HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#2161 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 11:31

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 12:12

Mert a fórum jelszavaimhoz nem akarom az egyébként hosszú Master Passwordot írogatni.

Mi van, ha nem írsz neki MasterPass-t? (Blank) Vagy az mindenképpen fontos neked?
"This world is not like mine
This future's far behind"

#2162 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:29

Ezt most nagyon nem értem.
Firefox 1.0.4 magyar változat Win98 -ra telepítve. Rányomtam a Beállítások -> Haladó -ban a frissítések keresésére, és nem talált frissítést.... pedig már az 1.0.6 -nál járunk, nemdebár...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2163 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:32

Persze, akkor nem tölti ki a password-öt. Akkor meg írhatom a másik pass-t fejből, amit meg nem is tudok

#2164 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:38

Nevergone: a frissítések itt szerintem csak az extensionok frissítéseit jelöli, de ebben nem vagyok biztos.

#2165 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 14:21

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 14:38

Nevergone: a frissítések itt szerintem csak az extensionok frissítéseit jelöli, de ebben nem vagyok biztos.

Akkor bizony csalódtam, a vírusírtó, a tűzfal, a legtöbb értelmes program képes önmagát is frissíteni, nem csak a "tartozékjait..."  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2166 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 14:29

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 14:21

Akkor bizony csalódtam, a vírusírtó, a tűzfal, a legtöbb értelmes program képes önmagát is frissíteni, nem csak a "tartozékjait..."  :think:

A Firefox is. Elvileg meg kéne találnia a friss verziót, szépen működik a dolog (megtalálja, letölti a pakkot, a régi firefoxot bezárja, az új települ).
-ZsOlTi-

#2167 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 14:39

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 15:29

A Firefox is. Elvileg meg kéne találnia a friss verziót, szépen működik a dolog (megtalálja, letölti a pakkot, a régi firefoxot bezárja, az új települ).

Akkor itt marad a crazy (kézi) megoldás...  :smoker: :)
Miközben ezt a hozzászólást írtam, a Firefox "szabálytalan műveletet hajtott végre", és kilépett... szóval, a leírtakból a "bezárás" már működik, mg ha nem is a legszebben...  :)

Idézet

[link]

#2168 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:42

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 14:32

Persze, akkor nem tölti ki a password-öt. Akkor meg írhatom a másik pass-t fejből, amit meg nem is tudok

Ha most csak erre a fórumra szorítkozunk, akkor itt van automatikus beléptetés.

Opciók
Automatikus bejelentkezés
Ha engedélyezed, akkor automatikusan be tudsz jelentkezni.
Ez nem ajánlott több felhasználó által kezelt számítógép esetén.

Én gyakorlatilag az első bejelentkezéseim óta nem írogatok ide passt. (Majdnem el is felejtettem :omg:)
Tehát ha nincs masterpassword-öd, akkor ide username/pass írogatása nélkül is be tudsz jönni. Persze ha totálisan nem tudod a passodat ide, akkor az szívás.

#2169 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:45

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 15:21

A Firefox is frissíti magát, az 1.0 óta így frissítek. A mostani valahogy még nem akaródzik jönni.

Idézet

Rányomtam a Beállítások -> Haladó -ban a frissítések keresésére, és nem talált frissítést.... pedig már az 1.0.6 -nál járunk, nemdebár...

Nem kell bemenni oda. A jobb felső sarokban, a bezáró X alatt van egy ikon nélküli gomb. Ha rámész, megváltozik a tónusa. Odakatt, és már keresi is a frissítéseket. :)

#2170 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:50

Sajna, ez nem az IPB-s fórumokra vonatkozik, a baj a többivel van...

#2171 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:28

Hogy lehet azt beállítani Firefox-ban, hogy ha pl. itt a fórumon egy linkre kattintok, akkor ne új ablakban hanem új lapon nyissa meg?

#2172 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:31

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 10:28

Hogy lehet azt beállítani Firefox-ban, hogy ha pl. itt a fórumon egy linkre kattintok, akkor ne új ablakban hanem új lapon nyissa meg?

ctrl+click, kiveve ha javascript-bol nyitjak az uj ablakot:) De van extension amivel a window.open-es hivasokat is eroltetni lehet hogy tab-ba nyiljanak.

