HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#801 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:21

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 10:12

Üdv! Van nekem egy BT Dongle-m. Float Mobil agenttel tudok rá tenni, levenni róla mindent. Ez eddig ok. Most a kérdések:

Ha az eddigieket jól értelmezem, ha én soft-ot frissítek rajta otthon, akkor ugrik a gar, ugye?
Más. Próbálta már valaki távirányítóként használni a telót PC-hez? Ha igen, milyen progival, és milyen beállításokkal?

Ha softot frissítesz akkor mindeenképpen ugrik a gari, de blue-n keresztül nem is nagyon tudsz frissítreni...
[ Trabi™ ]

#802 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 09:43

Hali!
Kicsit leküzdötte magát a topic.. lehet hogy mindenki eladta a t610-esét?:)
Igazából az érdekelne, hogy nem várható-e (igaz t630 -ashoz kéne nekem ) olyen szoftververzió, ami pl. a fülhallgató profilban a csengetési zenét a fülhalgatóban is hallhatóvá teszi, nem csak a telcsi csörög valahol a kabátzsebemben, ami azért nem jó, mert hiába állítok be különböző csengési hangokat, azt ha nem hallom (kabátban autóban), nem tudom eldönteni ki hív, pedig azoknak pont az a lényege.
Ha t610-re már van ilyen szoftver , akkor reménykedhetek, hogy a 630-asra is lesz majd, ha meg nincs... akkor írjunk sok sok levelet az SE-nek, hogy ugyan csinálják már meg ilyenre.
A másik ami nem tetszik, hogy a hívásmenüben nem időrendi sorrendben vannak akik hívtak, vagy akiket hívtam, vagy nem fogadtam a hívást, hanem mindig oda teszi, amelyik pozícióban egyszer már előfordult, és akkor kereshetem, hogy most akkor ki is hívott, akit nem fogadtam a sok közül. Jó lenne, ha azt a hívót rögtön a sor elejére tenné... nemis tudom más telefonoknál ilyet még nem tapasztaltam:(

#803 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 11:44

Úgylátszik mindenki csak sonkát eszik, és nem fórumozik :)
Én most azt nem vágom, hogy a telcsihez adott progi nálam nem tud szinkronizálni az outlook-kal, már 4-5-ször telepítettem, de mindig ugyanaz. Vagy nem találja meg a progit ( az indítás után) , vagy azt írja , hogy helytelen username :mad:
X*r ez a gyári progi, az FMA pedig elmenti az adatokat ugyan, de a telcsire visszatölteni nem tudja, vagy csak darabonként :confused:
Export all nem müxik..másnak igen?

#804 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 16:37

Szia!
Egyik ismerősömnek van egy Ericsson T610es telefonja. A gondunk az, hogy felraktuk a hozzá kapott programokat, de semmivel sem tudtuk a mobilról feltölteni a képeket a gépre. Egy netről letöltött nemhivatalos programmal tudtam megcsinálni ftp-s segítséggel, hogy a gépre rekjuk a képeket, de ez nem az igazi megoldás. Szoval hogyan oldható meg, vagy milyen programmal? Jah és adatkábelen keresztül!
Elősre is köszi a segítséget!
Üdv, Bajsz

#805 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 17:29

Idézet: bajsz - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 17:42

Szia!
Egyik ismerősömnek van egy Ericsson T610es telefonja. A gondunk az, hogy felraktuk a hozzá kapott programokat, de semmivel sem tudtuk a mobilról feltölteni a képeket a gépre. Egy netről letöltött nemhivatalos programmal tudtam megcsinálni ftp-s segítséggel, hogy a gépre rekjuk a képeket, de ez nem az igazi megoldás. Szoval hogyan oldható meg, vagy milyen programmal? Jah és adatkábelen keresztül!
Elősre is köszi a segítséget!
Üdv, Bajsz

Töltsd le EZT , kábel segítségével tudsz fel-le tölteni a progival.

Szerkesztette: agabe 2004. 04. 12. 17:33 -kor

#806 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 07:41

Idézet: agabe - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 16:34

Töltsd le EZT , kábel segítségével tudsz fel-le tölteni a progival.

Köszi, megvan. De hogy lehet feltölteni gépre a képeket? Még nem találtam meg, bár lehet hogy csak azért mert még nincs itt a telefon.
Köszi a progit!
Üdv, Bajsz

#807 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 17:38

Idézet: bajsz - Dátum: 2004. április 13, kedd - 8:46

Köszi, megvan. De hogy lehet feltölteni gépre a képeket? Még nem találtam meg, bár lehet hogy csak azért mert még nincs itt a telefon.
Köszi a progit!
Üdv, Bajsz

