Idézet: csövike - Dátum: 2004. júl. 20., kedd - 11:34
Mit hallottál róluk, én nem ismerem a Sandisket? Ha a megbízhatóságával van gond, az tényleg gázos, akkor ellenjavallt. Viszont nagyon sokan (gondolom ők szép számmal a számítógépek tuningőrültjei közül kerülnek ki) szidnak gyártmányokat, hogy nem elég gyorsak. Na, az ilyenekre nem kell odafigyelni. Egyrészt már Wizard fentebb írta, hogy a 300D nézőpontjából a sebesség gyakorlatilag nem számít. Visszaolvasásnál meg nem mindegy, hogy az 1GB-os kártyáról 4 vagy 6 perc alatt töltöd le a képeket? Szerintem mindegy. Szóval szvsz a legfontosabb a megbízhatóság. Hogy ha hazaértél, akkor tutira ott találd a képeidet a kártyán, visszanyerhető állapotban.
Szerk: most látom, belinkeltél egy microdrive ajánlatot is. Lehet, hogy rigolya, de nekem a gépemben ne legyen HDD, a világért sem. Nem bízom bennük. De mondom, ez már csak rigolya a részemről.
Szerkesztette: Thrawn 2004. 07. 20. 10:48 -kor
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.