HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon DSLR topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon DSLR topik

#361 Felhasználó inaktív   zsozso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 02. 16:45

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. júl. 2., péntek - 6:51

Értem én, csak aki ennyi pénzért akar 500-as telét, az ne nyafogjon, ne várja, hogy versenyképes megoldást talál a 6-7000€-s  obival szemben.

Ezt mondjuk így van. A képminőséggel nagyon nagy baj nem lehet, viszont a villám autófokusz ügyében azért szkeptikus vagyok. Akkor pedig marad a hold és még néhány statikus téma

#362 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 17:43

Ez nem reklám akar lenni, de kicsit nem értem a dolgot. Medikernél a 300D kitet most 256mb-s cf kártyával és portrémarkolattal adják 240k netto-ért... A markolat 65k netto külön. Ennyire nem viszik a 300D-t, hogy ilyen olcsó?

#363 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 20:43

Idézet: saen - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 18:43

Ez nem reklám akar lenni, de kicsit nem értem a dolgot. Medikernél a 300D kitet most 256mb-s cf kártyával és portrémarkolattal adják 240k netto-ért... A markolat 65k netto külön. Ennyire nem viszik a 300D-t, hogy ilyen olcsó?

egész jó ár.

az más kérdés, hogy a nettó 65K markolat ár magában eléggé "vicces".

100$ (20ezer ft) + 25% áfa, +8% vám, és 50$ postából bárki megveheti :)

néha gondolkozok is, hogy vegyek...

Szerkesztette: WiZARD 2004. 07. 03. 20:44 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#364 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 20:55

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 21:43

az más kérdés, hogy a nettó 65K markolat ár magában eléggé "vicces".

Ebben totál egyetértünk.

#365 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 10:31

Régebben kérdeztem, mennyit lehet még fotózni a feles töltés jelzést követően. Nos, kipróbáltam, legalább 200 képre jó még. Egyébként egy töltéssel túl vagyok a 600. képen, vaku és visszanézés nélkül (illetve néhány kép manuális visszanézésével). Le a kalappal, csodás fogyasztás. :respect:  :respect:  :respect:
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#366 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 14:12

Idézet: saen - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 21:55

Ebben totál egyetértünk.

már le is csaptam egy markolatra, 23ért megkaptam :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#367 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 13:54

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 15:12

már le is csaptam egy markolatra, 23ért megkaptam :)

Dejo neked ;)
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#368 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 13:55

Letezik valamilyen megoldas, amivel a 300D-ben levo CF kartyat egy kulon meghajtokent lehet kezelni win alatt?

#369 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 14:16

Idézet: saen - Dátum: 2004. júl. 3., szombat - 18:43

Viszik a 300D-t, csak termeszetesen kulfoldrol, ahol normalis aron adjak ezeket a cuccokat, nem ilyen gusztustalan rablo modon, mint kishazankban.

En most egy Canon EF 28-135 IS USM-re gyurok, amit a medikernel pl 180e+afa -ert adnak (nem rablo banda, a dehogy), mig Becsben 480 Euro, ha jobban szetez az ember 450-ert is talal.

Mellesleg 1 oraja lecsusztam egy ebayes aukciorol, ahol 360 euroert megkaparinthattam volna egyet hasznaltan + 2 szurovel + napellenzovel.

#370 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 06:57

Idézet: TNTmax - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 14:55

Letezik valamilyen megoldas, amivel a 300D-ben levo CF kartyat egy kulon meghajtokent lehet kezelni win alatt?

