Próbálkozok neked elküldeni a seleq-t, de sajnos az istenért nem akar menni nálunk a mélezés...
Nokia 3650
Elküldve: 2003. 06. 30. 12:03
Próbálkozok neked elküldeni a seleq-t, de sajnos az istenért nem akar menni nálunk a mélezés...
Elküldve: 2003. 07. 01. 07:54
idézet:
Ezt írta biglaci:
TopGun!
Próbálkozok neked elküldeni a seleq-t, de sajnos az istenért nem akar menni nálunk a mélezés...[/quote]
Az gaz!de varok turelmesen!
Elküldve: 2003. 07. 01. 10:28
idézet:
Ezt írta TopGun:
Az gaz!de varok turelmesen![/quote]
Nah, elvileg sikerült mélt küldenem.
Elküldve: 2003. 07. 10. 07:08
Elküldve: 2003. 07. 15. 14:00
Elküldve: 2003. 07. 19. 06:51
Várom a válaszokat!!!
Ha valaki el tudná küldeni az opera 3650-es full változatát azt nagyon megköszönném!!!!
Elküldve: 2003. 07. 19. 10:38
idézet:
Ezt írta suly:
Vettem tegnap egy bt fülest, és nem tudom összehozni öket, hogy működjenek. Van valakinek valami tapasztalata ilyen téren??? Egyáltalán tudja kezelni a fülest???
Várom a válaszokat!!!
Ha valaki el tudná küldeni az opera 3650-es full változatát azt nagyon megköszönném!!!![/quote]
abbol kiindulva hogy a nokia 7650 es csak adatkapcsolatra tudja hasznalni bt-jet.. a 3650 esen se fog nagyon menni..
Elküldve: 2003. 07. 19. 11:07
idézet:
Ezt írta TopGun:
Nah! vettem egy sorosporti infrat a telomhoz, megszenvedtem rendesen mire XP-re felnyomtam! 98 alatt az istennek sem mukodott!( viszont nem szakadt le egyszer sem! Ismerosnek alaplapi infraja van, azon probaltuk eloszor a telomat! na azon allandoan leszakadt! Egyebkent egyre jobban teszik a telefon! a SonyEricson T610 feltegla a nyomaba sem johet ennek! Es nem is olyan nagy a telo mint a reklamokban latszik! Mint tudjuk a reklamok hazudnak! egyszoval nem cserelnem el a masikkal semmi penzert![/quote]
Téglának tulzás.., legalábbis a méretei alapján inkább 3650 a tégla..
(ezzel nem akarok senkit bántani)
Oliver
+ Van egy xbox-om :)
http://www.xbox365.hu
Elküldve: 2003. 07. 19. 11:23
idézet:
Ezt írta Sumi:
abbol kiindulva hogy a nokia 7650 es csak adatkapcsolatra tudja hasznalni bt-jet.. a 3650 esen se fog nagyon menni..[/quote]
Én úgy tudom, hogy ez a különbség is van a két teló között, hogy ez már hangot is kezel a butuson.
Elküldve: 2003. 07. 25. 22:31
Én is szeretnék a csapathoz társulni! 3napja vagyok egy 3650 boldog tulajdonosa! samsung v200am volt előtt, azelőtt pedig millió egy telcsi de szines ez a második! a samsunghoz képest ez egy csúcs telefon! ott még a menüt se tudtam beállítani nemhogy programot telepíteni a memóriakártya meg úgy maga minden nagyon tuti! pár kérdésem lenne!például hogy pdf-be valaki irtam hogy megvan a magyar nyelvü nem lehetne azt megkapni valahogy??? illetve érdekelne még a pc suite program is mert a cdt még nem kaptam meg a telcsihez majd csak egy hét mulva és addig nem bírom már ki
Elküldve: 2003. 07. 29. 06:50
Elküldve: 2003. 07. 29. 10:12
Adva van egy ASUS P4-es notebook es egy MSI bluetooth.
Az istennek nem lehet kepet vagy hangot vagy akarmi mast kuldeni vele a gepre. Csak telefonkonyv bejegyzest. A geprol akarmit lehet kuldeni a telefonra, az internet is megy.
Mar szenne allitgattam mindent a bt-nal de semmi.
Mi a rak a gond?
