HWSW Informatikai Kerekasztal: Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 01. 17:16

Idézet: ssidd - Dátum: 2004. nov. 1., hétfő - 17:42

Persze azert meghallgatom, mielott megveszem. Valahogy ereztem, hogy valaki lecsap a magaslabdara ;)

A magaslabdák azért vannak, hogy lecsapjuk öket. :D

Elmentem hangfalakat hallgatni majd utána elolvastam a hifi ujságokban azokrol a hangfalakrol szolo tesztet amiket hallgattam, és kiröhögtem őket, mert annyira tul vannak fényezve...
"M35-ből hiányolom az M32-es frissességét" = Nincs TERE. Ugye milyen finoman van megfogalmazva?
Ezért mondtam, hogy sajnos nem lehet hinni a teszteknek (vagy olvasni kell tudni a sorok közt), mert ha elmondanák a teljes igazságot, legközelebb nem adnának annak az ujságnak tesztpéldányokat...
Sajnos az is igaz, hogy másként vélekedünk ugyanannak a hangfalnak a hangjáról, még akkor is, ha egymás mellett ülünk.
És ez elmondható az erősítőkről is. Ahány ember, annyi féle hangzást szeret.
Házimoziba kerülöm a H/K-t és Marantzot (utóbbinak még a hifi erősítőjének a hangja se jött be), és az Onkyo-t is kihuztam a listárol (az elérhető árú Onkyoknak rémes a sztereó hangja). Úgy is mondhatom hogy Denon párti vagyok :)

Éppen ezért kérlek, hallgasd meg mindkét erősítőt (lehetőleg ugyanazokkal a hangfalakkal) és számolj be a tapasztalatokról.

Üdv, Péter
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#1042 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 08:58

denon 4 evőőőr!  :respect2:  :lollypop:
all bitches

#1043 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 11:56

Idézet: richies - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 9:58

denon 4 evőőőr!  :respect2:  :lollypop:

Jé 2105-ös Denon :D
Mesélj milyen erősítőd volt előtte és ahhoz képest ez milyen változást hozott!
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#1044 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 13:24

onkyo 454-es (asszem) :)
hát, ég és föld...
sokkal lágyabb a hangja(szebbbbb), s az alapzaj is eltűnt.
nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig  ß#&đĐ! Jamo studio 180-asokkal hajtom
(már többször zaklattalak hangfal ügyben) :D
most akarom a hangfalakat lecserélni, s kiderül mit is tud a kicsike.
all bitches

#1045 Felhasználó inaktív   Leva_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 14:12

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 23:57

hat mert erre van penz. a technics tenyleg csak 4,0? mindenhol azt olvastam, hogy 5,1 :(  hat ez lehangol, mert elegge bejott nekem de akkor kilove. Azert ez a lista, mert eredetileg csak a ket hasznalt cuccos lett volna mert arban azok a jobbak, mindketto 35ezer magyar forint. Aztan meglattam a Yamahat 49990ert es hat azert az csak uj, meg szep, meg minden, meg GARANCIAS! A zeneles csak picit erdekel, hogy az asszony ne hisztizzen... :) gondolom azert a Yamahan is elfogadhato :) csak az a baj, hogy ha a Yamahat veszem, akkor nem marad penzem erre :
Hangfalszett mert ezt neztem ki kezdesnek hozza, elsosorban az ara miatt. A technics tenyleg nem tud 5,1et? A kenwood? A dvd jatszora (thomson dth195) ha ra van irva, hogy DTS digital out, meg hogy dolby digital, akkor az jo??? Ne rohogjetek ki, ehhez holt nulla vagyok  :confused: Koszi a gyors reagalast!!! :)

És ehhez mit szólnál?
Dekóderes DVD-lejátszó+Genius SW-5.1. Én nem hiszek abban a sok hülye formátumban, DD, DTS elég. A Philips DVD720SA lejátszójában van PLII is, és valahol akciós van/volt 25e-ért. A Genius-t ha nem ismernéd, beépített erősítője van, 6 csatornás bemenete, távirányító, stb, mindenhol elismerően szólnak róla, én is hallottam már, kollegámnak is ilyenje van, és csak jót lehet róla mondani ennyi pénzért. Ez nettó 23-24e HUF. 50-ben benne vagy. A kábeleit érdemes lecserélni, de az nem egy nagy költség. Ennyiért az egyben házimozik nem veszik fel vele a versenyt, sőt én a belépőszíntű hm-erősítőktől viszolygok. Nekem volt már, hál'isten eladtam.
Megfontolnám a helyedben!

