Sony Ericsson T610
Elküldve: 2003. 07. 25. 07:05
Persze hogy olvastam az eredeti leirást csak azért reménykedtem hogy már van megoldás.
Elküldve: 2003. 07. 25. 07:36
pedig régóta ígérik a mophun fejlesztői fórumain, h kiadnak egy saját telefonhoz használható kulcsot
érdekes viszont, h a SE-ra kenik: azt mondják ők benne lennének a freeware és hasonló programokban, de a telefongyártó ragaszkodik ehhez a jóváhagyási rendszerhez
Elküldve: 2003. 07. 25. 07:43
Üdv Batola.
Elküldve: 2003. 07. 25. 09:25
idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
[url="http://"http://free.x3.hu/xxxx_/mophun.rar"]http://free.x3.hu/xxxx_/mophun.rar[/url][/quote]
Köszi Zsolti, KCS ment!
[ 2003. július 25.: weihe szerkesztette a hozzászólást ]
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 07. 25. 10:14
idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
Most, hogy direkt elkezdtem figyelgetni meg jatszadozni vele eszrevettem, hogy nalam is ugral a terero. Altalaban maxon van, kicsit hozzanyulok vagy elfordulok vele leesik 1-re, aztan beall kozepesre vagy visszamaszik maximumra, stb. VISZONT enne kellenere olyat meg nem tapasztaltam, hogy beszed kozben elment volna a hang, megszkadt volna a vonal, vagy megromlott volna a hang minosege, pedig altalaban telefonalas kozben le-fel maszkalok a lakasban (tehat biztos kozben is ugral a terero kijezes).
Szoval _szerintem_ ez, egyszeruen a terero kijelzes tulerzekenysege. Szal ha nincs olyan problemad, hogy nem tudsz vele telefonalni, akkor en nem foglalkoznek vele, de ha nagyon aggodsz, akkor elobb vidd be szervizbe es kerdezd meg mit szolnak ehhez, aztan csak utana vidd fuggetleniteni.[/quote]
Ez a tulajdonság a beépitett antennás készülékekre általában jellemző, nem a T610 hibája, ugyanis azoknak sokkal jobban irányitott az antennaja (a fejed és agyad (vagy annak helye) védelmében. Valószínűleg itt tényleg a pillanatnyi állapotot mutatja ebben az esetben a kijezlő, egyéb esetekben pedig egy "csillapított" értéket.
ZooLee
Elküldve: 2003. 07. 25. 16:14
idézet:
Ezt írta batola:
[QB]Most vettem 1 T610.Tök jó, csak egy apróságot nem találok nála, hogy hol lehet beállítani a szám elküldését (mindenkinek).Tudna valaki segíteni? Köszi..[/quote]
Sehol,vagyis nem a telefon beállításában van a hiba, hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát és beállítják neked.
Az egyes hívásoknál tudod álltani a telcsin, hogy küldje a számot, vagy rejtse. Az alapbeállítás szerint mindíg küldi,
csak valszeg a szolgáltatónál nincs jól beállítva, legalábbis nálam ez volt a gond.
Üdv: Ilduska
[ 2003. július 25.: Ilduska szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 25. 18:33
idézet:
Ezt írta Degeczi:
egyelőre ez az 5 van megtörve[/quote]
hát sajnos nem...
megtaláltam az előzményeket, sokkal egyszerűbb a helyzet, szó nincs törésről![]()
a SE oldalaira eleve IMEI lock nélküli játékokat raktak föl. Tehették, mert aki megvett egyet, az kapott egy rövid ideig (negyed-félóra) működő WAP linket, amit ha telefonról töltötte le, akkor onnan nem lehet átmásolni a gépre és másokkal megosztani. Egy srác azonban WAP pluginnel szedte le, Explorerből.
Mivel azonban a SE-nál is olvassák az Esatot, pillanatok alatt megszüntették ezt a lehetőséget - így a meglévő néhány játéknál több már nem várható...
Elküldve: 2003. 07. 26. 11:09
idézet:
Ezt írta Ilduska:
Sehol,vagyis nem a telefon beállításában van a hiba, hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát és beállítják neked.
