HWSW Informatikai Kerekasztal: Opera - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Opera Simply the best internet experience

#461 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 20. 05:51

Idézet: pascal - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 18:35

http://www.sg.hu/lis...3?id=1050125271
A hiba az ön készülékében van :sandor:

Ja igen XPSP1+Opera7.23(3227)

mehehe, vmiert nekem is mukodik  :rolleyes:  :pokeas:

7.50.3714 angol w2k... NO Java

#462 Felhasználó inaktív   zombieman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 10:59

nem is arrol beszeltem.

mondjuk itt kellene egy hozzaszolast elereszteni Operaval, a "Valasz erre" gombot hasznalva.

#463 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 13:27

Idézet: zombieman - Dátum: 2004. április 21, szerda - 11:59

nem is arrol beszeltem.

mondjuk itt kellene egy hozzaszolast elereszteni Operaval, a "Valasz erre" gombot hasznalva.

Bug confirmed.  :smoker:

Sajnos már elég régóta bosszant az Opera ezen hiányossága, de mivel ez nem a fejlesztők, hanem a weboldal készítőinek sara, ezért vajmi kevés esély van a megoldásra.  :grrr:
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#464 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 22. 13:49

vov, tegnap megjelent az elso hivatalos beta a 7.50-bol: ftp.opera.com/pub/opera/win/750b1/en/std/

innen tudtam meg  ;)

rulzz: tip a bannerban, lasd csatolmany 

Csatolt fájl:

#465 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 19:07

Rulz rulz rulz :rock: ezt most leszedem és kipróbálom mert már nagyonérdekel ;)  :hungry:
In Flames We Trust

#466 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 19:26

Gigarulez ez a 7.50
In Flames We Trust

#467 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 20:46

Idézet: pascal - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 20:26

Gigarulez ez a 7.50

Nekem is tetszik, de mi benne a változás?:D
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#468 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 21:32

Én direkt nem néztem eddig a previewokat és most meglepetés a beta1
Az új bannerelhelyezés kezdvez a minimalista dizájnoknak; újraszabtk a főmenüt, végre minden logikus (eddig is az volt csak zsúfolt); jók a panelek amik elbújnak egy bal oldali klikktől, állítólag jobb az M2 azt még nem néztem; a paneltestreszabás is új formát öltött meg ilyen kis apróságok mint IRC kliens, szóval cooool
In Flames We Trust

#469 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 21:33

Ja meg ott figyel a systrayen (de minek?) :D
In Flames We Trust

#470 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 13:44

Na ezek pont azok a dolgok, amik engem nem érdekelnek... Szóval még marad a 7.23 :)
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#471 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 17:13

na én is áttértem Operára... viszont van egy-két problémám:

1. hiába jelölöm be az automatikus bejeletkezést, az istennek sem hajlandó működni... t'om, hogy alternatívának ott a wand, csak az + 1 kattintás... :rolleyes:

2. se az olvasottá tevő, se pedig az utolsó üzenetre ugró gomb nem működik az IPB-s fórumokon... ha pedig visszalépek, vagy hasonló, akkor ugyanúgy marad minden... ez rohadt idegesítő... :rolleyes:

3. egy nagyon rejtélyes hiba: a rosszul konvertált linkeknél a http mögül elmarad a kettőspont... ötletem sincs, hogy miért (IE nem csinálja :confused:) nem vmi komoly, csak nagyon furcsa... :look:

szerk: némi hejessirás

Szerkesztette: snakekiller 2004. 04. 25. 17:18 -kor

#472 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:01

Idézet: bean - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:07

Jaj, ez a cikk nagyon aranyos! Szerinted használta a fickó két percnél tovább az Operát? Kétlem.

Szerk: az első mondat alanya elmaradt.

hmmm, nem értem mi a gond a cikkel, én használtam(om) a MyIE-t, és tényleg nagyon sikerült eltalániuk a klszítőknek... szinte minden fontosabb dolgot tud, amit a Mozilla\Opera kettős... és ráadásul tökéletesen működnek vele az IE-s jobb gomb parancsok (Flashget)... bár nem olyan sokodlaú, mint az Opera, de ettől függetlenül nálam bejött... nomeg ingyenes...

#473 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:06

Idézet

na én is áttértem Operára...

Nagyon helyes :)

Idézet

1. hiába jelölöm be az automatikus bejeletkezést, az istennek sem hajlandó működni... t'om, hogy alternatívának ott a wand, csak az + 1 kattintás... :rolleyes:

Most, nemtom mire gondolsz, az operában nincs auto bejelentkezés tehát nem is fog működni van wand meg van a kézzel bírósz módszer (meg ha note-nak elmented a nevet, jelszót akkor jobbgombbal beszúrhatod de az nem túl biztosnágos...)

