HWSW Informatikai Kerekasztal: Nokia 3650 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nokia 3650

#121 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 30. 12:03

TopGun!

Próbálkozok neked elküldeni a seleq-t, de sajnos az istenért nem akar menni nálunk a mélezés... :mad:

#122 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 01. 07:54

idézet:
Ezt írta biglaci:
TopGun!

Próbálkozok neked elküldeni a seleq-t, de sajnos az istenért nem akar menni nálunk a mélezés... :mad:
[/quote]

Az gaz! :( de varok turelmesen!
Kene egy fekvorendor... egyenruhas? Beton! te ALLAT!

#123 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 01. 10:28

idézet:
Ezt írta TopGun:

Az gaz! :( de varok turelmesen!
[/quote]

Nah, elvileg sikerült mélt küldenem.

#124 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 10. 07:08

Nah! vettem egy sorosporti infrat a telomhoz, megszenvedtem rendesen mire XP-re felnyomtam! 98 alatt az istennek sem mukodott! :(( viszont nem szakadt le egyszer sem! Ismerosnek alaplapi infraja van, azon probaltuk eloszor a telomat! na azon allandoan leszakadt! Egyebkent egyre jobban teszik a telefon! a SonyEricson T610 feltegla a nyomaba sem johet ennek! Es nem is olyan nagy a telo mint a reklamokban latszik! Mint tudjuk a reklamok hazudnak! egyszoval nem cserelnem el a masikkal semmi penzert!

#125 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 15. 14:00

Vazze, ha tud valaki Veszprém megyében olyan helyet, ahol a Vodánál lehet még kapni ezt a telót, akkor irja már ide pls! Előre is thnx!
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#126 Felhasználó inaktív   suly 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 19. 06:51

Vettem tegnap egy bt fülest, és nem tudom összehozni öket, hogy működjenek. Van valakinek valami tapasztalata ilyen téren??? Egyáltalán tudja kezelni a fülest???

Várom a válaszokat!!!

Ha valaki el tudná küldeni az opera 3650-es full változatát azt nagyon megköszönném!!!!

#127 Felhasználó inaktív   suly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 07:12

suly@wap.hu ezt elfelejtettem :)

#128 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 10:38

idézet:
Ezt írta suly:
Vettem tegnap egy bt fülest, és nem tudom összehozni öket, hogy működjenek. Van valakinek valami tapasztalata ilyen téren??? Egyáltalán tudja kezelni a fülest???

Várom a válaszokat!!!

Ha valaki el tudná küldeni az opera 3650-es full változatát azt nagyon megköszönném!!!!
[/quote]

abbol kiindulva hogy a nokia 7650 es csak adatkapcsolatra tudja hasznalni bt-jet.. a 3650 esen se fog nagyon menni..
Per Aspera Ad Astra

#129 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 07. 19. 11:07

idézet:
Ezt írta TopGun:
Nah! vettem egy sorosporti infrat a telomhoz, megszenvedtem rendesen mire XP-re felnyomtam! 98 alatt az istennek sem mukodott! :(( viszont nem szakadt le egyszer sem! Ismerosnek alaplapi infraja van, azon probaltuk eloszor a telomat! na azon allandoan leszakadt! Egyebkent egyre jobban teszik a telefon! a SonyEricson T610 feltegla a nyomaba sem johet ennek! Es nem is olyan nagy a telo mint a reklamokban latszik! Mint tudjuk a reklamok hazudnak! egyszoval nem cserelnem el a masikkal semmi penzert![/quote]

Téglának tulzás.. :), legalábbis a méretei alapján inkább 3650 a tégla.. :) (ezzel nem akarok senkit bántani)
Oliver
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor
+ Van egy xbox-om :)
http://www.xbox365.hu

#130 Felhasználó inaktív   suly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 11:23

idézet:
Ezt írta Sumi:

abbol kiindulva hogy a nokia 7650 es csak adatkapcsolatra tudja hasznalni bt-jet.. a 3650 esen se fog nagyon menni..
[/quote]

Én úgy tudom, hogy ez a különbség is van a két teló között, hogy ez már hangot is kezel a butuson.

#131 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 25. 22:31

Na halihó mindeenkinek!

Én is szeretnék a csapathoz társulni! 3napja vagyok egy 3650 boldog tulajdonosa! samsung v200am volt előtt, azelőtt pedig millió egy telcsi de szines ez a második! a samsunghoz képest ez egy csúcs telefon! ott még a menüt se tudtam beállítani nemhogy programot telepíteni a memóriakártya meg úgy maga minden nagyon tuti! pár kérdésem lenne!például hogy pdf-be valaki irtam hogy megvan a magyar nyelvü nem lehetne azt megkapni valahogy??? illetve érdekelne még a pc suite program is mert a cdt még nem kaptam meg a telcsihez majd csak egy hét mulva és addig nem bírom már ki :((( ezek nagyon érdekelnének! amúgy nagykerbe láttam 7600+ÁFA-ért epox usb-s kékfogat megéri az mehet vele a cucc? előre is köszi légyszi valaki válaszoljon illetve pdf+ pc suite nagyon érdekelne! köszi cső

#132 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 06:50

Sziasztok! az a kerdesem, hogy a telo altal csinalt videot, mivel tudom lejatszani szamitogepen?

