Elküldve: 2005. 07. 07. 19:29
Nos en kozben tesztelgettem a 28-300-ast, és van pár tapasztaltom vele, de egyelore még elég kevés mert a tolto a géphez a jovo heten jon csak, és elobb-utobb idoszeru h lemeruljon már az akksi, de nem eroltetem nagyon a dolgot.
Valoban kicsit problémas az, hogy 300 mm kornyeken 6.5 az F, és hgoy kicsit lágyak a képek, azonban még keresgélek polárszűrőt az obira, ami lehet h tovább rontja majd a dolgokat, de legalább a szineken javit egy kicsit. Az a gond hogy valamiert igényt érzek a minimum 300-as obi meglétére, sőt szoktam használni is elég sűrű, az Olympuson is 380ig szoktam volt kihuzni elég sokszor, annak ott volt a vége. Mivel azonban nincs keretem egy 400-500e -s 2.8-as obira, sőt egy 150-es USM-L -re se nagyon, ezert ugy erzem hogy megfelelo valasztas volt, legalábbis nem jöttem még rá, hogy ennyiert jobbat találtam volna. Majd ha lesz toltő, és több napsutes is mint a héten akkor kimegyek egy kicsit a szabadba lőni, meg addig keresek szurot is.
Mégegy: a CA szintje tűrhető, jobb, mint az Olympuson volt, pedig az se nagyon zavart, eddig csak egy képemen sikerult felfedezni a lila vonalakat, de ott is csak ha ránagyitottam a képre.
üdv
v
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]