HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon DSLR topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon DSLR topik

#2921 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:54

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 18:25

pasz :)

http://www.erotikaki...tas.hu/main.php

Valaki hozza majd el az egyik fölös vakuját nekem. :)

#2922 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:26

eszpe, a vosonic még most is kell, lecsusztam rola ebayen.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2923 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:16

na, megvettem a tokinát és kész :D
a tamront talan majd holnap.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2924 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:32

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 19:16

na, megvettem a tokinát és kész :D
a tamront talan majd holnap.

Tokina 12-24-et?  :eek:
Gondolom E-Bay...
Ha kézhezkapod, esetleg majd írsz róla egy hosszú Reviewt számunkra(számomra)?
Esetleg majd egyszer személyesen is megnézhetem?  :rolleyes:

#2925 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:34

Igen a 12-est, Ebay, uj 450€+30 szallitas, és utalok ha minden igaz szal még talán bannktg. is de nemtom.
Ha megkapom mindenkepp teszek fel kepeket bar sztem csak a jovo heten lesz itt, bár szeretem ha most itt lenne pentekig mert hetvegen programom van ahol tudnam használni.
Vmikor majd osszefutunk megmutatom, addira lesz tan Tamron 28-75 is.

#2926 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:45

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 19:34

Igen a 12-est, Ebay, uj 450€+30 szallitas, és utalok ha minden igaz szal még talán bannktg. is de nemtom.
Ha megkapom mindenkepp teszek fel kepeket bar sztem csak a jovo heten lesz itt, bár szeretem ha most itt lenne pentekig mert hetvegen programom van ahol tudnam használni.
Vmikor majd osszefutunk megmutatom, addira lesz tan Tamron 28-75 is.

Köszönöm. Lehet, hogy élni fogok a lehetőséggel. Nem olyan sürgős, mert szept.1-én megyek a párommal Mallorcára 12 napra  :cool: . Bocsi, hogy ezt úgy hangoztatom, de úgy várom már, mint egy kisgyerek.  :p
A 28-75-ös rész meg...Megnézném, de már van egy Canon 28-135 USM IS-em, azzal elégedett vagyok  :p .

#2927 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:49

De az nem 2.8-as, és asszem kicsit dragabb is, és nemtom h télleg jobb-e.

#2928 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:06

1. wizard: én is mennék, félek nem engednek be, mint kiskorút ;D kuvvva annyukat :>
2. wyco: nagyon jól jártál mondhatom ;D 480*250 nálam 120 E edigitalnál meg 133E jah és tegyük hozzá MAGYAR GARANCIA, szerintem ezt kicsit benézted.
Dallas-one

#2929 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:07

Csak és én is sorba állné ka tesztelők közé ;D
Dallas-one

#2930 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:15

Idézet: Dallas-one - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 22:06

1. wizard: én is mennék, félek nem engednek be, mint kiskorút ;D kuvvva annyukat :>
2. wyco: nagyon jól jártál mondhatom ;D 480*250 nálam 120 E edigitalnál meg 133E jah és tegyük hozzá MAGYAR GARANCIA, szerintem ezt kicsit benézted.

Nem baj, ha tizenharomezerrel jobban kijovok belole, már az is valami.

#2931 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:53

Idézet: Dallas-one - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:06

Edigitalnál nem magyar garancia van, hanem bolti, magyar márkaszervíz nem fogadja el.
Olvassd majd el az Edigitalnál a 350D-s hozzászólásokat.
Ők is németországból veszik...Ha gond van vele,amit itt nem tudnak megcsinálni (miért tudnának...), ill. nincs raktáron, úgyis külhoni segítség lesz. A hozzászóló kb. 6 hetet várt az egy hetes 350D-s meghibásodás után és még akkorse a sajátját kapta vissza, hanem az Edigital adott neki egy újat.

Szerkesztette: mtubi 2005. 08. 28. 22:54 -kor

#2932 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 06:59

Szerdán meghozták a várva-várt háttértáramat. Nem volt egyszerű. Először a Pixmania-tól rendeltem meg, de azok két hónap alatt sem tudták beszerezni, úgyhogy az Idealo.de-n rendeltem meg egy német cégtől.

A típusa Epson P-2000, itthon nem láttam forgalomban. Tud fogadni CF és SD kártyát, de külső kártyaolvasóval bármi mást is. 40GB-os a HDD, de ami a legfontosabb volt nekem, hogy iszonyat jó minőségű a 3,8"-os képernyője, valamint meg tud jeleníteni RAW fájlokat is.
itt van róla bővebb infó
Kép

Egyébként a Luminous Landscape-en olvastam róla először és rögtön megtetszett. Epson review

Most tesztelem, eddig már volt velem Lengyelországban és szombati Parádén is. Kicsit lehetne gyorsabb a RAW beolvasás, de egy mobil HDD-től ne várjon csodákat az ember. A kijelzője fantasztikus, akinek eddig mutattam, mindenki el volt ájulva. Lejátszik videót (folyamatosan 2,5 órát bír) és MP3-at is, igaz ezen funkciót még nem próbáltam.

#2933 Felhasználó inaktív   PETYA01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 07:04

Hmm... jó borsos ára van.
EPSON Photo Viewer P 2000

A TIPA (Technical Image Press Association) egyesület következõ címét nyerte el: "2005 legjobb képnézõje". P2000 digitális fotóalbum,...
122 569 Ft

#2934 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 07:05

Kár, hogy divx/xvid-et nem nyom.
Az lenne csak a kánaán.

#2935 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 07:15

Idézet: PETYA01 - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 8:04

Hmm... jó borsos ára van.
EPSON Photo Viewer P 2000

A TIPA (Technical Image Press Association) egyesület következõ címét nyerte el: "2005 legjobb képnézõje". P2000 digitális fotóalbum,...
122 569 Ft

Rohadt drága volt, de megyek egy hónapra Indonéziába fotózni és oda nem tudok notebookot vinni, úgyhogy kellett vennem egy ilyet.

#2936 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 08:13

Vosonic? :D
20e forint, ugyanezt tudja.

#2937 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 09:05

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 9:13

Vosonic? :D
20e forint, ugyanezt tudja.

Á, én azt hallottam hogy azon megcsúnyulnak a képek ha rámented, a zepszon viszont sokat javít rajta, sőt a (szerinte) elrontott képeket le se menti, így csak a jó képek maradnak meg... :D
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#2938 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 09:24

epsonnal árán kívül 1 baj van, lassú.

http://fhoude34.free.fr/PortableHD.htm  itt elég sok cuccról van elég sok info...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2939 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 12:52

Srácok igaz azt mondtam, nem költök jóideig fotós cuccra és spórolok kocsira, de nem bírtam ki és beszereztem egy 50/1.4 et  :D  :D  :D  :D
Dallas-one

#2940 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 13:07

Mennyit fizettél érte?

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.