 2 menupont.
[/quote]

Thx .. akkor ezek szerint egyenlore felesleges ujra soft frissitesre mennem.

A legjobb az hogy miutan eljottem az Evicbol a masodik menupont a SE offline oldala volt, de masnapra mar a Voda kedvencek lett :)
Kozben mi tortent az rejtely.

Ez az R1L013-as vodas soft mar turhetobb mint a regi. a Jobb gomb mar nem Live!-ra mutat, az ikonok nem azok a 4szinu vackok tobbe, a magyar T9 is megmaradt (bar ugysem hasznalom :)
Minden esetre azert kesobb nem lenne rossz ha az elso menupont es a jobb felso gomb tesreszabhato lenne.

#354 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 11:48

idézet:
Ezt írta -KeFe-:

Minden esetre azert kesobb nem lenne rossz ha az elso menupont es a jobb felso gomb tesreszabhato lenne.
[/quote]

A jobb felso gomb most is testreszabhato :) Arra az oldalra visz amit beallitasz magadnak homepage-nek.
-ZsOlTi-

#355 Felhasználó inaktív   Poohy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 07. 20. 18:47

Sziasztok!

Nekem azt mondták a westelnél (kb 1.5 hete), hogy 1 hónap múlva lesz magyar T9 is.

Egy kérdés: a saját hangoknál (minden több szólamú csengésnél) van egy szerkesztés menüpont, ami nem aktív, ezt működésbe lehet hozni vhogy?
Most akkor, mikor most akkor ?!?

#356 Felhasználó inaktív   -KeFe- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 20:56

idézet:
Ezt írta zZsOlTi:

A jobb felso gomb most is testreszabhato :) Arra az oldalra visz amit beallitasz magadnak homepage-nek.
[/quote]

Termeszetesen nem igy gondoltam hanem valami mas funkciot hozzarendelni...

#357 Felhasználó inaktív   KillYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 22:30

Erről a programról mi a véleményetek? [url="http://"http://www.reqwireless.com/download-webviewer.html"]http://www.reqwirele...-webviewer.html[/url]
Megvan valakinek modositva?

#358 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 23:38

idézet:
Ezt írta KillYou:
Erről a programról mi a véleményetek? [url="http://"http://www.reqwireless.com/download-webviewer.html"]http://www.reqwirele...-webviewer.html[/url]
Megvan valakinek modositva?
[/quote]

Most szedtem le! Felrakom és megnézem.. :)
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor

#359 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 20. 23:44

Müköddik!! de most nincsen erőm probálgatni jónak tünik egyébként..
Oliver

#360 Felhasználó inaktív   Icewind 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 21. 05:17

Hi, szevasztok.
Két kérdésem/kérésem lenne...

|1| Ki szeretném függetleníteni a T610-esemet. Ki tud vmi jo helyet, ami MEGBÍZHATÓ és 2000Ft körül megcsinaljak? Lehet én vagyok hülye, csak nem vagyok jártas ebben, sosem függetlenítettem még, s nem bízom az ilyen hirdetésekben...

|2| Problémák vannak a térerővel... azaz épp ezaz: nem tudom hogy vannak-e. Ugye 5 egység van. Lakásban nekem ez 1-3egység között mozog(általána három, ha teljesen nyugalmi állapotban van a telo, de ahogy megmozdul vagy bármi, máris csak 1-2lesz), a négyet nagyon ritkán éri el. Ha kiviszem az utcára, akkor már egész jo, 3-5között mozog, nyugalmi állapotban 4-5 de mozgásnál máris csak 3-4. Ez persze nem zavar különösebben, csak a lakásban lévő, sokszor 1-2egységnyi térerő a problémám. Nektek ís így van? Vagy csak az én telom hibás? Hozzá kell tennem hogy a telefonba most egy LEJÁRT(ki is írja hogy inaktív) dominó kártya van benne(mert vodás vagyok, csak még nem vittem el függetleníteni), tehát lehet hogy emiatt van? Ha Vodás leszek lehet hogy jobb lesz a térerő? És ha 1egység a térerő, attol még tudok vajon normálisan telefonalni? Fontos lenne a minél elöbbi válasz, mert viszem szervízbe, aztán ott garanciálisan megcsinálják ha ez tényleg hiba, viszont miután kifüggetlenítem elveszik ugye a garancia(tényleg van valami kód amivel vissza lehet állítani a kifüggetlenítést, hogy a telo garanciális maradjon?)...
Egyébként hozzátenném, hogy Budapesten élek, s eddig nem volt térerő problémám telefonokkal...

Ui: Délután viszem a telot a Róna utcába,a Sony Ericcson szervízbe(ez nem az EVIC hanem a másik) remélem feltesznek nekem a mostani Westeles helyett normáls Sony Ericsson softwaret...

Előre is THX a segítséget!
Üdv: Ice

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »