HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#661 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 11. 18:18

idézet:
Ezt írta thomasson:

Még jó, hogy az asztalon tönkre tud menni töltés közben :((
Nem értem
:confused:

Na mind1, köszönöm az információt, megyek befelé a szervízbe...
[/quote]

próbáld nem töltés közben nézni a rezgöjét ,mivel ez a tipus töltés közben kikapcsolja a rezgöt,mert ha hivnak és az asztalon van simán leugrik :)
ha töltés nélkül sincs rezgés akkor szerviz

[ 2003. december 11.: Avicularia szerkesztette a hozzászólást ]
HP Pavilion DV-5 1160eh

#662 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 19:51

idézet:
Ezt írta Pella:

FMA ...
Nekem se megy, de szerintem az Infra-val nem is fog menni. Be kell majd szereznem a BT-adaptert. :(
( OBEX = BT ? )
Vagy megy valakinek Infával a képek leszedése?

közben talátam egy linket, hogy az OBEX-nem megy IRDA-val ...[url="http://"http://fma.xinium.com/forums/index.php?showtopic=139"]http://fma.xinium.co...p?showtopic=139[/url]

[ 2003. december 11.: Pella szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Hát ez gáz. :(
Emiatt nem fogok kékfogat venni az is biztos akkor inkább egyenként küldözgetem át a képeket.

[ 2003. december 11.: brenci szerkesztette a hozzászólást ]
brenci

POWERED By: AMD Athlon & suxxelero 2Mbit

#663 Felhasználó inaktív   thomasson 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 11. 21:28

Sziasztok!
Igen, sikerült, töltés közben volt a rezgő gond.
Újabb kérdés:
A gyorsbillentyűkhöz (1-9) hogy tudok hozzárendelni telefonszámot? Mert én nem találtam :(

+légyszi aki tud, írja meg honnan lehet leszedni frankó játékokat a telóra.

Köszi!

#664 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 21:28

idézet:
Ezt írta Avicularia:

próbáld nem töltés közben nézni a rezgöjét ,mivel ez a tipus töltés közben kikapcsolja a rezgöt,mert ha hivnak és az asztalon van simán leugrik :)
ha töltés nélkül sincs rezgés akkor szerviz

[ 2003. december 11.: Avicularia szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Ez egy jó ötlet! De szerintem minden teló deaktiválja a rezgést töltés közben (már a N 3310 is :)

#665 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 21:45

Sziasztok! Lenne még egy kérdésem. Akksi nálatok mennyit bír? Nekem kicsit többet két napnál, bár én netezek is vele kb 2-3 órát/nap. Szóval kiváncsi lennék pár tapasztalatra.

Üdv.
brenci

#666 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 22:25

idézet:
Ezt írta brenci:
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem. Akksi nálatok mennyit bír? Nekem kicsit többet két napnál, bár én netezek is vele kb 2-3 órát/nap. Szóval kiváncsi lennék pár tapasztalatra.

Üdv.
[/quote]

nekem 3 napot simán elmegy ,de én nem netezek rajta :)
HP Pavilion DV-5 1160eh

#667 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 12. 00:01

Most olvastam egy trükköt, gyorsan megosztom, hátha nektek is bejön. :D

A Call list rendezéséshez nyisd meg a Call list-et, válassz ki egy elemet, ami szerepel a telefonkönyvben, nyomd meg a More gombot, Edit before call, és írj be egy érvénytelen számot (mondjuk simán 0), ezután hívd fel. Miután bejön a szolgáltató hangja hogy érvénytelen a szám, leteszed, és a call listben mindig a legutolsó tétel lesz legfelül. Ha vissza akarod állítani, a menü megfelelő helyén törölni kell a Call listet.

A forrás angolul: [url="http://"http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=15323&forum=16&start=0"]Esato[/url]

Egyébként nekem kb 4 napot bír ki az aksi.

[ 2003. december 12.: hko szerkesztette a hozzászólást ]

#668 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 12. 15:50

Akkor SZVSZ normális a két nap én ugyanis netezek is. :)
Köszi az infót! Képáttöltésre esetleg ban valami ötletetek ? Infrán szeretném és kényelmesebben mint amit a win felkínál. Sajnos az FMA ezt a funkciót infrával nem támogarja, ezért kéne valami más progi.