Telcsi nélkül nehéz lesz a progit használni, ugyanis amig nem detektál semmit a kábelen, addig nem is müxik semmi :)
Ha már rácsatlakoztattad a telcsit, akkor miután a program bazonosította, utána a felső ikonsoron lesz egy olyan telefon formájú, balra mellette kék nyilak, és a neve: send to phone. Na innen már egyszerü lesz :) Azért az fontos, hogy a képek amiket küldesz rá, azok 128*127-esek legyenek, mert csak azokat ismeri fel a telcsi.( különben nem lehet megnyitni a file-okat )

#808 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 08:05

Idézet: agabe - Dátum: 2004. április 13, kedd - 16:43

Telcsi nélkül nehéz lesz a progit használni, ugyanis amig nem detektál semmit a kábelen, addig nem is müxik semmi :)
Ha már rácsatlakoztattad a telcsit, akkor miután a program bazonosította, utána a felső ikonsoron lesz egy olyan telefon formájú, balra mellette kék nyilak, és a neve: send to phone. Na innen már egyszerü lesz :) Azért az fontos, hogy a képek amiket küldesz rá, azok 128*127-esek legyenek, mert csak azokat ismeri fel a telcsi.( különben nem lehet megnyitni a file-okat )

Na igen ez ment is eddig is.  :omg:  De az a kérdésem, hogy a telefonon készített képeket hogyan lehet átrakni a számítógépre???

#809 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 19:08

Idézet: bajsz - Dátum: 2004. április 14, szerda - 9:10

Na igen ez ment is eddig is.  :omg:  De az a kérdésem, hogy a telefonon készített képeket hogyan lehet átrakni a számítógépre???

Ehh.. elég egyszerű a float mobil agent... a bal oldalon ott a phone explorer rész, abban ott a files mappa, abban pedig a képek mappa. Ha erra kattintasz akkor a főablakban ott láthatóak a képfile-ok, bármelyikre rákattintva a send to phone ikon mellett már aktív lesz a download from phone ikon is, arra katt..és máris tölti le a képet ahova akarod. ( ha a képfile-on jobbgombot nyomsz, akkor előjön egy kis menü, ahol szintén ott a download from phone ikon, és ugyanaz a funkciója is. ) sms-t is tudsz írni ha a fenti sávon az sms ikon-ra kattintasz, stb.. de aszondom próbálgasdd.. nem olyan bonyolult, menni fog.

#810 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 19:18

Idézet: agabe - Dátum: 2004. április 14, szerda - 18:13

Ehh.. elég egyszerű a float mobil agent... a bal oldalon ott a phone explorer rész, abban ott a files mappa, abban pedig a képek mappa. Ha erra kattintasz akkor a főablakban ott láthatóak a képfile-ok, bármelyikre rákattintva a send to phone ikon mellett már aktív lesz a download from phone ikon is, arra katt..és máris tölti le a képet ahova akarod. ( ha a képfile-on jobbgombot nyomsz, akkor előjön egy kis menü, ahol szintén ott a download from phone ikon, és ugyanaz a funkciója is. ) sms-t is tudsz írni ha a fenti sávon az sms ikon-ra kattintasz, stb.. de aszondom próbálgasdd.. nem olyan bonyolult, menni fog.

Köszi szépen a segítséget, majd próbálom ha lesz teló!

#811 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 20:27

Idézet: bajsz - Dátum: 2004. április 14, szerda - 20:23

Köszi szépen a segítséget, majd próbálom ha lesz teló!

Asszem lemaradtam valahol.. most akkor épp nincs telo?? :) Mert azthittem mivel a képletöltés már ment, akkor van telo... vagy csak néha van???

#812 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 20:35

Idézet: agabe - Dátum: 2004. április 14, szerda - 19:32

Asszem lemaradtam valahol.. most akkor épp nincs telo?? :) Mert azthittem mivel a képletöltés már ment, akkor van telo... vagy csak néha van???

Egyik ismerősöm telója!  :)

#813 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 21:51

Hello
Van már valakinek T630-as telefonja?
Lehet hogy beszámíttatom a platinakártya pontjaimat egy ilyenbe. Legalábbis ezen filózom...
Szóval az érdekelne, hogy a gyakorlatban miben jobb mint az előd T610? Hogy elvileg miben jobb azt tudom a leírásokból.
Tényleg jobb a kijelző? Rokonlánynak van 610-ese, hát el tudnék képzelni kontrasztosabbat is.
Igazából eddig off NOKIA fanatic voltam, de a mostani Nokiák egyre gyengébb eresztések, még a 6230-ban látok esetleg némi remény, de az még odébb van, meg gondolom 2x ennyibe fog kerülni. Meg ez most úgyis asszonynak kéne és legyen már neki is 1x vmi menő készüléke  ;)
[ASUS P4P800-E Deluxe] [IntelP4 2.4@3.2 NW] [CoolerMaster IHC-L71] [Kingston HyperX PC3500 512MB] [Infineon PC3200 512MB] [Samsung SP1614N 160GB HDD] [Gigabyte ATI Radeon X700 256MB] [LG GSA-4120B] [LG DRD8160B] [ENERMAX EG365P-VE FCA] [Codegen 6054L] [Samsung 172X LCD]