#2173 Felhasználó inaktív   SikE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:37

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 10:28

Eszközök/Beállítások/Haladó/Böngészőlapok/Új lap aktiválása hivatkozás megnyitásakor beixel. Egyébként meg most meg nem mondom, mit állítottam be, de nekem a középső gombra (i.e. a görgőre) kattintva nyílik új lapon a link. Akkor is, ha egyébként forszírozva lenne az új ablak megnyílása.

#2174 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:43

Idézet: SikE - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 10:37

Eszközök/Beállítások/Haladó/Böngészőlapok/Új lap aktiválása hivatkozás megnyitásakor beixel. Egyébként meg most meg nem mondom, mit állítottam be, de nekem a középső gombra (i.e. a görgőre) kattintva nyílik új lapon a link. Akkor is, ha egyébként forszírozva lenne az új ablak megnyílása.

Hát ez nem nyert, beállítottam, de ugyanúgy új ablakban nyílik meg a link. De a középső gomb működik.

#2175 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:59

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 10:43

Hát ez nem nyert, beállítottam, de ugyanúgy új ablakban nyílik meg a link. De a középső gomb működik.

about:config

browser.tabs.showSingleWindowModePrefs ->TRUE

Így már a menüben be tudod állítani, hogy új lapon vagy ablakban nyissa meg

(de ez már néhányszor le lett írva :) )
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2176 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 10:07

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 10:59

about:config

browser.tabs.showSingleWindowModePrefs ->TRUE

Így már a menüben be tudod állítani, hogy új lapon vagy ablakban nyissa meg

(de ez már néhányszor le lett írva :) )

Királyságos, működik, köszi :)

#2177 Felhasználó inaktív   nagymuter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 12. 21:16

Nem tudja valaki, hogy hogyan jegyeztessem meg a 1.0.6-ban hogy a 192.168.x.x címemet proxy nélkül keresse?
Tehát eszközök---beállítások---Általános beállítások lapon alul - Proxyk beállítása az interneteléréshez - Kapcsolat beállításai klikk majd a nincs proxy a következőhöz localhost, 127.0.0.1, ide meg írom a 192.168.x.x de elfelejti. Másnak is vagy van rá valami trükk?

#2178 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:29

Idézet: nagymuter - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 22:16

Nem tudja valaki, hogy hogyan jegyeztessem meg a 1.0.6-ban hogy a 192.168.x.x címemet proxy nélkül keresse?
Tehát eszközök---beállítások---Általános beállítások lapon alul - Proxyk beállítása az interneteléréshez - Kapcsolat beállításai klikk majd a nincs proxy a következőhöz localhost, 127.0.0.1, ide meg írom a 192.168.x.x de elfelejti. Másnak is vagy van rá valami trükk?

ja, x-et nem irhatsz. ha jol tudom 192.168.0.0/16 format tamogatja, de itt a bug ami fixalva van mar reg ota, itt leirak gondolom:
https://bugzilla.moz...ug.cgi?id=80918

#2179 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:59

Leirom az esetemet, ha vki hasonlokeppen jarna... SearchWP nevu extensionhoz frissites erkezett, amit fel is tettem. Kovetkezo inditasnal minden tabon csak az indulolap latszott, pedig latszolag letoltotte a tartalmakat. Csak renderelni felejtette el. SearchWP uninstall segitett. Azert eleg erdekes hogy egy akarmilyen extension igy meg tudja loni a rendszert.  :eek:
thundermix

#2180 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 14:59

Idézet: thundermix - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 9:59

Leirom az esetemet, ha vki hasonlokeppen jarna... SearchWP nevu extensionhoz frissites erkezett, amit fel is tettem. Kovetkezo inditasnal minden tabon csak az indulolap latszott, pedig latszolag letoltotte a tartalmakat. Csak renderelni felejtette el. SearchWP uninstall segitett. Azert eleg erdekes hogy egy akarmilyen extension igy meg tudja loni a rendszert.  :eek:

akarmilyen extension-be irhatsz akarmit, akar azt is, hogy minden kep helyett a te fotodat toltse be;) ergo nem a rendszert lovi le, mivel az jol mukodik, hanem 1 olyan extensiont tettel fel ami ezt csinalta.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.