#1046 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 15:09

Idézet: Leva_ - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 15:12

Genius SW-5.1

Ez köszönő viszonyban sincs a "Hi-Fi"-vel.

#1047 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 16:02

Idézet: Leva_ - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 14:12

Ennyiért az egyben házimozik nem veszik fel vele a versenyt, sőt én a belépőszíntű hm-erősítőktől viszolygok. Nekem volt már, hál'isten eladtam.
Megfontolnám a helyedben!

Az egybe egérmozik nem. De figy. Egy akármilyen, ad absurdum Technics v. olcsó Kenwood erölködővel egy hasonlóan olcsó Diamond 8-as , vagy más olcsó hi-fi szett durván alázza a Geniust. Azért a Geniushoz ne hasonlítsuk már a hifit. Ez olyan, mint amikor a multimédia forumban azt magyarázzák a szakértők, hogy a Creative 250D (fullextrás 2.1-es cucc) felveszi a versenyt az olcsóbb hi-fikkel.  :nevet2:
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1048 Felhasználó inaktív   Leva_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 16:25

Idézet: topeti - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 16:09

Ez köszönő viszonyban sincs a "Hi-Fi"-vel.

n.drews, topeti!

Ki beszélt itt hifiről?
aXXon azt írta zenét is akar rajta hallgatni. Szerintetek a Yamaha mennyivel szólna jobban? Szerintem semmivel. Ebbe csak erősítő van, nincs telerakva minden szarral.
Nem kétlem, hogy külön erősítővel+NORMÁLIS álló hangfallal jobb hangot kap, de nem is erről volt szó.
Néztétek, hogy milyen hangfalszettet linkelt be aXXon? És hogy az asszonynak kéne a zenehallgatás inkább, nem hinném, hogy vájtfülű az asszonyka. Mellesleg kiemeltem, hogy ennyi pénzért nem nagyon találna jobbat. Vékony pénztárcájúaknak kiváló megoldás. Ha külön akar építkezni, akkor meg mélyebb kerékvágásba kell terelni a kérdezőt, és az én feltevésemet tekintsétek semmisnek.

#1049 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 16:43

Idézet: Leva_ - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 17:25

Ki beszélt itt hifiről?

aXXon azt írta zenét is akar rajta hallgatni. Szerintetek a Yamaha mennyivel szólna jobban? Szerintem semmivel. Ebbe csak erősítő van, nincs telerakva minden szarral.

Néztétek, hogy milyen hangfalszettet linkelt be aXXon? És hogy az asszonynak kéne a zenehallgatás inkább, nem hinném, hogy vájtfülű az asszonyka. Mellesleg kiemeltem, hogy ennyi pénzért nem nagyon találna jobbat.

Ez itt HI-FI fórum lenne.

Te a Yamaha hangját összehasonlítod egy Genius hangjával? Elég vicces. Közel nincsenek egy sulycsoportban.

Jaj ne vicceljél már
http://www.addel.hu/template/temp1/detailp...productid=25233
Ha szerinted ez a hangfal rosszabbul szól, mint a Genius SW 5.1  akkor én inkább nem irok semmit.

#1050 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:11

Ooooooo.... Hat ize :) Kosz, mindenkinek mindent, de maradok az erolkodonel, meg egyenlore a ket orion hs200as hangfalnal, mert azert most is van mar egy eositom, igaz stereo csak de azert az a marantz odabasz rendesen (mondjuk most speciel nem jo), de barmilyen elore epitett akar 5,1es genius hangfalszettel kimerem allitani  :cool:  viszont 5letnek nem volt rossz, mert lehet tenyleg van akinek bejon a dolog es kiprobalja, de nekem erosito kell. Ha jobban belegondol mindenki azert a yamahanak mennyivel nagyobb neve es multja van mint a geniusnak... ezzel nem a geniust akarom lehordani, felreertes ne essek, de genius szamtech hangcuccokat gyart elsosorban, mig a yamaha es egyeb versenyzok hazimoziban utaznak! Es ugye a cipesz az maradjon a kaptafanal  :cool: Holnap megyek megnezem az itteni hazimozi kereskedesben hogy van e ebbol a 350es yamahabol elfogadhato aron, vagy mennem kell pestre.