#814 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 06:17

Idézet: laspring - Dátum: 2004. április 14, szerda - 22:56

Hello

Hali!
Nekem van, sztem  a kijelzője tényleg jobb, ITT egy leírás róla angolul, amiben összehasonlítják a 610-el (legalábbis a szövegben). Ha az ár kicsit számít, akkor jobban jársz a 610-essel, mert a kijelzőn kívűl nem sokban különböznek...talán valami Instant Messaging support még ami nincs benne a 610-ben, 1ébként nekem jobban tetszik a 630-as, de abból is a fehér, aranykártyáért viszont westel-nél csak feketét kapsz,  ez ízlés dolga :)
Összeségében a gombjai nekem jobban bejönnek mint a 610-esé, a használata megegyezik a mind2-nek, tehát jó. ( ha szereti az asszony a kihajtható telcsit, akkor Z600-ast vegyél neki, az ugyanolyan kijelzővel van mint a t630-as, és persze ugyanaz a tudás is, csak a forma más )
6230-ast már lehet kapni amugy.. asszem 120-130 ezer között van fotex-nél, meg egy-két helyen.

Szerkesztette: agabe 2004. 04. 15. 06:25 -kor

#815 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 15. 08:12

Idézet: laspring - Dátum: 2004. április 14, szerda - 21:56

Hello
Lehet hogy beszámíttatom a platinakártya pontjaimat egy ilyenbe. Legalábbis ezen filózom...
Szóval az érdekelne, hogy a gyakorlatban miben jobb mint az előd T610? Hogy elvileg miben jobb azt tudom a leírásokból.
Tényleg jobb a kijelző? Rokonlánynak van 610-ese, hát el tudnék képzelni kontrasztosabbat is.
Igazából eddig off NOKIA fanatic voltam, de a mostani Nokiák egyre gyengébb eresztések, még a 6230-ban látok esetleg némi remény, de az még odébb van, meg gondolom 2x ennyibe fog kerülni. Meg ez most úgyis asszonynak kéne és legyen már neki is 1x vmi menő készüléke  ;)

szerintem meg egy t610/t630cal is jobban jarsz, mint egy 6230cal. :D
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#816 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 19:26

Idézet: ]{ukac7 - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 7:17

szerintem meg egy t610/t630cal is jobban jarsz, mint egy 6230cal. :D

Ezt gondoltam itt a Sony-Ericsson fórumon...  :hinta:

Szerkesztette: laspring 2004. 04. 15. 19:27 -kor

[ASUS P4P800-E Deluxe] [IntelP4 2.4@3.2 NW] [CoolerMaster IHC-L71] [Kingston HyperX PC3500 512MB] [Infineon PC3200 512MB] [Samsung SP1614N 160GB HDD] [Gigabyte ATI Radeon X700 256MB] [LG GSA-4120B] [LG DRD8160B] [ENERMAX EG365P-VE FCA] [Codegen 6054L] [Samsung 172X LCD]

#817 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:35

Idézet: laspring - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:31

Ezt gondoltam itt a Sony-Ericsson fórumon...  :hinta:

Mingyá teszek fel neked Uw-re képeket a telcsi kijelzőjéről, saját készítés, csak regisztrál éppen az uw. Addig is aszondanám, menj be egy electroworld-be, t630-as szokott lenni ott, talán már nokia6230-as is, és ott hasonlítsd össze, akkor tuti látod majd melyik tetszik jobban.

#818 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 21:28

Na ittvan pár kép közelről fényképezve, kicsit resize-olva, hogy ne legyen olyan nagy

tigris
zsiraf
szornyrt
menu1
ikrek

ez az utolsó meg messzebről van vakuval, ezen látszik, hogy fényben is látható a kijeltő, bár napon azért ennél gyengébben, de napot nem tudtam most sütésre bírni :)

ikrekvakus

A legjobb, ha a képet teljes méretben nézed, mert különben mindenféle rács-csíkok
látsszhatnak az exploer ablakában, amik eredetileg nincsenek ott.

Üdv.

Szerkesztette: agabe 2004. 04. 15. 21:32 -kor

#819 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 09:20

Idézet: agabe - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 20:28

Na ittvan pár kép közelről fényképezve, kicsit resize-olva, hogy ne legyen olyan nagy

Wow! Köszi!
Így fényképen tényleg nem rosszak. Majd élőben is megnézem.
De szerintem ilyent veszek Kedvesemnek.  :cool:
Végülis 31E-t biztos megér

Szerkesztette: laspring 2004. 04. 17. 09:22 -kor

#820 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 17:07

Idézet: laspring - Dátum: 2004. április 17, szombat - 10:20

Wow! Köszi!
Így fényképen tényleg nem rosszak. Majd élőben is megnézem.
De szerintem ilyent veszek Kedvesemnek.  :cool:
Végülis 31E-t biztos megér

31E-t tuti megér :).. ennyiért nekem is hozhatnál még1-et :D:D

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43