Nekem XP alatt nem sikerült, csak a saját szoftverén keresztül letölteni a gépről, amúgy meg nem is érdemes, olyan lassú. Rögtön venni kell hozzá egy kártyaolvasót.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#371 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 07:35

Idézet: TNTmax - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 14:55

Nem lehet, mivel csak Twain driveren keresztül kezeli a gépet (olyan, mintha scannelnél, vagy soros porton töltenél le valamilyen eszközről képeket.) Nem is értem, hogy 2004-ben egy USB-s eszköznél hogy a fenében alkalmazhattak ilyen módszert... Már a legegyszerűbb gagyi mp3 lejátszótól az az elvárás, hogy Mass Storage Device-ként lássa (mivel azt pl. azonnal kezeli a linux is, ráadásul bármely win2000/XP-s gépen meghajtóprogram nélkül lehetne kezelni)
Ahogy Thrawn írta be kell ruházni egy 2-3e Ft-os USB-s kártyolvasóba (ha notebookod van, akkor egy CF->PCMCIA adapterbe)

ZooLee

#372 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 08:39

Még a gépről történő áttöltéshez annyit, hogy amennyiben az akku töltésjelzője már nem fullon van, nem is hajlandó elindítani az áttöltést, reklamálja a teljesen feltöltött akkut. :reklamacio: A nénikéjét, azt. :mad:

#373 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 13. 12:22

Koszi a valaszokat. Ez tenyleg sajnalatos hogy csak TWAIN driveren keresztul megy a dolog..

Egyebkent mint azt az alairasom is tanusitja, megvalok ettol a nagyon jo geptol. Tul draga nekem, az en hobbis szintemhez. (De nagyon jo erzes egy ilyet birtokolni  :cool: )

#374 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 14. 15:10

sziasztok!

a Dpreview fórumán találtam egy összehasonlító képet. valaki kérte, hogy egy 1-es szériájú vázról készült képet mutassanak, lehetőleg a "felkelővel" együtt (gy.k.: Rebel --> felkelő :) )...

itt látható...

érdemes a lencséket is összehasonlítani, főleg a nagyobbik üveget sasoljátok. drámai, nem?
üdv!
.
.
.

#375 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 14. 15:44

Egy 1.2-es fényerejű objektív mégis milyen legyen, valahol be kell férni a soksok fénynek, meg különben is a felkelőt láthatóan közelebb rakták ezért ilyen nagy... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#376 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 08:21

Miért nem a 300D-re tették az EF 85/1.2-t? Úgy jobban nézett volna ki. :up:  :D

#377 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 08:39

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. júl. 15., csütörtök - 8:21

Miért nem a 300D-re tették az EF 85/1.2-t? Úgy jobban nézett volna ki. :up:  :D

egy megmoddolt kit lencsét pedig a MkII-re és akkor egész érdekes képeket lehetne csinálni. a nagy gonosz fekete vázon a kis félénk optika ott figyelt volna... :)

üdv!
.
.
.

#378 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 08:55

Idézet: donphobos - Dátum: 2004. júl. 15., csütörtök - 9:39

egy megmoddolt kit lencsét pedig a MkII-re és akkor egész érdekes képeket lehetne csinálni. a nagy gonosz fekete vázon a kis félénk optika ott figyelt volna... :)

üdv!

:nevet:

Vizuális típus vagyok, el tudom képzelni.

#379 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 08:56

azért a 300d is tud nagy lenni :)

Kép

(bocs, a szar minőségű képért, de magas iso, sötét fürdőszoba...)

(jah és nem kitörött a csuklóm, hanem tükröztem a képet, hogy a feliratok jók legyenek :D)

Szerkesztette: WiZARD 2004. 07. 15. 08:57 -kor

#380 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 09:09

Idézet: WiZARD - Dátum: 2004. júl. 15., csütörtök - 9:56

azért a 300d is tud nagy lenni :)

<< kép >>
(bocs, a szar minőségű képért, de magas iso, sötét fürdőszoba...)

(jah és nem kitörött a csuklóm, hanem tükröztem a képet, hogy a feliratok jók legyenek :D)

Majd ha valamikor ráaggatod a 100-400 L-t is, akkor aztán vér profi lesz. :up:  :D

Szerk: 100-400 L persze ütközésig kihúzva, napellenzővel.

Szerkesztette: Thrawn 2004. 07. 15. 09:10 -kor

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.