Idézet: smyle - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 3:47
Nekem volt (amig megnem haromszoroztak a havi dijat stb.), de nekem valami olyasmi remlik, hogy kulon valami havidijert lehet naluk igenyelni 1x hasznalatos kartyaszamokat (amit szerintem mondjuk paypal-nal a hajadra kenhetsz), ugyanakkor a szamlat azert nem szuntetik meg azonnal, csak tobb honap utan, hogy mondvan meg kesobb is johet netes vasarlas miatt terheles...
Ja es a tobbeves kartyadijat is egybe lehuzzak rolad mar az elejen amit akkor sem kapsz vissza, ha sokkal elobb felmondod a szamladat naluk.
Sajnos onmagaban nem probaltam ki vele a vasarlast.
Ha 24 elmultal, de van mondjuk diakhitelszerzodesed akkor jobban jarsz szerintem az MKB-vel...
Ez az MKB-s Student kártya tényleg jónak (olcsónak) tűnik, csak ezt nem lehet neten használni...(még elvileg sem, mint az IEB-st). Amúgy még nem múltam el 24, ezért is amíg lehet, ifjúsági kártyát szeretnék, de sajnos ilyen+neten használható egyben csak az IEB-s Student van (ami drága is), szóval az csak akkor kéne, ha megy vele normálisan a netes fizetés.
Amúgy emellé az MKB-s Student kártya mellé nem lehet
ezt netes kártyát is kérni, mert még úgy sem jön ki drágán? És remélhetőleg ezt el is fogadnák mindenhol...
Köszi a segítséget.