Üdv
brenci

#669 Felhasználó inaktív   thomasson 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 18:08

Sziasztok!

A kérdésem még mindig adott, senki nem válaszolt még rá :(

Hogyan lehet beprogramozni az 1-9-es gombokra a "gyorstárcsázást"?? (arra gondolok, hogy lenyomom pl. a 4-est, HÍVÁS és már hívja is a 4-es alá beprogramozott telszámot.) ???

Aki tud kérem segítsen, fontos lenne!!!

Köszönettel,
Thomasson

#670 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 13. 21:15

idézet:
Ezt írta thomasson:
Sziasztok!

A kérdésem még mindig adott, senki nem válaszolt még rá :(

Hogyan lehet beprogramozni az 1-9-es gombokra a "gyorstárcsázást"?? (arra gondolok, hogy lenyomom pl. a 4-est, HÍVÁS és már hívja is a 4-es alá beprogramozott telszámot.) ???

Aki tud kérem segítsen, fontos lenne!!!

Köszönettel,
Thomasson
[/quote]
Poziciólista határozza meg a gyorstárcsázást (úgy tudom csak a sim memóriáról lehet gyorshivás 250 tételszámig )
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#671 Felhasználó inaktív   DeF 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 17. 01:29

Bug/Hiba gyanús helyzet.

Az ugyebár tiszta mindenki előtt h a kép néha vibrál.
Az megintcsak világos mindnekinek h ha nem nyúlunk a telóhoz, akkor kb 20-30 másodperc alatt bekapcsol a képernyőkímálő, ami úgy néz ki h elhalványul a kijelző, bekapcsol az animáció, megjelenik a világító óra, az is elhalványul, és utánna nagyon halványan ottmarad.
Namármost, ha bármit lenyomunk, a telefonon, a power-savingnek vége, és a kijelző újra világít.

A hiba lényege:

Nekem néha **nem** kapcsol be a háttérvilágítás, ha hozzányúlok a telefonhoz. Az óra ugyan eltűnik, és a kijelző visszatér az alaphelyzetbe (háttérkép, menü stb), csak éppen a háttérvilágítás nem indul be.

Ilyenkor meg kell várni, mire újra kialudna a háttérvilágítás, újra hozzányúlni, és ok. Vagy "restart" is megteszi.
Azért kezdtem a vibráló képpel, mert hátha az is a backlight lamp hibája. Őszintén szólva nemtom.

Valaki hasonló problémával?

#672 Felhasználó inaktív   Stella 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 11:31

A héten vettem egy ilyen telefont, nagy megvagyok vele elégedve, csak a bluetooth-os szinkronizáció nem megy. Röviden leírnám mi a probléma, hátha tud valaki segíteni.

Szóval van egy X-Micro BT usb-s adapterem. Szépen feltelepítettem, a telefonnal társítottam. A My Bluetooth Place-en keresztül pedig simán megy az oda-vissza komunikáció. Viszont sajnos se az FMA-t, se a telefonhoz adott Outlookos szinkronizálót nem tudom életre lehelni.
Az FMA-nál ha azt állítom, hogy native BT, akkor azonnal hibaüzenetet ír a csatlakozásnál (Adress family not supported by protocol family), ha a use serial portot választom inicializál egy kicsit és kiírja h nem találja a telót. (Az összes portot végig próbáltam)
A Vezérlőpulton a Phone Monitor Options se találja a telefont hiába állítgattam a com portok engedélyezését.
Meg köszönném, ha valaki le tudná írni, hogy pontosan mit nézzek meg és állítsak be, hogy az említett két program is működjön.

#673 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 12:42

Nekem is előfordult hasonló hiba : húzzd ki a bluetooth-ot az usb portból és úgy telepitsd fel a drivereket-szoftvereket ,mikor újrainditást kér utána visszadughatod .
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#674 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 03:06

Nektek is szaggatnak egyes Java játékok? Mophun soha nem szaggat...

Tudtok ajánlani vmi USB-s infrát 5-6e-ért, ami jó a telefonhoz?