Elküldve: 2003. 08. 21. 16:18
Hibaüzenetekkel mi van?
Közel a lemerüléshez v.mi ilyesmit írt ki: kernel-valami...
Ma vettük a telefont...
Elküldve: 2003. 08. 21. 18:47
20perc nyomkodas utan alaposan meguntam, es hozza sem ohajtok nyulni addig amig nem mukodik normalisan. (szamomra eleg gaznak tunik ez a telefon igy, ennyi penzert.. pfaajjj)
ja igen, voda garis a telefon, szoval hova vihetem?
(v2.50 van benne most)
Elküldve: 2003. 08. 21. 20:00
SynQ-t honnan lehet letölteni/ törést szerezni hozzá. (lassan beindul a mobil-warez
Elküldve: 2003. 08. 21. 21:28
idézet:
Ezt írta Buga_Laci:
Na halihó mindeenkinek!
Én is szeretnék a csapathoz társulni! 3napja vagyok egy 3650 boldog tulajdonosa! samsung v200am volt előtt, azelőtt pedig millió egy telcsi de szines ez a második! a samsunghoz képest ez egy csúcs telefon! ott még a menüt se tudtam beállítani nemhogy programot telepíteni a memóriakártya meg úgy maga minden nagyon tuti! pár kérdésem lenne!például hogy pdf-be valaki irtam hogy megvan a magyar nyelvü nem lehetne azt megkapni valahogy??? illetve érdekelne még a pc suite program is mert a cdt még nem kaptam meg a telcsihez majd csak egy hét mulva és addig nem bírom már ki(( ezek nagyon érdekelnének! amúgy nagykerbe láttam 7600+ÁFA-ért epox usb-s kékfogat megéri az mehet vele a cucc? előre is köszi légyszi valaki válaszoljon illetve pdf+ pc suite nagyon érdekelne! köszi cső[/quote]
Anyam... a mondatkezdo nagybeturol hallottal mar? Meg a mondatvegi pontrol? Altalaban a vesszorol?
Minden fenn van es letoltheto a Nokia.com-on.
A video recorder frissitest ajanlatos lehuzni: az eredeti nem vesz fel hangot, mig ezzel mar igen.
Itt van par kep meg video: [url="http://"http://hrc.webzeppelin.hu/-=Utils=-/blackout/"]http://hrc.webzeppel...ils=-/blackout/[/url]
Elküldve: 2003. 08. 21. 21:30
idézet:
Ezt írta Sumi:
abbol kiindulva hogy a nokia 7650 es csak adatkapcsolatra tudja hasznalni bt-jet.. a 3650 esen se fog nagyon menni..[/quote]
Marpedig ez mindenben jobb, mint a 7650-es - igy ebben is.
A BT halozatnal pl. KULON PONT az audio network (pl. headset) sharing.
No meg kulon arulnak is hozza ilyen fuleseket idekint.![]()
Elküldve: 2003. 08. 21. 21:44
mondhatjatok hogy keressek ra, de en csakazert sem fogok, jo ha itt figyelget a topik kozepen a szerviz cime/telszama szerintem.. ehehe
ps: az is jo kedves 3650 tulajok, ha megmondjatok hogyan vedjem ki azt a hibat mikor pl. vibrat ki/be akarom kapcsolni, es kiirja : "nincs eleg memoria, toroljon"...
nos, azthiszem ehhez a beallitasi lehetoseghez korulbelul 1 bit memoria szuksegeltetik..
Elküldve: 2003. 08. 21. 21:54
idézet:
Ezt írta deuce:
20perc nyomkodas utan alaposan meguntam, es hozza sem ohajtok nyulni addig amig nem mukodik normalisan. (szamomra eleg gaznak tunik ez a telefon igy, ennyi penzert.. pfaajjj)
ja igen, voda garis a telefon, szoval hova vihetem?
(v2.50 van benne most)[/quote]
Hát, azért ennyire nem vészes a helyzet. Én június elején vettem, azóta egyszer-kétszer dobta el magát, igaz, én nem telepítek naponta 600 GB cuccot rá, de azért van rajta pár dolog. Stabil, megbízható telefon.
Ha Vodafone-garanciás, imho érdemes az Ecserire kivinni, nem?![]()

Súgó
A téma zárva.