Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat
Elküldve: 2004. 05. 05. 19:24
Elküldve: 2004. 05. 06. 12:21
Idézet: zAcsKO - Dátum: 2004. máj. 3, hétfő - 0:30
No, akkor a lényeget nem vetted észre. A 1804-nek van lemezjátszó bemenete !! (a 1604-esnek meg nincsen)
Elküldve: 2004. 05. 07. 13:21
Front, Surround, Centert.
Nyíregyházi vagyok, itt igazán nincs kínálat, üzlet:mad:.
A debreceni és miskolci MM-ben érdeklődtem telefonon.
Debreceni üzletben a Wharfdale hangfal a csúcs, Miskolcon meg hiányosak, nincs teljes sorozat.
Az lenne a kérdésem hogy tudna e valaki debreceni és miskolci üzlet címet ajánlani.
Jelenleg a mission hangfalak a nyerők, de még nem döntöttem.
m33, m32, m3c2.
Nem hiszem el hogy a Duna ezen oldalán nem lehet hangfalat venni!
Elküldve: 2004. 05. 07. 21:33
Idézet: mission-esetleg - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 14:21
Front, Surround, Centert.
Nyíregyházi vagyok, itt igazán nincs kínálat, üzlet:mad:.
A debreceni és miskolci MM-ben érdeklődtem telefonon.
Debreceni üzletben a Wharfdale hangfal a csúcs, Miskolcon meg hiányosak, nincs teljes sorozat.
Az lenne a kérdésem hogy tudna e valaki debreceni és miskolci üzlet címet ajánlani.
Jelenleg a mission hangfalak a nyerők, de még nem döntöttem.
m33, m32, m3c2.
Nem hiszem el hogy a Duna ezen oldalán nem lehet hangfalat venni!
Ne sértegess bammeg! Én is nyíregyházi vagyok..
Menj a volt pártház mögötti kis zsákutcába (Ér utca?) és a pártháztól húsz méterre, a pártház parkolójától tíz méterre van a Hangárium nevű üzlet.
Ott megkapsz mindent. Rendelésre is dolgoznak..

Amúgy a www.webaruhaz.hu/netdepo weboldalon házhozszállítással ócsón megkapod

Elküldve: 2004. 05. 10. 20:53
Elküldve: 2004. 05. 10. 21:04
Idézet: mathias - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 21:53
Nade melyik kimenetre kér 8 ohmosat? Ha hátra is, akkor nem kéne...Amúgy meg persze, csak ha valami egész más hangszórót teszel hátra, mint ami elől van, akkor állítgathatod egy darabig, míg jó lesz..
Elküldve: 2004. 05. 12. 09:40
Nem akartam senkit megbántani!
Először Debrecenben néztem körül és végül az Acoustic Centerben sikerült vásárolnom. Címe Pacsirta u. 68.
Nagyon jó üzlet, nagy és minőségi választékkal!!!

Legalább 6 teljes sorozatot láttam, Hangárium kb. 3 sorozatával szemben.
Tudom hogy lehet rendelni mindenhol, de a katalógust hogy hallgassam meg?!
Ezt meg tudja valaki mondani??? :confused:
A rendelés elhiszem hogy kényelmes a tulajdonosnak, de nekem nem felel meg.
Könyvet lehet rendelni, de hangfalat? Elég érdekes számomra.
Acoustic Energy hangfalakat vettem, csodálatosan szól de egy "kicsit" többe került mint ahogy terveztem

Hallotta ezeket valaki? Én hallottam

Szerkesztette: mission-esetleg 2004. 05. 12. 09:44 -kor
Elküldve: 2004. 05. 12. 10:23
Idézet: mission-esetleg - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 10:40

Melyik modellt? Milyen zenét hallgatsz rajta? Mennyi volt?

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:00
Idézet: n.drews - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 9:23

Gondolom az Aegis Evo sorozatból valamelyiket, vagy nem?

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:32
Idézet: Apró - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 13:00

AEGIS EVO 3
The AEGIS EVO Three is a
3-way, slim-line floor standing speaker and the flagship of the series. With the new chassis type used on both the mid/bass and bass only drivers, the 165mm bass only driver now features a high efficiency alloy cone providing improved bass/mid integration with tighter low frequency control.
The mid/bass driver is reflex loaded through a flared port to the rear of the cabinet, whilst the bass only unit is housed within a separate enclosure and reflex loaded through a high power flared port to the front baffle.
This impressive flagship offers the discerning listener ownership of a product with awesome scale and depth, coupled with a level of detail, clarity and build quality unequalled by any other loudspeaker at the price.
Hifiboltban 169.000 Ft/pár áron lehet megvenni. Ezt vetted

vagy az EVO 1-et?