Idézet

2. se az olvasottá tevő, se pedig az utolsó üzenetre ugró gomb nem működik az IPB-s fórumokon... ha pedig visszalépek, vagy hasonló, akkor ugyanúgy marad minden... ez rohadt idegesítő... :rolleyes:

Tudtommal a HWSW is IPB-t használ, szóval tapsztalat hogy itt az utolsó üzire ugrás megy rendesen. A visszalépésről meg annyit, hogy ha a vissza gombbal lépsz vissza akkor a cahceben levő előző oldalt kapod vissza ergó nemcsoda, hogy nem változott :D

Idézet

3. egy nagyon rejtélyes hiba: a rosszul konvertált linkeknél a http mögül elmarad a kettőspont... ötletem sincs, hogy miért (IE nem csinálja :confused:) nem vmi komoly, csak nagyon furcsa... :look:

Ne legyél má' lüke, ez a konvertálással járt, minden böngésző csinálja.
In Flames We Trust

#474 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:30

Idézet: pascal - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 19:06

Nagyon helyes :)

Most, nemtom mire gondolsz, az operában nincs auto bejelentkezés tehát nem is fog működni van wand meg van a kézzel bírósz módszer (meg ha note-nak elmented a nevet, jelszót akkor jobbgombbal beszúrhatod de az nem túl biztosnágos...)

Tudtommal a HWSW is IPB-t használ, szóval tapsztalat hogy itt az utolsó üzire ugrás megy rendesen. A visszalépésről meg annyit, hogy ha a vissza gombbal lépsz vissza akkor a cahceben levő előző oldalt kapod vissza ergó nemcsoda, hogy nem változott :D

Ne legyél má' lüke, ez a konvertálással járt, minden böngésző csinálja.

1. a fórumra való bejelentkezésnél van ez a beállítás...

2. de a "villanykörte" nem... egyébként meg a topic címével szoktam visszamenni...

3.
MyIE2:

Kép

Opera 7.23:

Kép

Szerkesztette: snakekiller 2004. 04. 25. 18:34 -kor

#475 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:46

Idézet: snakekiller - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 19:30

1. a fórumra való bejelentkezésnél van ez a beállítás...

2. de a "villanykörte" nem... egyébként meg a topic címével szoktam visszamenni...

3.
MyIE2:

KÉP[/IMG]

Opera 7.23:

KÉP

1.-est és 2.-est sikerült megoldanom, csak engedélyezni kell a cookiekat a site-ra... így már mindjárt jobb...  :D

hmmm... apróság: néha, mintha "szaggatna" gépelés közben, ilyet máshol nem csinál a fórum... :confused:

Szerkesztette: snakekiller 2004. 04. 25. 18:46 -kor

#476 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:50

még valami: a sokszor felvetett javascriptes problemra nincs megoldás???? idegesít, hogy ha .lap-ot (vagy csak itt megnyitni a grimaszok listáját...) akarok használni ki kell kapcsolnom a pop-up szűrőt... pedig ezt a MyIE2- ben be lehet állítani...  :p

#477 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 20:12

Idézet: snakekiller - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 19:50

még valami: a sokszor felvetett javascriptes problemra nincs megoldás???? idegesít, hogy ha .lap-ot (vagy csak itt megnyitni a grimaszok listáját...) akarok használni ki kell kapcsolnom a pop-up szűrőt... pedig ezt a MyIE2- ben be lehet állítani...  :p

Figy, akkor lehetséges hogy a MyIE kiegészíti a látványosan hibás URLeket, de hogy a konvertált fórumban nincs, az tuti.
Valamint, az operában inteligens opupszűrő van, "Open requested pop-ups only"-t kattyolod be (7.50-től "Block unwanted popups"-nak hívják) akkor csak az a JS-es popup nyílik meg amire te kattintottál, (.lap és girmaszok) tökéletesen működik kibekapcsolgatás nélkül. Megintcsak nálad lehet vmi... :confused:

Szerkesztette: pascal 2004. 04. 25. 20:21 -kor

In Flames We Trust

#478 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 20:52

Idézet: pascal - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 21:12

Figy, akkor lehetséges hogy a MyIE kiegészíti a látványosan hibás URLeket, de hogy a konvertált fórumban nincs, az tuti.

hmmm, inkább az IE hibája... mozilla 1.5 sem rak :-ot

Idézet

Valamint, az operában inteligens opupszűrő van, "Open requested pop-ups only"-t kattyolod be (7.50-től "Block unwanted popups"-nak hívják) akkor csak az a JS-es popup nyílik meg amire te kattintottál, (.lap és girmaszok) tökéletesen működik kibekapcsolgatás nélkül. Megintcsak nálad lehet vmi... :confused:

kösz!!!!! :respect: hülye voltam, végig ott volt az orrom előtt... :omg:

#479 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 21:45

ehhh... a zopera nem hajlandó megjeleníteni a borda.ca-n a képeket... ki érti ezt?

#480 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:36

Hali!

Kipróbáltam a linuxos 7.50 beta1-et (nemtommilyen build :) monnyuk gentoo ebuild), szóval még beta rendesen.

Ami tetszik, az az hogy hihetetlenül gyors. Sok (=többszáz) nyitott oldal esetén a 7.23-as azért belassult, gyors egymásutánba elkövetett ctrl-shift-click-nél néha 1-1 oldal nem nyílt meg, stb. Az új ezeket nem csinálja.
Eszméletlenül megcsinálták a zoom-ot, hihetetlenül szép a szöveg és a kép nagyítása!!! Amikor néztem úgy voltam vele, hogy ezt nem hiszem el. Komolyan mondom, nagyon megcsinálták! Szerintem ez már nem is 7.50-ként fog kijönni, hanem opera 8-ként. Nagyon jó!

Viszont megtaláltam néhány bug-ot, zavaró változást is, szóval még várok jónéhány beta-t release előtt.

x.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.