Idokozben visszajott a penz...nem volt semmi gond...azonban megint balfasz voltam
A no elfogadta a Moneybookerses fizetest...en hulye meg nem olvastam el rendesen a policyt. Mit csinaltam? Szemelyesen fizettem be a penzt a CIB-nel, s ma kaptam a levelet a Moneybookers-tol, hogy se a szemelyes befizetest, se egy 3. szemely altali atutalast nem fogadjak el (pl. penzmosas elkerulese miatt...) Most igazabol nem tudom, hogy mit kene csinalni...valami olyasmit irnak, hogy azonositani kell magamat, amit ugy tudok, ha kovetem az utasitasokat, amit a levelben kuldenek...vegulis vagy kreditkartya adatokat adjak meg, vagy utaljak at egy bizonyos osszeget (ajanljak az 5Eurot) a bankszamlamrol. Ez utobbit valasztottam...csak tudnam, hogy mi fog 2-5 napig tartani, amikot CIB-rol CIB szamlara 0, azaz rogton ott van a penz...remelem, hogy nagyon rovid idon belul rendezodik a helyzet, vagyis ott lesz a teljes osszeg a Moneybookers-es szamlamon. (nem pedig csak a most utalt 5Euro=1400Huf)
Sajat karan tanul az ember....na en most elmondhatom magamrol, hogy nagyon sokat tanultam
Azert remelem, hogy a penzemet rateszik a szamlamra, hogy atvezethessem a noere.