HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#821 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 14. 13:34

Idézet: weqy - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 12:19

Várok egy UPS csomagot. Nem voltam itthon, szóval nem tudtam átvenni. Hol lehet átvenni személyesen, mert már elegem van....már 6napja jön Olaszo-ból "fél Európát" bejárva(a Standard akkor ér ide amikor éppen erre járnak :rolleyes: )? Vecsésen v sehol?

Tracking szam alapjan nem latod, hogy megprobaltak-e mar kiszallitani?

Hivd fel a UPS magyarorszagi szamat, s ott biztos tudnak segiteni.

#822 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 16:06

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 13:34

De, tracking aslapján már megpróbálták....(Out for delievery). Azért mondom, h ilyenkor most mi van, mert papírt nem hagyott, mint a posta.
Ok...az lesz...

#823 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 16:07

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 13:34

De, tracking aslapján már megpróbálták....(Out for delivery). Azért mondom, h ilyenkor most mi van, mert papírt nem hagyott, mint a posta.
Ok...az lesz...

#824 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 30. 11:25

Tudna segíteni vki a következő cuccos beszerzésében?

My Webpage
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#825 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 30. 16:06

Idézet: BBalázs - Dátum: 2007. jún. 30., szombat - 12:25

Tudna segíteni vki a következő cuccos beszerzésében?

My Webpage

Nekem PLacc fórumtárs nyújtott ilyen ügyben segítséget, próbáld megkeresni, hátha...

Referenciának itt az én témám, egyenlőre még (fene tudja mikor törlik már) meg van a Bolhán:
https://forum.hwsw.h...opic=119187&hl=

Üdv: scaurus

u.i.: bocs, PLacc... :)
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#826 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 01. 08:30

Köszi  :respect: , írtam neki privit.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#827 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 04. 08:25

Lehet hogy ez itt offtopik és valami levélszemetes témába illene, de kaptam egy ilyen mailt: :think:

Dear eBay user,
eBay Customer Support Team requests you to complete eBay user confirmation form.
This procedure is obligatory for all users of eBay.
Please click hyperlink below to access user confirmation form.
(link)
Thank you for choosing eBay.
This mail generated by an automated service.

Eléggé valódinak látszik a küldő címe is, de emlékeim szerint soha nem regisztráltam az eBéjre, legalábbis az utóbbi időben biztos nem. Skizofrénia? :Đ

#828 Felhasználó inaktív   Nagyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 04. 16:53

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. aug. 4., szombat - 9:25

[i]Dear eBay user,
/i]

Nem valódi. Rendes ebayes levelekben mindig benne van a userneved.

#829 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 19:26

2 élmény a közelmúltból:

PowerBookba rendeltem akksit amcsiból júl. 29.-én, erre aug. 16-án refundolták a pénzem.  :omg: Soha nem tudom meg, hogy miért. Sebaj, megrendeltem UK-ból, olcsóbb lesz, mint az amcsi áfás ára (+ Orczy tér kimarad).

Szintén PowerBookba rendeltem amcsiból CMOS elemet (másik arctól) júl. 29.-én. Azóta sem jött meg. Ma rákérdeztem, hogy mi a fax van, erre válasz:

Idézet

You should have received this item by now. We will ship a
replacement out today.

Nahát. Még a végén kettőt kapok. Vagy egy sem érkezik meg. :think:

#830 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 19:45

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 20:26

Nahát. Még a végén kettőt kapok. Vagy egy sem érkezik meg.   :think:

Biztosítva küldte el? Ha nem, akkor lehet mar mas hasznalja? :D

#831 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 19:50

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 20:45

Biztosítva küldte el? Ha nem, akkor lehet mar mas hasznalja? :D

Én biztivel kértem, aztán, hogy azzal küldte-e?