#133 Felhasználó inaktív   -Ati- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 10:12

Hi!

Adva van egy ASUS P4-es notebook es egy MSI bluetooth.
Az istennek nem lehet kepet vagy hangot vagy akarmi mast kuldeni vele a gepre. Csak telefonkonyv bejegyzest. A geprol akarmit lehet kuldeni a telefonra, az internet is megy.

Mar szenne allitgattam mindent a bt-nal de semmi.
Mi a rak a gond?

#134 Felhasználó inaktív   C+H2O 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 21. 16:18

Hi!

Hibaüzenetekkel mi van?
Közel a lemerüléshez v.mi ilyesmit írt ki: kernel-valami...
Ma vettük a telefont...

#135 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 21. 18:47

egyik kollegam megkert hogy vigyem el szoftverfrissiteni a 3650-et, hol vallaljak ezt, es mennyi ra az esely, hogy utana nem fog kiirkalni ilyen baromsagokat hogy "rendszerhiba", "memoria megtelt, toroljon"... etc.etc.. ?
20perc nyomkodas utan alaposan meguntam, es hozza sem ohajtok nyulni addig amig nem mukodik normalisan. (szamomra eleg gaznak tunik ez a telefon igy, ennyi penzert.. pfaajjj)

ja igen, voda garis a telefon, szoval hova vihetem? :)
(v2.50 van benne most)

#136 Felhasználó inaktív   C+H2O 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 21. 20:00

sajna kevés a válasz, de azért jó lenne tudni:
SynQ-t honnan lehet letölteni/ törést szerezni hozzá. (lassan beindul a mobil-warez :-))

#137 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 08. 21. 21:28

idézet:
Ezt írta Buga_Laci:
Na halihó mindeenkinek!

Én is szeretnék a csapathoz társulni! 3napja vagyok egy 3650 boldog tulajdonosa! samsung v200am volt előtt, azelőtt pedig millió egy telcsi de szines ez a második! a samsunghoz képest ez egy csúcs telefon! ott még a menüt se tudtam beállítani nemhogy programot telepíteni a memóriakártya meg úgy maga minden nagyon tuti! pár kérdésem lenne!például hogy pdf-be valaki irtam hogy megvan a magyar nyelvü nem lehetne azt megkapni valahogy??? illetve érdekelne még a pc suite program is mert a cdt még nem kaptam meg a telcsihez majd csak egy hét mulva és addig nem bírom már ki :((( ezek nagyon érdekelnének! amúgy nagykerbe láttam 7600+ÁFA-ért epox usb-s kékfogat megéri az mehet vele a cucc? előre is köszi légyszi valaki válaszoljon illetve pdf+ pc suite nagyon érdekelne! köszi cső
[/quote]

Anyam... a mondatkezdo nagybeturol hallottal mar? Meg a mondatvegi pontrol? Altalaban a vesszorol? :(

Minden fenn van es letoltheto a Nokia.com-on.
A video recorder frissitest ajanlatos lehuzni: az eredeti nem vesz fel hangot, mig ezzel mar igen.

Itt van par kep meg video: [url="http://"http://hrc.webzeppelin.hu/-=Utils=-/blackout/"]http://hrc.webzeppel...ils=-/blackout/[/url]

#138 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 08. 21. 21:30

idézet:
Ezt írta Sumi:

[/quote]

Marpedig ez mindenben jobb, mint a 7650-es - igy ebben is.
A BT halozatnal pl. KULON PONT az audio network (pl. headset) sharing.

No meg kulon arulnak is hozza ilyen fuleseket idekint. :)

#139 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 21. 21:44

nos akkor felteszem megegyszer a kerdest, hatha megmondja valaki, hol frissitenek ebben szoftvert? :D
mondhatjatok hogy keressek ra, de en csakazert sem fogok, jo ha itt figyelget a topik kozepen a szerviz cime/telszama szerintem.. ehehe ;)

ps: az is jo kedves 3650 tulajok, ha megmondjatok hogyan vedjem ki azt a hibat mikor pl. vibrat ki/be akarom kapcsolni, es kiirja : "nincs eleg memoria, toroljon"...
nos, azthiszem ehhez a beallitasi lehetoseghez korulbelul 1 bit memoria szuksegeltetik.. :D

#140 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 21. 21:54

idézet:
Ezt írta deuce:
20perc nyomkodas utan alaposan meguntam, es hozza sem ohajtok nyulni addig amig nem mukodik normalisan. (szamomra eleg gaznak tunik ez a telefon igy, ennyi penzert.. pfaajjj)

ja igen, voda garis a telefon, szoval hova vihetem? :)
(v2.50 van benne most)
[/quote]

Hát, azért ennyire nem vészes a helyzet. Én június elején vettem, azóta egyszer-kétszer dobta el magát, igaz, én nem telepítek naponta 600 GB cuccot rá, de azért van rajta pár dolog. Stabil, megbízható telefon.

Ha Vodafone-garanciás, imho érdemes az Ecserire kivinni, nem? ;)

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.