Az egyes hívásoknál tudod álltani a telcsin, hogy küldje a számot, vagy rejtse. Az alapbeállítás szerint mindíg küldi,
csak valszeg a szolgáltatónál nincs jól beállítva, legalábbis nálam ez volt a gond.
Üdv: Ilduska
[ 2003. július 25.: Ilduska szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Köszi! Sajnos ettől féltem.Na mindegy majd megbarátkozom vele.A SIEMENS-nél és a Nokia-nál volt ilyen lehetőség.
Üdv Batola
Elküldve: 2003. 07. 27. 07:49
Elküldve: 2003. 07. 27. 18:47
idézet:
Ezt írta Degeczi:
így a meglévő néhány játéknál több már nem várható[/quote]
szerencsére ennyire nem rossz a helyzet...![]()
Elküldve: 2003. 07. 27. 19:24
idézet:
Ezt írta Degeczi:
szerencsére ennyire nem rossz a helyzet...[/quote]
Hmmmm.. talan mar van is nehany ujabb, vagy mi ez a vigyor?![]()
Elküldve: 2003. 07. 27. 21:37
[ 2003. július 27.: Degeczi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 27. 22:04
Halottam olyat hogy csak vodásat hajlandóak rárakni. Más meg azt mondja hogy egyszerüen feltették neki.
Ha véletlenül valaki össze fut a GDFS editorral az lepjen meg már vele. Föleg ha használta is már valaki akkor egy kis infot halanék róla.
[ 2003. július 27.: KillYou szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 28. 04:25
Én mégcsak nemis a Vodás Live-ot akartam leszedetni, hanem csak pár westeles szart a telobol(amik egyébként nem zavaróak, csak nekem nem kellenek...egy 777ikon, egy cshang, 2képernyővédő és 2kép)... Nem az EVICbe vittem hanem a másik SE szervízbe ami a Róna utcába van... Lelkükre kötöttem hogy szedjék ki a Westelt...
Másnap mentem a teloért, szoftverfrissítés megvolt, Westel bennmaradt, a csaj pedig közölte hogy Westeles teloja csak Westeles szotftot tehetnek...
Szal lol... És nekem egyre inkább úgytűnik hogy - egyértelműen tudnak flesselni - csak egy kis protekció kell hozzá... a szerződés ugye a vodával, westellel, elvileg nem szeghetik meg...
De lehet hogy tudok egy helyet ahol flesselik a Live!-ot és normál SE szoftvert tesznek rá... majd ma utána nézek...
Üdv: Ice
Elküldve: 2003. 07. 28. 06:36
Ha nem csinálják meg akkor veszek magamnak egy szetet és megcsinálom itthon. Akkor legalább vissza tudom rakni az eredetit ha valami szörözik a telefonon. Meg ha van GDFS editor akkor teljesen az igényeimnek állithatom be a telot.
Elküldve: 2003. 07. 28. 08:26
idézet:
Ezt írta Icewind:
Hi.
Én mégcsak nemis a Vodás Live-ot akartam leszedetni, hanem csak pár westeles szart a telobol(amik egyébként nem zavaróak, csak nekem nem kellenek...egy 777ikon, egy cshang, 2képernyővédő és 2kép)... Nem az EVICbe vittem hanem a másik SE szervízbe ami a Róna utcába van... Lelkükre kötöttem hogy szedjék ki a Westelt...
Másnap mentem a teloért, szoftverfrissítés megvolt, Westel bennmaradt, a csaj pedig közölte hogy Westeles teloja csak Westeles szotftot tehetnek...
Szal lol... [/quote]
Korabban irtam, hogy ez nemigaz. Olvass vissza. Irtam a westelnek egy kicsit felhaborodott hangvetelu emailt, hogy milyen dolog mar, hogy
1, Felretajekoztatnak. A weblapon az van a telo specifikacioi kozott meg mindig, hogy 150 kepet tud tarolni a felhasznalo rendelkezesere allo -kevesebb mint 2MB- memoriaban, ez baromira nem igaz, mert ugye a szoftver hulyesege miatt a kepek bazinagy helyet foglalnak emiatt meg szukosebb az amugy sem sok memoria.