#832 Felhasználó inaktív   cabicus 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 22. 20:20

...üdv mindenkinek. Igazából a fórum témájához hasonló eset ügyében kérnék segítséget illetve érdeklődöm, kinek mi a véleménye.  A történet szerint dél-Afrikából rendeltünk telefonokat. Nem kellett előre a teljes összeget kifizetni,c sak a felét, mondván, hogy a másik felét majd csak akkor kell ha megérkezik a csomag. Feladtuk a megbeszélt összeget, minek fejében kaptunk egy szállítólevél számot és egy netes oldal címét (http://www.skynetexpress.org), hogy itt figyelemmel kisérhetjük az áru útvonalát. Örömmel konstatáltuk a látszólagos tényt, hogy az áru johannesburgból, anglián, rotterdamon, majd ausztrián keresztül megérkezett kis hazánkba. Tülkön ülve vártam másodmagammal el sem mozdulva otthonról, hogy mikor érkezik a csomag, mely csak nem akart megérkezni. Eközben a dél-afrikai jóember érdekelődni kezdett, hogy elutaltuk e már a második felét az árunak, mivel már biztos megérkezett :( Kicsit megijedtem, s keresve a probléma gyökerét utánnajárva a skynet worldwide expres magyarországi érdekképviseletének a telefonszáma után, ahol rácsodálkozván előbb a szállítólevél számra (mondván, hogy ilyenről ők nem tudnak), majd a fennt említett oldalra mely addig hitem szerint, hozzájuk tartozott, megadva az ő általuk ismert oldal címet(http://www.skynet.net), mely sajnos nem mutatott egyést a korábbival. A dél-afrikai arc ezekután a problémát nem értve vagy nem akva megérteni közölte, hogy sajnos vámot vetettek ki a csomagra kis hazánkban (360dollár értékben) amit ha elküldünk neki akkor ő rendezi és már délután 3ra meg is érkezik hozzánk a csomag :( kérdem én lehetséges ez? van valami realitása vagy inkább jobb ha belenyugszom, hogy becsaptak és ne küldjek több pénzt?! :((( help me plz

#833 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 20:24

Idézet: cabicus - Dátum: 2007. aug. 22., szerda - 21:20

...üdv mindenkinek. Igazából a fórum témájához hasonló eset ügyében kérnék segítséget illetve érdeklődöm, kinek mi a véleménye.  A történet szerint dél-Afrikából rendeltünk telefonokat. Nem kellett előre a teljes összeget kifizetni,c sak a felét, mondván, hogy a másik felét majd csak akkor kell ha megérkezik a csomag. Feladtuk a megbeszélt összeget, minek fejében kaptunk egy szállítólevél számot és egy netes oldal címét (http://www.skynetexpress.org), hogy itt figyelemmel kisérhetjük az áru útvonalát. Örömmel konstatáltuk a látszólagos tényt, hogy az áru johannesburgból, anglián, rotterdamon, majd ausztrián keresztül megérkezett kis hazánkba. Tülkön ülve vártam másodmagammal el sem mozdulva otthonról, hogy mikor érkezik a csomag, mely csak nem akart megérkezni. Eközben a dél-afrikai jóember érdekelődni kezdett, hogy elutaltuk e már a második felét az árunak, mivel már biztos megérkezett :( Kicsit megijedtem, s keresve a probléma gyökerét utánnajárva a skynet worldwide expres magyarországi érdekképviseletének a telefonszáma után, ahol rácsodálkozván előbb a szállítólevél számra (mondván, hogy ilyenről ők nem tudnak), majd a fennt említett oldalra mely addig hitem szerint, hozzájuk tartozott, megadva az ő általuk ismert oldal címet(http://www.skynet.net), mely sajnos nem mutatott egyést a korábbival. A dél-afrikai arc ezekután a problémát nem értve vagy nem akva megérteni közölte, hogy sajnos vámot vetettek ki a csomagra kis hazánkban (360dollár értékben) amit ha elküldünk neki akkor ő rendezi és már délután 3ra meg is érkezik hozzánk a csomag :( kérdem én lehetséges ez? van valami realitása vagy inkább jobb ha belenyugszom, hogy becsaptak és ne küldjek több pénzt?! :((( help me plz

Szinte biztos, hogy becsaptak, ne küldj neki több pénzt. Tuti teljesen Ebay-en keresztül ment? Hogy fizettél? Mert ami a legjobb a PayPal, azzal legalább foglalkozik az Ebay, a többi pénzküldésnél ha átvernek, azt mondja az Ebay, hogy nagyon sajnálja, de nem tud mit tenni.

