HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#171 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 07:26

Nem értem, hogy mi olyan nagy kunszt abban, hogy reggelj egy PayPal accountot, és utána verified legyél. De hogy lásd, nem csak süketelek, írtam privit is. ;)

#172 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 03:23

Na olyat csináltam amit eddig nem gondoltam hogy fogok: felkeltem 4kor licitelni  ;)

(és nem lett meg  :mad: )

Szerkesztette: geezmo 2005. 08. 08. 03:24 -kor

#173 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 23:31

az mindegy hogy melyik ebay-n .com, .de vagy .at reggelek? érvényes mind a 3ba?

#174 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 14:26

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 0:31

az mindegy hogy melyik ebay-n .com, .de vagy .at reggelek? érvényes mind a 3ba?

Tökmind1. Csak a regelés menete más.

#175 Felhasználó inaktív   plg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 16. 18:01

Sziasztok! Segítsetek... Megnyertem egy licitet, egy osztrák fickónak kéne fizetnem "cash on collection" útján. Mi a franc ez?! Az eladónak csak a nevét és a helységét/irányítószámát tudom, így a bankban semmit sem tudnak mit csinálni.

#176 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 19:36

Idézet: plg - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 19:01

Sziasztok! Segítsetek... Megnyertem egy licitet, egy osztrák fickónak kéne fizetnem "cash on collection" útján. Mi a franc ez?! Az eladónak csak a nevét és a helységét/irányítószámát tudom, így a bankban semmit sem tudnak mit csinálni.

Szerintem elég szerencsétlenül állsz a dologhoz. Illett volna a licited megtétele előtt tisztázni a dolgokat, eBayen ez alapvető. Most, hogy már vége, a vevő jóindulatára vagy bízva.

A "Cash on collection" pontos jelentését nem tudom, de a "Cash on Delivery", azaz "COD" az utánvétet jelenti, ebből kiindulva én a helyszíni fizetésre tippelek.
Ha nem túl nagy összegról van szó, küldhetsz postán keresztül is nemzetközi postautalvánnyal, a díjszabást itt tudod megnézni. Utálom a postát, de hasznos szolgáltatásuk ez, én a Paypalos korszak előtt gyakran használtam.

#177 Felhasználó inaktív   plg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:36

Idézet: melon - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 18:36

Szerintem elég szerencsétlenül állsz a dologhoz. Illett volna a licited megtétele előtt tisztázni a dolgokat, eBayen ez alapvető. Most, hogy már vége, a vevő jóindulatára vagy bízva.

A "Cash on collection" pontos jelentését nem tudom, de a "Cash on Delivery", azaz "COD" az utánvétet jelenti, ebből kiindulva én a helyszíni fizetésre tippelek.
Ha nem túl nagy összegról van szó, küldhetsz postán keresztül is nemzetközi postautalvánnyal, a díjszabást itt tudod megnézni. Utálom a postát, de hasznos szolgáltatásuk ez, én a Paypalos korszak előtt gyakran használtam.

Boltoltam már az ebay-en gond nélkül. Eszembe sem jutott, hogy ezzel a cash on collection-ös dologgal szívni fogok. Rákerestem a neten - egy angol oldalon is helyszíni fizetésként értelmezték. Viszont ez az ember egy tiroli faluban lakik, volt már egy jópár boltja is... furcsa lenne, ha helyszíni átvételt írna elő, ráadásul úgy, hogy 14 eurós postaköltséggel számolt! Zavaros ez az egész, e-mailre meg nem válaszol, egyelőre. Azért köszönöm!

#178 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 21:09

Remélem, azért sikerül gond nélkül lerendezni az üzletet. ;)

#179 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 13:01

Kozben sikerulőfélben van szereznem egy dombornyomott Mastercardot, vegre tudok majd uzletelni :D
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#180 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 19:37

Sziasztok

Kicsi segitség kellene. Ebay rol szeretnék vásárolni Olyan embert keresek aki ebben jártas, esetleg tudba nekem vásárolni ( rendelni ) Amit persze itthon én egyenlitenék ki. Mármint a számlát.
Minden megoldás érdekelne.

Itt a cucc ami kellene

***KATT***

Szerkesztette: Hoember 2005. 08. 22. 19:45 -kor

Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#181 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 06:40

Hmm ebbol en még pont kicsuszok mert nem leszek hetvegen, elotte meg még nincs kartya; de vigyazz h télleg szallit-e ide.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#182 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 11:56

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 7:40

télleg szallit-e ide.

Idézet

Versand nach:  Deutschland, Österreich, Schweiz

vagy olyan embert keresel Hoember aki kint megveszi neked aztán vhogy eljuttatja ide?

Szerkesztette: Fresi 2005. 08. 23. 11:58 -kor

#183 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 12:51

Neha szallitanak mashova is csak barmok es nem irjak oda...

#184 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 15:13

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 12:56

vagy olyan embert keresel Hoember aki kint megveszi neked aztán vhogy eljuttatja ide?

végül is mind1, a lényeg az lenne hogy meg szeretném venni.
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#185 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 15:43

Idézet: Hoember - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 16:13

végül is mind1, a lényeg az lenne hogy meg szeretném venni.

már sajna 200 euró felett van a licit, ugyhogy ez asszem nem lesz az enyém :reklamacio:

sebaj ;)

#186 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 19:48

Eladásnál ez most hogy van?

Merchant credit cards
Only for sellers accepting credit card purchases through their own merchant account.

Én ezt választhatom vagy muszaj paypalozni? Nekem egyáltalán melyik a legjobb?

#187 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 20:02

Akkor most fuss neki még egyszer, jó :confused:

#188 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 20:09

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mostmár látod mit kérdek.

#189 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 21:35

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 21:09

...

Mostmár látod mit kérdek.

A Merchant Credit Cards azt jelenti, hogy szerződésed van egy vagy több bankkártya céggel, és saját magad bonyolítod le a tranzakciókat eBayen kívül. Van néhány powerseller, aki így (is) csinálja, mert nagy számú értékesítésnél olcsóbb lehet, mint a PayPal.

Amúgy ha magyar PayPal accountod van, akkor nem tudsz pénzt fogadni, csak fizetni lehet (bár ez gondolom, világos számodra is.)

#190 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 21:53

És akkor hogy tudunk eladni ugy h megjöjjön a pénz is?

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.