HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#681 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 28. 12:19

idézet:
Ezt írta suncee:
Sziasztok csak egy kerdesem lenne: Bluetoothal szeretnem szinkronizalni a telot, akkor szerintetek az USB Bluetooth Dongle BT-3034 eszkoz megfelel erre a celra ?

[url="http://"http://www.tecomproduct.com/BT3034.htm"]ez lehet az ???[/url]

a magicompnal talaltam arlistaban br. 7400 ha jol emlexem
segitsegeteket elore is koszonom !

bye all
[/quote]

Megfelel ,nekem is TECOM-om van igaz 3030-as
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#682 Felhasználó inaktív   Pella 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 28. 14:33

Kiraktak több tucat MOPHUN programot (49 demót) karácsonykor
[url="http://"http://www.myt610.net"]http://www.myt610.net[/url]
rengeteg MIDI csengőhang, téma, háttérkép is található itt!!!
Jó játékot :)

(MOPHUN-nál az *.mpn kiterjesztésű állományokat kell letölteni, majd infrán vagy BT -átküldeni a T610-re.
Jobboldalt alul a download link -el lehet letölteni ...
)

#683 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 14:50

Használ vki bluetooth headsetet hozzá?? Mennyit bír a headset kb??
"Bár a Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan, ez mégsem szabad, hogy könnyelműségre csábítson!"
[Telefonom: 30/568-0668]

#684 Felhasználó inaktív   suncee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 16:43

sziasztok kerlek segitsetek, feltettem en is ezt a floAt's Mobile Agent nevezetu progit, de nem tudja inicializalni a telot :(( ez mitol lehet ? azert nem ertem, mert a "sima" win driverrel hangot, kepet tudok kuldeni, tehat ott latjak egymast (a dongle, meg a telo), de a program egyszeruen nem latja a telomat

Kerlek irjatok le nektek hogy van beallitva a soros port (mar ha egyaltalan azt kell beallitani, meg hogy utana az RTS, meg a DTR mire van allitva (egyebkent azok mik ?!?!)
Egeybkent pontosan ezt irja ki : connection : wait timeout aztan ezutan persze connection : failed ! :(

Sorry hogy igy ossze vissza irkalok mindent

segitsegeteket elore is koszonoM !

bye all !

#685 Felhasználó inaktív   suncee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 22:45

nah akkor valaszolnek magamnak ! :)

ha valaki szinten ilyen szerencsetlen lenne mint en voltam akkor annak itt a valasz ! :

[url="http://"http://fma.xinium.com/forums/index.php?showtopic=32"]FMA connection help ![/url]

nah bye all

sun

#686 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 20:36

Sziasztok!
Tetszik nekem ez a tlefon, egy dolog riaszt el a megvételétől, ez pedig a térerő probléma. Eddig S55-öt használtam, ott soha nem volt ilyen gondom.
Mennyire valós ez a probléma a mindennapi használat során?
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#687 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 21:04

Nekem eddig egyáltalán nem volt gondom a térerővel. Vodás a telcsim és Budapesten használom. Nyugodtan vágj bele!

Üdv.
brenci

POWERED By: AMD Athlon & suxxelero 2Mbit

#688 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 21:28

Köszi a gyors választ! :)
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#689 Felhasználó inaktív   Ghoost 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:46

Csáó, sziasztok. Nem tudjátok hogy magyarországon lehet-e T610-eshez mp3 playert kapni??
Köszi a válaszokat! :cool:

#690 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 10:57

Üdv mindenkinek! Karácsonyra megleptem magam egy ilyen telóval és úgy első neki futásra nagyon tetszik. A gondom csak az vele, hogy elfelejtettem a wap-ot a West*lnél beállítatni. Na gondolom sebaj, kértem a Sonyericcson honlapról egy wap beállítást, ami meg is érkezett, de azzal sem műxik. Ez az első wap-os telóm szal nem tudom még mit kéne beállítani. Pls help!
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#691 Felhasználó inaktív   pedro555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 05:05

idézet:
Ezt írta Erős Pista:
Üdv mindenkinek! Karácsonyra megleptem magam egy ilyen telóval és úgy első neki futásra nagyon tetszik. A gondom csak az vele, hogy elfelejtettem a wap-ot a West*lnél beállítatni. Na gondolom sebaj, kértem a Sonyericcson honlapról egy wap beállítást, ami meg is érkezett, de azzal sem műxik. Ez az első wap-os telóm szal nem tudom még mit kéne beállítani. Pls help![/quote]

Asszem az is működik, hogy felhívod a westel 184-et, és ha kéred, az operátor szépen megküldi neked a beállításokat valami speckó sms-félében, neked csak fogadnod kell és onnan működik. Úgy emlékszem én is valahogy így állítottam be az enyémet. Remélem, nem mondtam nagy hülyeséget. P.

