Van egy problémám.
A PayPal-en keresztül utalgattam pénzt ebay-es nyereményekre, ami ment is rendesen kűldtem a pénzt, kűldték a megnyert árut, értékelés, és mindenki boldog volt.
Aztán egyszer lett olyan, mikor utalni akartam hogy egy Euro limit, amivel nem foglalkoztam, utaltam, és ment minden, a limit, (mármint hogy mennyit utalhatok) egyre csak csökkent. Most 8,52 Euro-nál tart, és mivel nekem 12 Euro-t kellene utalnom, ezért ez nem ment.
A limit ahogy értelmeztem, 100 Euronként jelenik meg, hogy fizessek 1,50 Eurót.
Gondolom, hogy ők is részesednek. (Mármint a paypal).
Próbálkoztam megoldani, feltőlteni azt a 1,50 Eurót, kért egy számot, gondoltam az a 3 jegyü szám, (amit már egyszer kért kártya regisztráláskor) de nem fogadta el.
Megpróbáltam töbször is, és letíltotta a kártyával történő PayPal-es fizetést. (még jóhogy a kártyát nem)
Most azt mondja regisztráljak másik kártyát, vagy adjak meg bizonyos adatokat, de nekem ez már nem tiszta, hogy mit is akar pontosan.
Mi a teendő ezután ?
"You have reached your Sending Limit. Before you may send more money, you must complete your Expanded Use enrollment. Please begin by adding a credit card below."
ha teljesíteni akarom, majd ezt írja:
"This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.
If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*
*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items."
Szerkesztette: zsborg 2006. 05. 03. 21:09 -kor