#1051 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:57

Hogyha 55.000 Ft alatt van az ára ott ahol laksz, akkor célszerü ott megvenned.

Yamaha RX-V350 Akciós ára :  49,990
Jelenleg van raktáron, azonnal elvihető
itt tudod megvenni ennyiért

Jó vásárlást!

#1052 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:01

Idézet: topeti - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:57

Yamaha RX-V350   Akciós ára :  49,990

Jó vásárlást!

Jah en is ott neztem, itt Kecskemeten max 51et adok erte, mert a pestre menetelt ingyenbol kitudom hozni :p Ugyhogy kivanjatok sok szerencset, en nagyon szeretnem mar holnap megosztani veletek a tapasztalataimat. Jah, ez hol van helyileg pesten?

#1053 Felhasználó inaktív   ssidd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 21:02

Idézet: topeti - Dátum: 2004. nov. 1., hétfő - 16:16

Éppen ezért kérlek, hallgasd meg mindkét erősítőt (lehetőleg ugyanazokkal a hangfalakkal) és számolj be a tapasztalatokról.

Hat, ez mar nem fog sikerulni, mert kozben elvittek a Yamahat...

#1054 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 21:19

Idézet: topeti - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:57

Yamaha RX-V350   Akciós ára :  49,990

Jó vásárlást!

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiij, ma megvettem itt Kecson a 350es yamahat! Isten kiraly a cucc, igaz csak feketet kaptam, de ez nem szamit. Ezt a tipust meg nem lehet a tv kepernyojen konfigolni, de erre nincs is szukseg, vegtelenul egyzseru egy ido utan(kb 30 perc)!! Jah es ez a belepo modell meg nem banandugos, hanem ilyen nem tuom milyen, ugyhogy nem kellett forrasztgatnom hala egnek, bar indulaskeppen majdnem kicsinaltam a ket hangfalamat, annyira bejon a cucc, hogy nagyon neki allok sporolni a hangfalszettre! Jah es legyen eleg annyi, hogy nagyon jutanyos aron jutottam hozza! Bar a kinezett hangfalszettel nem lesz ilyen szerencsem, mert az ebben az uzletben kerek 10000 ftal dragabb mint pesten, de a csavo azt mondta, hogy azert hogy ne jarjak rosszul es nala vasaroljak, ha ott veszem meg akkor ad hozza kabeleket. Egy kerdes : egy 5,0as hangfalszetthez valo kabelek ernek 10000 Ftot???

#1055 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 23:09

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 21:19

Egy kerdes : egy 5,0as hangfalszetthez valo kabelek ernek 10000 Ftot???

Attól függ, hány méter. A media marktban 490ft/m 2.5-ös Monitor Audio kábel, ami nem rossz. Sőt. 10e 20méter belőle. Namost ha a kábel, amit adni akar, legalább ilyen, vagy jobb, és ad 20métert, akkor megéri :D
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1056 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 05:48

Idézet: aXXon - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 20:19

Jah es ez a belepo modell meg nem banandugos, hanem ilyen nem tuom milyen, ugyhogy nem kellett forrasztgatnom hala egnek

Van olyan banándugós, ami egyben szorítós/csavaros is.

Szerkesztette: Teaway 2004. 11. 05. 05:50 -kor

<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#1057 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 06:42

Idézet: Teaway - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 6:48

Szia!

És olyan van ami (csavaros)szoritós és forrasztható is egyben?
Nem láttam a kácsánál... persze elképzelhető, hogy van.

Üdv, Péter

Szerkesztette: topeti 2004. 11. 05. 06:46 -kor

#1058 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 09:03

:offtopic:

axxon: kecskeméti vagy?
all bitches

#1059 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 10:03

Idézet: Teaway - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 5:48

Az én Yamaha RX-V 440-esem ilyen.  ;)
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#1060 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 11:44

Idézet: topeti - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 7:42

És olyan van ami (csavaros)szoritós és forrasztható is egyben?
Nem láttam a kácsánál... persze elképzelhető, hogy van.

De én banán DUGÓT keresek, és nem banán hüvelyt, azt már vettem :D Az csavaros + dugós (és aranyozott).

Szerkesztette: topeti 2004. 11. 05. 11:44 -kor

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.