:confused:
Elküldve: 2004. 05. 12. 12:51
AEGIS EVO Three Front
AEGIS EVO One Surround
AEGIS EVO Centre Center
Elküldve: 2004. 05. 12. 13:22
Idézet: mission-esetleg - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 13:51
AEGIS EVO Three Front
AEGIS EVO One Surround
AEGIS EVO Centre Center
Gratulálok, jó zenehallgatást rajtuk! A hangjukat nem ismerem, de mondtad, szép. Elfogadom:) A kinézetük is nagyon ott van... jó hallgatást hozzá!
Elküldve: 2004. 05. 13. 19:43
Idézet: topeti - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 11:21
Szia!
Netdepo-ban most a Denon 1804 lement 99eFt-ra 150eFt-ról, az 1604 pedig 70eFt!!!!!
De jó, hogy nem kapkodtam el, most megütne a guta.
99-ért megéri az 1804? Nincs túl visszafogott hangja, mert mintha ilyesmiket olvastam volna róla. Én most Onkyo 501-t néztem ki de az még nem árazódott le.
Másik lehetőség NAD T 742 117eFt-ért ez milyen?
Elküldve: 2004. 05. 13. 20:16
Idézet: zAcsKO - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 20:43
Netdepo-ban most a Denon 1804 lement 99eFt-ra 150eFt-ról, az 1604 pedig 70eFt!!!!!
De jó, hogy nem kapkodtam el, most megütne a guta.
99-ért megéri az 1804? Nincs túl visszafogott hangja, mert mintha ilyesmiket olvastam volna róla. Én most Onkyo 501-t néztem ki de az még nem árazódott le.
Másik lehetőség NAD T 742 117eFt-ért ez milyen?
Hali!
Denon 1804-t hallottam kutyafuttában. Nekem tetszett de 5 perc alatt nem lehet felfeledzni a hangját a marantz-hoz képest (egy számodra vadidegen hangfalon).
NAD-et igen dicsérik, de nem ajánlom, mert ez a széria szoftverhibás (olvasgass picit a külföldi fórumokon). Vagy várd meg a mostani uj szériát vagy Denon 1804. DE! Nekem erős a gyanúm, hogy a Harman/Kardon nagyon jó lehet, csak még nem sikerült meghallgatni.
De egyre nagyobb a gyanum, semmilyen tesztnél nem sorolják a hibáit... ettől függetlenül lehet hogy jobb a Denon

Onkyo-t meg hallgattam, de nem tetszett amit nyújtott.
Ezek voltak az én tapasztalataim. Kivancsi vagyok, mások mit mondanak majd.
Elküldve: 2004. 05. 13. 20:32
Hmm. Elég sokan nézegetitek a netdepo árlistáját, nekem jár a hírlevelük, amiben ezt írják:
Idézet
Úniós csatlakozásunk kapcsán már a Marantz, Mordaunt Short, Panasonic, Sony, Yamaha és a Quadral termékek árai az esetek túlnyomó részében csökkentek és várható, hogy a többi márka képviselete is hamarosan közzé teszi új, csökkentett árait!
Az akciós (pl:Denon árak) tovább nem csökkennek!
Azt hiszem ez nem rossz hír

Üdv!
Elküldve: 2004. 05. 13. 20:44
Idézet: topeti - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 19:16
Denon 1804-t hallottam kutyafuttában. Nekem tetszett de 5 perc alatt nem lehet felfeledzni a hangját a marantz-hoz képest (egy számodra vadidegen hangfalon).
NAD-et igen dicsérik, de nem ajánlom, mert ez a széria szoftverhibás (olvasgass picit a külföldi fórumokon). Vagy várd meg a mostani uj szériát vagy Denon 1804. DE! Nekem erős a gyanúm, hogy a Harman/Kardon nagyon jó lehet, csak még nem sikerült meghallgatni.
De egyre nagyobb a gyanum, semmilyen tesztnél nem sorolják a hibáit... ettől függetlenül lehet hogy jobb a Denon