#692 Felhasználó inaktív   Gyulamester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 08:20

idézet:
Ezt írta Erős Pista:
Üdv mindenkinek! Karácsonyra megleptem magam egy ilyen telóval és úgy első neki futásra nagyon tetszik. A gondom csak az vele, hogy elfelejtettem a wap-ot a West*lnél beállítatni. Na gondolom sebaj, kértem a Sonyericcson honlapról egy wap beállítást, ami meg is érkezett, de azzal sem műxik. Ez az első wap-os telóm szal nem tudom még mit kéne beállítani. Pls help![/quote]

A hivatalos SE letöltés nálam működik. Próbáld a Kapcsolódás/WAP-beállítások/WAP-profilok menüben kiválasztani az SMS-ben megküldött profilt.

#693 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 08:26

idézet:
Ezt írta Gyulamester:

A hivatalos SE letöltés nálam működik. Próbáld a Kapcsolódás/WAP-beállítások/WAP-profilok menüben kiválasztani az SMS-ben megküldött profilt.
[/quote]

Az van beállítva és azzal nem megy. Mondjuk ami gyanús nekem az az, hogy a felhasználói névhez és jelszóhoz nincs írva semmi. Ezt honnan tudom megszerezni?
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#694 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 11:26

WAP-os szolgáltatást rendeltél?

Én pannononos vagyok, és nekem is ez az első wapos telefonom, de még ezen sem használtam. :D
Szemezgetek a PannonWAP szolgáltatással, ami viszonylag olcsó, és állítólag egész jó. Van aki ezt használja?

#695 Felhasználó inaktív   Gyulamester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 11:40

idézet:
Ezt írta Erős Pista:

Az van beállítva és azzal nem megy. Mondjuk ami gyanús nekem az az, hogy a felhasználói névhez és jelszóhoz nincs írva semmi. Ezt honnan tudom megszerezni?
[/quote]

Bocsi,elfelejtettem, azon belül még van pár lehetőség. Ha nincs GPRS aktiválva, akkor a Wap-profilok közül válaszd ki a GPRS nélkülit, majd Szerkeszt,Kapcsolódás, majd próbáld ki a GPRS nélküli fiókokat.

#696 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 12:11

idézet:
Ezt írta Gyulamester:

Bocsi,elfelejtettem, azon belül még van pár lehetőség. Ha nincs GPRS aktiválva, akkor a Wap-profilok közül válaszd ki a GPRS nélkülit, majd Szerkeszt,Kapcsolódás, majd próbáld ki a GPRS nélküli fiókokat.
[/quote]

Sirály! Így már műxik. Asszem a GPRS-t is aktiváltatni fogom. Ha W*steléknél aktiválom a szolgáltatást (asszem az 1777-et kell hívni ezért), akkor gondolom át kell majd állítani a WAP GPRS profilra, de kell még majd valami mást is állítanom?

#697 Felhasználó inaktív   Gyulamester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 12:24

idézet:
Ezt írta Erős Pista:

Sirály! Így már műxik. Asszem a GPRS-t is aktiváltatni fogom. Ha W*steléknél aktiválom a szolgáltatást (asszem az 1777-et kell hívni ezért), akkor gondolom át kell majd állítani a WAP GPRS profilra, de kell még majd valami mást is állítanom?
[/quote]

Természetesen. Ha jól emléxem, a D*m*n* GPRS 1777-n keresztül aktiváltatható.

#698 Felhasználó inaktív   vb 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 14:34

Üdv!

Internetezére (GPRS), a telefonon lévő anyagok kezelésére melyik megoldást ajánljátok:

1. Bluetooth
2. IRDA
3. USB kábel (pl. DCU-11)?

Elsődleges szempont a megbízható, problémamantes működés.
Bluetooth ill. IRDA esetén kokrét HW is jöhet, ami garantáltan működik a telefonnal.

Köszi a választ!

#699 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 15:20

idézet:
Ezt írta vb:
Üdv!

Internetezére (GPRS), a telefonon lévő anyagok kezelésére melyik megoldást ajánljátok:

1. Bluetooth
2. IRDA
3. USB kábel (pl. DCU-11)?

Elsődleges szempont a megbízható, problémamantes működés.
Bluetooth ill. IRDA esetén kokrét HW is jöhet, ami garantáltan működik a telefonnal.

Köszi a választ!
[/quote]

Szerintem emiatt befektetni kékfogba felesleges, szóval 2 v. 3. Az infrából bármely jó ami szabványos (4000-8000 ft alaplapi vagy hordozható típustól függően). Talán a kábeles megoldás kevesebb akksit zabál.

#700 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 08. 08:47

Nah szolgáltatónál aktiváltattam a GPRS WAP-ot. Profilt átállítottam GPRS-re. Eredmény nem megy a WAP. Pedig a kis háromszöget odateszi a térerő fölé jelezve, hogy GPRS-t szeretne használni. Mit kell még beállítani? Van egy ilyen menü az a Kapcsolódásban, hogy Adatkommunikáció. Itt nem kellene még valamiket beállítani? És itt van egy olyan rész, hogy SMS küldése GPRS-en keresztül, ez mit jelent?
Előre is köszi!

[ 2004. január 08.: Erős Pista szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.