A 1,5 hónapos használat után:
- Gyorshívást NEM tudtam beállítani. Nem tudom, hogy miként kell elsődleges számmá tenni valamit. Amúgy minek ez a kavarás vele? Nokián annyira egyszerű volt
- Amikor kijön a képernyőkimélő módból néha megjelenik 1-1 karakter a képernyőn (pl. 0 vagy 1 vagy más szám, 1 betű). Mivel a billentyűzár le van zárva, nem nyomódhat meg...
- Ami ismerős t68i-vel is előfordult: a bekapcsolva hagyott telót annak ellenére, hogy kiírta a töltést, reggelre nem töltötte fel :mad: Hát nagyon jó volt másnap, hogy lemerült... :(
- Néha a nélkül, hogy megnyomnék bármilyen gombot, nem fogadott hívás lesz, máskor meg nem csöng ki, pedig nincs némán. Ez ritkábban van, de volt ilyen.
- 1x történt, pont a héten: bekapcsolás után PIN kód, majd SE animáció. Bejön a háttér és minden, majd lefagyott vagy mi. Nem reagált semmilyen gombra. Még kikapcsolni sem tudtam! Utána csak úgy lett jó, hogy a hátlapot levettem és így az aksi kijött és utána már rendesen ment. :confused:
- Ismerősnek: Egy kép, melyet törölt, és előzőleg hozzá volt rendelve valakihez, megmaradt vhol... A saját képek mappában nincs, de mégis kijelzi.. :eek:

Most így kapásból ennyi...

Üdv!

[ 2003. december 20.: Charles szerkesztette a hozzászólást ]
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#675 Felhasználó inaktív   Stella 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 10:29

Sinya: köszi a segítséget! A te trükköddel, meg egy kicsit jobban odafigyeltem és rendesen beállítottam a serial portot a bluetoothban, már minden tökéletesen működik.

Charles: 5-6 ezerért a bluetooth-t is tudom ajánlani. A 6k-s X-micro USB adapterem tökéletesen működik. Leszámítva a kezdeti bénázásomat, semmi baj nincs vele.

#676 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 10:35

idézet:
Ezt írta Stella:
Sinya: köszi a segítséget! A te trükköddel, meg egy kicsit jobban odafigyeltem és rendesen beállítottam a serial portot a bluetoothban, már minden tökéletesen működik.

Charles: 5-6 ezerért a bluetooth-t is tudom ajánlani. A 6k-s X-micro USB adapterem tökéletesen működik. Leszámítva a kezdeti bénázásomat, semmi baj nincs vele.
[/quote]

Hi!

És hol vetted azt?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#677 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 10:38

idézet:
Ezt írta Charles:
- Amikor kijön a képernyőkimélő módból néha megjelenik 1-1 karakter a képernyőn (pl. 0 vagy 1 vagy más szám, 1 betű). Mivel a billentyűzár le van zárva, nem nyomódhat meg...
[/quote]

Egész pontosan csak a 0 és az 1 jelenhet meg kezdőszámként, mivel a segélykérő számok bizonyos országokban ezzel kezdődnek (pl. 112), mást nem is enged írni, ha pl. 113-at írnánk már el is tűnne. Ezek lezárt billentyűkkel is működnek (emergency feature).

#678 Felhasználó inaktív   Stella 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 12:52

Charles: M*stral-ban, bruttó 6k a 20 méter hatótávolságú, a 100-as kicsit drágább (szerintem mondjuk ez felesleges). Lehet kapni sulinetre is, akkor viszont bruttó 8k.

#679 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 23:26

Kory, Stella kösz az infókat!!!

Nem tudom, hogy honnan vetted, de van az 8e is... Nem kevés... Nekem jó az infra is, nem muszály BT. Sőt mivel igen kevés teló BT-os és inkább sok az infrás, ezért infra kéne.

Üdv!

[ 2003. december 20.: Charles szerkesztette a hozzászólást ]

#680 Felhasználó inaktív   suncee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 28. 11:52

Sziasztok csak egy kerdesem lenne: Bluetoothal szeretnem szinkronizalni a telot, akkor szerintetek az USB Bluetooth Dongle BT-3034 eszkoz megfelel erre a celra ?

[url="http://"http://www.tecomproduct.com/BT3034.htm"]ez lehet az ???[/url]

a magicompnal talaltam arlistaban br. 7400 ha jol emlexem
segitsegeteket elore is koszonom !

bye all

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35