Onkyo-t meg hallgattam, de nem tetszett amit nyújtott.
Ezek voltak az én tapasztalataim. Kivancsi vagyok, mások mit mondanak majd.
Szia!
Valahol találtam egy magyar tesztet, ahol Marantz, Denon 1804, Sherwood és Yamaha erősitöket hasonlitottak össze.
Azt írják, hogy a Yamaha-nak elsöprő hangja van tele élettel, mig a Denon-MArantz nem szinezi ki a dolgokat, de ezáltal kissé élettelen, igaz természetesebb hangja van.
De máshonann is hallottam már ezt. Most teljesen elbizonytalanodtam. Én nekem az kell, hogy odaszegezzen a mozi vagy a zene a székhez a basszus elsöprő legyen de, azért ne legyen aránytalanul sok, vagy búgó, berezonáló.
Félek, hogy a Denon-nak unalmas élettelen hangja van, olyat is olvastam, hogy halkak a párbeszédek, bár ezt asszem be lehet állítani.
Onkyo-ban mi nem tetszett?
Az a baj, hogy kevés tesztet találtam, van valahol normális fórum külföldön?
Meghallgatni lehet valahol ezt a Denont?
Elküldve: 2004. 05. 13. 20:46
Idézet: n.drews - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 19:32
Hmm. Elég sokan nézegetitek a netdepo árlistáját, nekem jár a hírlevelük, amiben ezt írják:
Azt hiszem ez nem rossz hír

Üdv!
Nem bizony. Én is ebben biztam, és még nem kapkodtam el a vételt. Remélem a többi cuccnál is hamarosan csökkentenek árat.
Elküldve: 2004. 05. 13. 21:43
Elküldve: 2004. 06. 07. 21:32
Megvettem jó áron a fent említett Yamaha erősítőt, most már csak hangfalak kellenének!!!
Mint irtam korábban metál, rock és diszkó zenét, hallgatok a mozizás mellett.
Jelenleg egy mission m33 előre m31 hátra a kiszemeltem, ez igy 125eFt, később jönne hozzá a sub, meg a center.
De az is lehet, hogy jobb lenne rögtön egy teljes szub-os rendszert venni, egy olcsóbb márkából?
Max. 125 körüli a keret jelenleg, ezzel lenullázom magam.
Mit ajánlotok?
Lehet, hogy e mellé az erősitő, meg a gyengébb minőségigényű zenéim, mellé felesleges mission-t venni? (nem beszélve arról, hogy filmet egyelőre csak szgépen tudok nézni.) Persze később bővül a rendszer, de az még odébb van.
Elküldve: 2004. 06. 07. 22:03
Idézet: zAcsKO - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 22:32
Megvettem jó áron a fent említett Yamaha erősítőt, most már csak hangfalak kellenének!!!
Mint irtam korábban metál, rock és diszkó zenét, hallgatok a mozizás mellett.
Jelenleg egy mission m33 előre m31 hátra a kiszemeltem, ez igy 125eFt, később jönne hozzá a sub, meg a center.
De az is lehet, hogy jobb lenne rögtön egy teljes szub-os rendszert venni, egy olcsóbb márkából?
Max. 125 körüli a keret jelenleg, ezzel lenullázom magam.
Mit ajánlotok?
Lehet, hogy e mellé az erősitő, meg a gyengébb minőségigényű zenéim, mellé felesleges mission-t venni? (nem beszélve arról, hogy filmet egyelőre csak szgépen tudok nézni.) Persze később bővül a rendszer, de az még odébb van.
Nekem alapból is tetszett a Mission (csak a mélyével volt 1 kis nézeteltérésem, de az legyen az én bajom), szerintem jól jársz velük. Én örülnék a helyedben, hogy már itt tartok... Amúgy eleinte nem is biztos, hogy nagyon fogod érezni a sub hiányát.
De 1 tanácsot fogadj el: hivd fel a netdepót és kérdezd meg, hogy ha te vennél Mission m3 NAV1 Házimozi Hangsugárzó Szettet de m31-es háttérrel (nem m30-assal), az úgy mennyibe kerülne. Lehet mittom én 155-ba fog kerülni és jobban jársz vele ha vársz még 1-2 hónapot mintha külön veszed meg... Jajj... állványt is veszel a hátterekhez vagy csak "felakasztod" a falra őket?
Apropó, melyik Yamahát vetted meg végülis?
Szerkesztette: topeti 2004. 06. 07. 22:07 -kor