3, Ezt tetezik azzal, hogy beraknak AZ EN (a felhasznalonak szant dinamikus) MEMORIAMBA 200KB-nyi cuccot, amire semmi szuksegem es nem tudom kitorolni - de errol nem szoltak egy szot sem vasarlaskor, meg a honlapjukon sincs leirva --> megint csak nem tajekoztattak, illetve a telefon igy nem olyan mint irtak, meg nem tudom teljesen ugy kihasznalni a telefon funkcioit ahogy en akarom! (kevesebb kepet akarmit tudok tarolni)
Rakerdeztem, hogy ennek fenyeben - mivel baromira nincs szuksegem a 777-es cuccokra- beleflesselik-e nekem az eredeti SE szoftvert?
A valasz ez volt szo szerint:
A Westel-es képek szerviz-szoftver segítségével távolíthatóak csak el, azonban ez minden esetben a készülékben tárolt egyéb adatok (képek, csengőhangok, SMS -ek, MMS -ek, telefonszámok, letöltött játékok) elvesztésével is jár. Ezzel együtt a 777 ikon is eltűnik, és helyette a Sony Ericsson logója és linkje látható.
Ezt a műveletet csak a Westel Központi Szervize tudja végrehajtani, így tehát le kellene adni a telefont bármely Westel szervizben, ahol felküldik a központba.
Tehat az ugyfelszolgalat szerint semmi problema azzal, ha en eredeti szoftvert akarok. Ezt akar ki is masolhatod es elviheted a szervizbe. Az eredeti email most nincs itt (masik gepen van 100KM-re tolem), de egy het mulva akar azt is elkuldom neked, hogy az orruk ala tudd tolni. Vagy irj az ugyfelszolgalatnak es kerdezd meg mivan. En egyebkent meg sajna nem jutottam el a szervizig, tehat nem tudom, hogy ez alapjan mennyire fognak kotekedni, de remelem semennyire.
Ui: a vasarlo nem megfelelo tajekoztatasa miatt egyebkent fogyasztovedelemhez is lehet fordulni, ugyanis kotelesek lennenek elmondani, hogy nem all rendelkezesedre annyi memoria amennyi a telefon speckojaban le van irva, meg nem kene azt hazudniuk a honlapjukon, hogy 150 nagy kep fer a telo memoriajaba. Azert irom ilyen durvan, hogy hazugsag, mert az ugyfelszolgalatos csaj levelebol az derult ki, hogy ok is pontosan tudjak, hogy a szoftver "hibaja" miatt nem fer el tul sok kep, ennek ellenere odairjak. Megjegyzem, hogy 150 kep akkor sem ferne el, ha egy kep (a nagyobb meretuekrol van szo) 20KB-ot foglalna, mert ahhoz mar 3MB szabad emoria kene ugye. Mivan ha valaki ez alapjan dont, mert ez nek a fontos? Szivas.
Masik "hazugsag" - szerintem - szinten az ugyfelszolgalatos emailben amit kaptam, hogy a SE igerte nekik, hogy a kepek helyfoglalasi problemaja ki lesz javitva a kovetkezo szoftverben (es igy a 100-150 tarolhato kep is megoldodik). Hat persze...
[ 2003. július 28.: zZsOlTi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 28. 08:28
... Meg ha van GDFS editor akkor teljesen az igényeimnek állithatom be a telot.[/QUOT]
Ez a GDFS ditor ez milyen allat, mire jo?
Elküldve: 2003. 07. 28. 09:32
Nem mondok semmit csak annyit hogy a GDFS fomátumban van a szoftver amit feltesznek a telefonra.
Elküldve: 2003. 07. 28. 09:56
idézet:
Ezt írta KillYou:
Ez a GDFS ditor ez milyen allat, mire jo?
Nem mondok semmit csak annyit hogy a GDFS fomátumban van a szoftver amit feltesznek a telefonra.[/quote]
Magyarul barmit megvaltoztathatok a telcsin?! PL ikonokat, menupontok neveit,stb..Hmmmm. Ez olyasmi akkor gondolom, mint egy resource editor.
Elküldve: 2003. 07. 28. 14:19
[url="http://"http://www.haenel.nu/t610/index.html"]http://www.haenel.nu/t610/index.html[/url]

Súgó
A téma zárva.