#834 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 20:46

kérdem én lehetséges ez?

Sajnos ez elég gyakori átvágás, nigériai csalásnak nevezik.

#835 Felhasználó inaktív   dennisjunior 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 24. 12:03

Szia!

Nem vagyok nagy szakértő a postai/vámos témában, de mikor nekem jött pl. USA-ból csomag ami vámköteles volt (2 alkalommal fordult eddig elő, mind a 2-t ebay-en vettem), akkor a posta vagy vámhivatal (már nemtudom) nekem küldött mindkét esetben levelet, hogy rendezzem az ügyet Budapesten az Orczy tér-en lévő postán. A feladót nem hiszem, hogy értesítik ilyen ügyben.

Az a tapasztalatom, hogy jól meg kell nézni kitől vesz az ember és átgondolni. Nekem eddig két olyan esetem volt, hogy csalótol sikerült vásárolnom, de szerencsémre mindkét esetben az összeg nagyrészét visszakaptam a PayPal-tól (pl. 27000Ft-ból 22000Ft jött vissza a számlámra). Ez csak akkor lehetséges ha paypal-on történik a fizetés.

#836 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 07:10

Index svájci órás fórumában találtam:

Idézet

Figyeljetek PayPal-ozók.
Kaptam egy levelet tőlük, hogy frissítsem az adataimat. mindezt egy olyan email címre amit nem is ismernek. Kamu emaillel és pass-szal is beengedett, majd kért, hogy töltsem ki az alábbi űrlapot:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#837 Felhasználó inaktív   hugi_0 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 11:08

Sziasztok !

Tudna nekem segiteni egy Bp-i. lakos ?

Egy baratom Accountjaval szoktunk licitalni, es az o ismerose szokta hazahozni a termekeket.
Gyermeke szuletett, es így nemtudom megoldani a behozatalt.
Talaltam ugyan egy ceget aki kimondottan ezzel foglalkozik de Okt.25.-ig nem valalnak megbizast. (Kattints ide)

"kingjaffe" neven vagyunk regisztralva, 55 vasarlas (52 ertekeles - 100%).
Erre a termekre lenne szuksegem:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=019
Termeszetesen a licitalas erteket elore atadom (kb. 15-20 euro +posta).

Kerem aki tud segiteni az irjon a:
hugi00 kukac gmail pont com -ra
vagy hivjon:
06 20 539 60 87 -es szamon.

Elore is koszonom a segitseget !
EPOX 8RDA+ 1700XP@10X200Mhz, Spire FalconRock II (Tukorfenyesre poliroztam) 2X256DDR(Samsung PC2100) 512MB (Kingston PC2100), PM ATI8500 128MB, Seagate Barracuda IV 80GB, DiamondMax Plus 9 60GB, CD-RW GCE-8240B, IntelliMouse Explorer 3.0,
XP Hun SP1, ircnet #aoe.hu vagy #aom.hu

#838 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 17:40

ti milyen licitáló progit ismertek/ajánlotok?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#839 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 05. 21:44

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 18:40

Mi az a licitáló program?
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#840 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 21:53

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 17:40

Free-ben talán ez a legjobb: Bid-O-Matic.
Igaz csak egyszer használtam, akkor is túllicitáltak. :(

Szerkesztette: Bucy 2007. 11. 05. 21:53 -kor

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »